<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 13, dimineaţa

"Până la urmă, toţi veţi trece prin acest proces de translaţie de la 3D la 5D, veţi deveni oameni iubitori, veţi trăi Raiul pe Pământ. Totuşi, dacă nu o faceţi până la sfârşitul acestui anotimp spiritual, vi se va oferi ocazia să-l parcurgeţi într-un alt anotimp spiritual." (Isus)

Mesajul din ziua 13, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 13, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Situaţiile pe planetă se schimbă şi se transformă ca valurile oceanului. Este foarte important în acest moment să nu vă mai lăsaţi înşelaţi de formele exterioare. Formele sunt întotdeauna înşelătoare, deoarece sunt rezultatul final al multor ani de emoţii şi gânduri. Deci, când vedeţi că se manifestă ceva, cum ar fi revolte pe străzi sau incendii de pădure, vedeţi, de fapt, rezultatul final al acumulării multor energii. Când priviţi acel eveniment prin ochii celor neinstruiţi, aţi crede că lucrurile se înrăutăţesc. De fapt, înseamnă că lucrurile AU FOST rele. Manifestarea concretă este expresia finală a multor gânduri negative sau gânduri pline de frică sau gânduri violente.

Aşadar, vrem să vă schimbaţi ideile despre formele concrete şi să vedeţi manifestările fizice de pe planeta voastră ca fiind rezultatul final care s-a copt mult timp. Asta înseamnă că începeţi să nu mai credeţi că manifestarea prezentă este un portret al viitorului. Viitorul va proveni din frecvenţele cu care vibraţi cu toţii astăzi.

Acum, există două scenarii.

Există scenariul planului destinic, scenariul fatidic, să zicem, în care lucrurile sunt predestinate şi se vor întâmpla indiferent de ceea ce faceţi.

Este ca şi cum ai rămas însărcinată, ştii că vine un bebeluş, nu mai poţi face nimic acum, sămânţa a fost semănată şi vine un bebeluş. La patru sau cinci luni de sarcină nu mai poţi anula ceea ce a fost declanşat. Şi se vor întâmpla unele lucruri pe planetă care seamănă foarte mult cu naşterea unui copil. Seminţele au fost plantate cu mult timp în urmă, scopul transformărilor a fost stabilit de Forţe care sunt mai influente decât vă daţi seama.

Există anumite lucruri care urmează să se întâmple pe planeta voastră, iar ascensiunea este unul dintre ele. Ascensiunea este unul dintre ele. Este un moment de translaţie energetică care, folosind vechea frază, va separa grâul de pleavă.

Deci ce se va întâmpla... Şi există fiinţe care spun că, indiferent de ce se va întâmpla, cu toţii veţi ascensiona. Şi este adevărat, în cele din urmă, toţi veţi trece prin acest proces de translaţie de la 3D la 5D, veţi deveni oameni iubitori, veţi trăi Raiul pe Pământ.

Totuşi, dacă nu o faceţi până la sfârşitul acestui anotimp spiritual, vi se va oferi ocazia să-l parcurgeţi într-un alt anotimp spiritual. Nu sunteţi pedepsiţi, doar vi se înapoiază lucrările scrise, spunându-vă „Nu aţi luat nota de trecere acum, va trebui să repetaţi lecţiile”.

Există acea idee că ar exista un Dumnezeu pedepsitor care spune: „Nu ai fost suficient de bun, vei fi pedepsit”. Nu-i deloc aşa. Este doar chestiunea de a culege ceea ce ai semănat. Folosim aceste vechi fraze pentru aceia care aţi citit Biblia şi aţi studiat învăţăturile în această formă: “Culegi ceea ce ai semănat, grâul va fi separat de pleavă”. Asta înseamnă că va exista o experienţă cu totul diferită pentru cei care iubesc, cei care au lucrat asupra resentimentelor proprii, cei care se luptă pentru pace – deşi am prefera să spunem, se relaxează în pace, pentru că lupta este mai mult o idee de tip 3D.

Există multe fiinţe care îşi folosesc liberul arbitru pentru a se manifesta violent. Există multe fiinţe care îşi folosesc liberul arbitru şi puterea lor creativă extraordinară pentru a crea haos. Ei vor culege recolta a ceea ce au semănat. Nu este o ameninţare, ci, pur şi simplu, aşa funcţionează lumea 3D. Universul este ca o oglindă.

Deci dacă semănaţi sămânţa distrugerii şi conflictului şi violenţei şi manipulării şi controlării, voi înşişi veţi suporta acele lucruri, amplificate. Dacă vă străduiţi să iertaţi, vă ascultaţi inima, urmaţi o cale de non-violenţă şi exprimare-de-sine care nu îi răneşte pe ceilalţi, atunci veţi intra pe o traiectorie diferită de a celor care practică serviciul-pentru-sine. Şi aşa învăţaţi. Nu este nici pedeapsă, nu este nici recompensă, este pur şi simplu modul prin care învăţaţi.

Atunci când un copil atinge o sobă fierbinte şi se arde, el învaţă şi nu va mai atinge soba fierbinte, ca o consecinţă firească. Toţi primiţi nişte consecinţe naturale. Dacă alergi repede cu foarfeca în mână, este posibil să te înţepi în ea. Dar dacă mergi încet ţinând foarfecele cu atenţie, te vei descurca bine. Nu este o pedeapsă de la Dumnezeu dacă te împiedici şi cazi şi te înţepi cu foarfeca. Este consecinţa firească a unei decizii proaste luate de liberul tău arbitru.

Aşadar, astăzi vă atragem atenţia asupra liberul arbitru. Străduiţi-vă să înţelegeţi astăzi că fiecare lucru pe care îl gândiţi, fiecare lucru pe care îl faceţi, fiind susţinut de credinţă şi gândire – comportamentul vostru provine din credinţă şi gândire – deci înţelegeţi că plantaţi seminţele în viitoarea grădină de unde veţi culege fructele.

O spunem din nou: Fiecare gând, cuvânt şi faptă plantează o sămânţă pentru viitoarea ta grădină.

Când urmezi „Cursul de miracole” şi urmezi practica iertării – anume, când te superi pe oameni, când simţi o emoţie negativă, te cercetezi şi te întrebi „Ce mi-a venit? Ia să mă ocup de asta” –, nu ne aşteptăm la perfecţiune. Este intenţia din spatele faptelor cea care dezvăluie credinţele şi frecvenţa vibraţiei personale. Chiar dacă ai credinţe şi idei condiţionate adânc înrădăcinate în minte, totuşi, îţi foloseşti liberul arbitru pentru a le demonta.

Nu vă speriaţi dacă nu sunteţi perfecţi. Nu vă speriaţi dacă încă vă supăraţi pe oameni sau încă mai simţiţi furie sau acest fel de chestiuni. Ci priviţi-vă intenţia din spatele planului existenţei de zi cu zi. Priviţi intenţia. Aveţi o intenţie iubitoare şi bună? Aceasta este sămânţa pe care o semănaţi.

Sămânţa viitorului nu este acea instruire de care aţi avut parte în trecut şi pe care acum doriţi s-o depăşiţi. Când vă loviţi de mintea condiţionată negativ, examinaţi-o cu drag, nu vă panicaţi, nu vă gândiţi „Oh, asta mă va mai reţine în 3D încă 25000 de ani”, nu gândiţi aşa. Înţelegeţi că frecvenţa e dată de intenţia voastră de a dizolva vechea obişnuinţă.

Sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 15 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=atRvNYcDl8w