<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 12, seara

"Simptomele ascensiunii galactice sunt: senzaţii crescute de presiune, deziluzie faţă de ceea ce se întâmplă în lume, un sentiment de tristeţe sau entuziasm şi anticipare dornică. Pot exista şi unele simptome fizice, precum dureri de cap, letargie, confuzie, insomnie sau somnolenţă." (Isus)

Mesajul din ziua 12, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 12, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

În această seară vom aborda simptomele ascensiunii. Simptomele ascensiunii sunt: senzaţii crescute de presiune, deziluzie faţă de ceea ce se întâmplă în lume, un sentiment de tristeţe, o jale, sau un sentiment de entuziasm şi anticipare dornică. Pot exista şi unele simptome fizice, precum dureri de cap, letargie, confuzie.

Corpul vostru, dintr-un punct de vedere, reacţionează foarte lent. Celulele şi oasele, dinţii şi sistemul nervos sunt complet regenerabile sau înlocuibile şi se recuperează în timp şi, evident, îşi înlocuiesc celulele cu timpul. Dar ce se întâmplă acum, odată cu accelerarea galactică, este că trupul se cam chinuie să ţină pasul la aceia dintre voi care practică intens iertarea şi auto-analiza.

Deci, dacă vă aflaţi în această fază abruptă de expansiune, ceea ce se întâmplă este că, pe de-o parte, trupul are probleme să se acordeze la frecvenţa pe care o setaţi acum cu mintea.

Amintiţi-vă că trupul era acordat la frecvenţele anterioare pe care le-aţi setat. Deci, dacă aţi trecut prin câteva mari transformări în ultimele câteva luni, practicaţi iertarea, v-aţi schimbat dieta, aţi oprit televizorul, faceţi câteva lucruri pe care vi le-am sugerat, mintea se poate schimba într-o clipă. Poate decide: „Atâta a fost. Gata cu televizorul”. Şi nu se va mai uita la televizor. Dar corpul, care vine în urma minţii, are ceva de recuperat, deoarece el încă reflectă frecvenţa pe care o aveaţi când priveaţi la televizor, dar brusc v-aţi oprit.

Deci toate aceste sisteme fiziologice, aceste structuri celulare, organele, oasele, dinţii, toate, acum vor fi înlocuite cu structuri celulare cu o frecvenţă mai mare. Aşadar, există acest aspect al procesului de ascensiune şi vă puteţi imagina că trupul se simte ca şi cum ar schimba treapta de viteză.

Prin urmare, unii aţi putea avea probleme cu insomnia, alţii aţi putea dori să dormiţi mai mult, în funcţie de modul în care vă gestionaţi sistemele de energie.

Pe de altă parte, se mai petrece un lucru, anume, creşterea frecvenţelor luminii care vine din exterior, şi care acţionează în aceeaşi direcţie. Vă transformă mintea şi vă transformă şi trupurile. Deci aspectul fiziologic, aspectul electric, sistemul nervos, sistemul digestiv, toate acestea primesc aceste suplimente de lumină şi, iarăşi, încearcă să ţină pasul cu ele. Sărmanul corp şi sărmanele celule, primesc stimuli din ambele direcţii. Asta se întâmplă.

De asemenea, puteţi suferi uneori de jale sau tristeţe sau deziluzie cu privire la ceea ce se întâmplă în societatea voastră, iar asta, pentru că priviţi la semnele fizice, la forme, şi nu la ceea ce stă la baza formelor. Dar când ne ascultaţi spunându-vă o poveste diferită de cea din mass-media despre ceea ce se întâmplă în societate, atunci poate că sunteţi un pic mai optimişti, vă daţi seama că se petrece o mare schimbare pe planetă, una de natură galactică. Nu doar voi o influenţaţi, iar aceste transformări nu doar guvernele le produc. Ci se întâmplă ceva dincolo de formele aparente. Şi asta vrem să vă amintiţi când mergeţi la culcare în seara asta.

Deci, când te duci la culcare în seara asta, am dori să faci o evaluare a corpului. Fă câteva respiraţii adânci şi apoi o meditaţie, în care întâi orientează-ţi atenţia la degetele de la picioare şi simte energia din ele, mişcă-le puţin... Apoi simte-ţi picioarele, tălpile picioarelor şi întinde-le un pic, apoi răsuceşte gleznele, roteşte-le la stânga şi la dreapta şi simte forţa vitală din acele zone. Continuă încet în sus prin gambe, genunchi şi coapse, simţind forţa vieţii care pulsează în fiecare celulă a corpului tău. Urcă pe toată lungimea trunchiului până la gât şi cap, apoi de la degetele mâinii până la coate şi umeri. În tot acest timp, simte un sentiment de recunoştinţă pentru corp şi mulţumeşte-i pentru că a făcut faţă atât de bine acestor noi experienţele. Încurajează-ţi trupul, spune-i că eşti de partea lui şi că îţi ceri scuze pentru orice lucruri urâte pe care le-ai spus despre el în trecut, dar că ai ajuns să înţelegi că el doar îţi îndeplineşte comenzile. Nu are nicio voinţă proprie, din acest punct de vedere. Toate sistemele corpului sunt controlate de credinţele tale, chiar dacă sunt inconştiente. Deşi s-ar părea că se întâmplă lucruri pe care nu le doreşti în mod conştient, cum ar fi apariţia unei leziuni sau a unei boli, există totuşi o potrivire undeva în mintea ta.

Acum este momentul să-ţi examinezi corpul înainte de somn, să-i simţi energia, să îi mulţumeşti pentru că a fost un mesager atât de bun şi pentru că te-a purtat în această călătorie uimitoare prin evoluţia conştiinţei şi expansiunea, înălţarea ta. Şi mergi la culcare iertându-ţi trupul pentru toate păcatele pe care nu le-a comis. El face tot ce poate, având în vedere cine îl conduce. Tu eşti cel care îl conduce şi tu eşti cel care manifestă realitatea în mod corect sau greşit, în limitele puterilor sale.

În seara asta să-l iertaţi, să-i mulţumiţi şi să mergeţi la culcare ştiind că sunteţi binecuvântaţi prin această oportunitate de a fi prezenţi în lume în acest moment. Veţi învăţa multe, deja aţi învăţat multe, iar a exista aici, în planul fizic, este într-adevăr o binecuvântare. Chiar dacă trăiţi în separare şi chiar dacă acesta este o perioadă dificilă, veţi afla multe despre voi, ceea ce, în definitiv, este tocmai rostul încarnării.

Sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 14 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=KIWAM1Jty3A