<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 11, seara

"Când veţi trece dincoace, în perioada dintre vieţi, când vă veţi revedea viaţa, veţi fi uimiţi de lucrurile pe care le-aţi creat. O mare parte din ele inconştient, o mare parte din ele neintenţionat, o parte din ele incorect, dar veţi vedea cât de puternici sunteţi cu adevărat." (Isus)

Mesajul din ziua 11, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 11, seara

Bună dimineaţa. Bună dimineaţa? Bună seara tuturor! Sunt mediumul Tina Spalding, pentru ziua 11. Este ziua unsprezece? Sper că este ziua unsprezece, seara. Am avut o zi plină, după cum vă puteţi da seama. Sunt un pic împrăştiată, mi-am spălat casa mucegăită cu jet sub presiune, pregătind-o pentru zugrăvit, aşa că mintea mea a avut numai preocupări banale astăzi. Dar iată-mă, gata sau nu. Să vedem ce are Isus să ne spună în această seară.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel cunoscut de voi ca Isus.

Este minunat să vedem o asemenea dedicaţie. Şi am dori ca în această seară să luaţi aminte la această dăruire. Această fiinţă munceşte mult pentru voi toţi şi o face pentru că a fost îndrumată să o facă. Nu este implicat ego-ul, în sensul că nu o face într-un scop personal, pentru a câştiga anumite lucruri. Nu de asta o face. Am împins-o şi am împins-o şi am împins-o, iar ea a acceptat această responsabilitate, pentru că ştie că este un lucru bun şi ştie că lucrarea, atunci când se întinde pe aceste perioade întinse, cum au fost lecţiile noastre de anul trecut şi această serie de 40 de zile şi 40 de nopţi, le oferă oamenilor o legătură personală cu mine. Şi asta chiar că vă va aduce beneficii în aceste săptămâni, venind de două ori pe zi într-un loc unde vi se oferă înţelepciune şi îndrumare şi vi se spune că sunteţi minunaţi şi că sunteţi fiinţe spirituale eterne, creatori mai presus de imaginaţia voastră.

Când veţi trece dincoace, în perioada dintre vieţi, când vă veţi revedea viaţa, veţi fi uimiţi de lucrurile pe care le-aţi creat. O mare parte din ele inconştient, o mare parte din ele neintenţionat, o parte din ele incorect, dar veţi vedea cât de puternici sunteţi cu adevărat. Asupra acestui aspect vrem să vă încurajăm să reflectaţi în această seară. Vrem să vă opriţi asupra faptului că sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu, ceea ce înseamnă că sunteţi creatori, căutători ai libertăţii şi plini de iubire. Acestea sunt calităţile divine pe care le aveţi.

Când vă gândiţi la creativitatea voastră, priviţi-vă corpul. Voi modelaţi acest corp. Priviţi-vă relaţiile. Voi modelaţi aceste relaţii. Priviţi-vă cum vă realizaţi munca. Voi o faceţi. Sunteţi puternici. Şi contribuiţi, ca parte a colectivului, la filmul pe care îl urmăriţi pe ecranul lumii. Totul vine de la voi toţi, creaturi cu abilităţi date de Dumnezeu. Dar nu sunteţi învăţaţi acest lucru. Îl uitaţi chiar şi atunci când vă repetăm mereu: „cu adevărat, sunteţi fiinţe sacre, cu adevărat, sunteţi fiinţe puternice şi, cu adevărat, sunteţi fiinţe iubitoare”.

Când te pui în pat în această seară, vrem să te gândeşti la ce ai trăit în viaţă. Toată viaţa: când te-ai născut, familia în care ai venit, când ai mers la şcoală în copilărie, prietenii pe care i-ai avut, sporturile pe care le-ai practicat, universitatea la care, poate, ai mers sau copilul pe care l-ai avut, orice. Nu te judecăm. Ai avut o experienţă unică şi este a ta. Tu ai creat-o. Şi încă o creezi.

Ceea ce vrem să faceţi acum este să visaţi lucid. Vrem să creaţi în mod intenţionat libertate, să creaţi intenţionat sănătate, să creaţi intenţionat relaţii iubitoare şi abundenţă pentru voi şi familiile voastre. Dar trebuie să vă dedicaţi acestei activităţi în minte. Dedicaţi-vă mental acestui scop, aşa că atunci când vă plimbaţi pe câmp cu câinele, vă puteţi imagina cu ochii minţii: „Ah, am această casă magnifică unde mă duc acasă. Este frumoasă, are trei dormitoare, un etaj frumos”. Poate că nu-i casa pe care o aveţi, dar este o casă pe care aţi vrea să o aveţi. În fiecare zi, când parcurgeţi acelaşi traseu cu câinele, puteţi face acea meditaţie.

Nu este nimic în neregulă dacă vă doriţi ceva confort în viaţă. Nu este nimic în neregulă cu asta. Însă vrem ca dorinţa să nu vă controleze. Iar felul în care ego-ul abordează lucrurile este prin control. La el nu e vorba de imaginaţie, creativitate şi abandonare de sine în faţa acelei idei, ştiind că aţi trimis-o în univers şi universul vă ascultă. Ego-ul este dur şi impulsiv şi limitat şi aprig dacă cineva i se pune în cale. Cu totul alt gen de situaţii şi experienţe vă aduce ego-ul în comparaţie cu cele în care vă imaginaţi ce aţi dori şi apoi predaţi dorinţa Spiritului, spunând: „Acum este în mâinile tale. Adu-mi aceste experienţe minunate. Îmi voi face partea mea, adică voi practica iertarea, voi privi această lume cu ochi iertători, îmi voi oferi talentele lumii, îmi voi exprima liber creativitatea în multe feluri. Asta e partea mea. Voi pluti în voia curentului, fără să mă lupt, fără să mă străduiesc, dar veghind pentru iubire, atent să practic iertarea şi înţelegând că suntem cu toţii fraţi şi surori egali în ochii Divinului ”.

Aşadar, în timp ce vă gândiţi la viaţa voastră în această seară când mergeţi la culcare, înţelegeţi ce creatură magnifică sunteţi. Da, aţi făcut greşeli, da, aţi învăţat o mulţime de lucruri. Dar iată-vă, studiind “Cursul de miracole”, iată-vă urmând o practică spirituală zilnică. Aţi parcurs un drum lung, dragilor, şi veţi mai parcurge un drum lung în continuare. Aşa că, mergeţi la culcare ştiind că suneţi magnifici, ştiind că sunteţi foarte puternici şi ştiind că puteţi trăi un vis fericit aici, în acest loc al separării.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă spunem noapte bună şi vise plăcute.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 12 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=HC_RyCbMhiI