<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 13, seara

"De fiecare dată când aduceţi amintirea negativă în momentul prezent, acceptaţi să contaminaţi momentul pur al eternului Acum cu o imagine negativă. Şi asta înseamnă că veţi contamina viitorul, deoarece viitorul se creează în eternul Acum." (Isus)

Mesajul din ziua 13, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 13, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Au trecut 13 zile din programul de recondiţionare care vă va aduce mari beneficii. De fiecare dată când sunteţi atenţi în ce scop vă folosiţi liberul arbitru, vă reglaţi fin viaţa şi vă reglaţi fin viitorul.

Deci, de câte ori vă gândiţi la viaţa voastră ca la o linie dreaptă: „Acum sunt aici, iar peste 10 ani voi fi acolo”, când luaţi o decizie diferită în acest moment, acel acolo s-a şi mişcat un pic. Când continuaţi să luaţi noi decizii – să zicem, decizii mai pline de iubire, interpretând realitatea cu mai multă iertare –, când luaţi multe astfel de decizii pe parcursul zilei, viitorul vostru se deplasează de acolo până departe, pentru că, pe măsură ce aceste modificări vă schimbă experienţa imediată, se schimbă şi traiectoria vieţii.

Deci, dacă acum te afli într-un loc în care nu-ţi place ceea ce trăieşti – să zicem, te afli într-o relaţie nu atât de afectuoasă pe cât doreşti sau starea fizică a corpului este departe de ideal –, să nu treci cu vederea aceste mici modificări, să nu treci cu vederea faptul că, în această dimineaţă, nu ai mai spus că îţi urăşti corpul sau că în această dimineaţă ai fost mai amabil cu partenerul sau partenera ta. Aceste mici schimbări aduc modificări masive de-a lungul timpului, pentru că îţi produc o trăire mai plină de iubire în momentul următor, şi apoi în momentul următor, şi apoi în momentul următor. Şi cea mai mică schimbare îţi poate modifica drastic viaţa în viitor.

Iar când faceţi multe schimbări, aşa cum faceţi toţi acum... vă încurajăm să vă întrebaţi de ce faceţi unele lucruri, ca să ieşiţi din propria închisoare autoimpusă. Unii vă plângeţi de închisorile care vi se impun din exterior, dar trebuie să recunoaşteţi cum anume sunteţi complici la propria închisoare şi să vă eliberaţi de acele limitări autoimpuse, pentru că sunteţi creatorii vieţii voastre. Chiar dacă vi s-a spus că exteriorul vă influenţează în moduri pe care nu le puteţi schimba odată ce s-au manifestat – asta poate fi adevărat –, dar puteţi schimba întotdeauna viitorul prin concentrarea minţii în eternul Acum.

Aşadar, nu uitaţi, eternul Acum, acest loc aici acum, acum, acum este singurul nod de legătură creator, controlabil pe care îl aveţi. Nu puteţi schimba lucrurile în trecut. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Dar interpretarea trecutului se schimbă în eternul Acum. De exemplu, dacă aţi avut experienţe negative cu unul din părinţi şi vă reamintiţi mereu: „Oh, dar tata mi-a făcut asta sau mama mi-a făcut asta”, astfel readuceţi trecutul în prezent şi vă victimizaţi din nou. De fiecare dată când aduceţi amintirea negativă în momentul prezent, acceptaţi să contaminaţi momentul pur de acum, momentul pur al eternului Acum, alegeţi să îl contaminaţi cu o imagine negativă. Şi asta înseamnă că vă folosiţi liberul arbitru pentru a contamina viitorul, deoarece viitorul se creează în eternul Acum. Considerăm că acesta este un subiect foarte, foarte important ce trebuie menţionat acum, când mergeţi la culcare astă-seară.

Şi astfel, stând în pat în seara asta, cu luminile stinse, fără telefoane în dormitor... Lucrul ăsta vrem să-l subliniem: fără telefoane în dormitor! Trimiteţi toate mesajele şi finalizaţi orice activitate pe telefon înainte de a ajunge în dormitor. Opriţi-vă telefonul, închideţi wi-fi-ul – nu aveţi nevoie de el, va interfera cu pregătirea astrală din timpul nopţii. De acum înainte, ca regulă, am dori ca toţi să vă lăsaţi telefoanele oprite în bucătărie sau în sufragerie, departe de locul unde le puteţi accesa cu uşurinţă. Aceasta este o chestiune foarte importantă.

Deci, stând în pat, reflectând în camera ta liniştită – fără dispozitivele electronice care sclipesc şi sună –, fă o rugăciune de iertare pentru persoana care îţi vine în minte imediat când te gândeşti că „Am ceva de iertat”. Oricare ar fi acea persoană, trimite-i dragoste şi spune-i „Te eliberez de aceste încrâncenări emoţionale avute împreună. Las relaţia noastră în seama Duhului Sfânt, ca să putem fi amândoi liberi”. Şi asta poate deveni o rugăciune obişnuită ori de câte ori îţi vine în minte o relaţie negativă cu cineva: „Las relaţia noastră în seama Duhului Sfânt, ca să putem fi amândoi liberi”. Deoarece, atâta timp cât păstrezi gânduri negative, nici cealaltă persoană nu se va simţi liberă, se va simţi legată de tine, din cauză că te concentrezi asupra ei cu negativitate.

Aceasta este lecţia noastră de seară pentru voi. Înţelegeţi că iertarea este benefică pentru voi. Vă afectează imens viitorul. Iar dacă acum nu sunteţi fericiţi, chiar în acest moment puteţi schimba viitorul pe care îl atrageţi magnetic către voi. Sunteţi maeştri creatori, sunteţi frumoase fiinţe puternice, făcute după chipul lui Dumnezeu.

Vă iubesc foarte mult şi vă vom vorbi mâine. Vise plăcute şi înţelegeţi puterea pe care o are mintea voastră.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 16 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=X5FdshKYn0w