<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 14, seara

"Sistemele lipsite de iubire ale societăţii voastre trebuie să se prăbuşească pentru ca iubirea să poată înflori pe această planetă. De sub această dezintegrare, o pasăre Phoenix aşteaptă să se ridice, care este o societate a păcii, iubirii şi bucuriei." (Isus)

Mesajul din ziua 14, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 14, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Vrem să înţelegeţi că există enorm de multă dragoste pentru voi pe partea aceasta a vălului. Când sunteţi crescuţi în lumea voastră cu trei dimensiuni, când primiţi educaţie în şcoli, când vă pregătiţi pentru slujbă şi mergeţi la învăţământul postliceal şi aşa mai departe, vi se arată foarte puţină dragoste. Unii sunteţi norocoşi şi aveţi familii iubitoare, dar lumea de afară este un loc care nu iartă. Trebuie să ajungeţi la timp la muncă, n-aveţi voie să vă îmbolnăviţi, încercaţi să fiţi foarte capabili, vă luptaţi şi vă străduiţi, iar toate învăţăturile condiţionante ale lumii ego-ului în care trebuie să funcţionaţi vă pot obosi şi deziluziona.

Vrem să înţelegeţi că acest proces de transformare la care sunteţi supuşi chiar acum, deşi pare destul de dificil în acest moment, vă conduce spre dragoste. Sistemele lipsite de iubire ale societăţii voastre trebuie să se prăbuşească pentru ca iubirea să poată înflori pe această planetă.

Când priveşti natura, există un echilibru în ea. Încă există separare, unele lucruri trebuie să moară pentru ca altele să trăiască, ceea ce este destul de neplăcut, dar atunci când priveşti întregul, există un echilibru, există un flux şi reflux. Da, există şi lipsă de iertare – cei slabi nu vor supravieţui, cei puternici o vor duce bine –, dar, în general, există o simetrie frumoasă în natură.

Dar în lumea oamenilor, se încurajează o gravă anormalitate şi devine epuizant să trăieşti în acest sistem. Şi asta simţiţi mulţi dintre voi. Poate că aceste luni cu mai puţină muncă v-au arătat că aveaţi nevoie de o pauză, mulţi aţi realizat că nu doriţi să vă întoarceţi la locurile de muncă pe care le-aţi avut sau nu doriţi să vă întoarceţi la ele în forma veche. Mulţi vă retrageţi copiii de la şcoală pentru că nu doriţi să îi mai trimiteţi acum într-un sistem atât de controlat şi care-i sperie.

Puteţi începe să vedeţi schimbările şi transformările din societate. Apar chemări la revoluţie în unele minţi, doriţi să vă adunaţi şi să schimbaţi lucrurile în bine. Mulţi vă daţi seama că guvernele voastre nu au interesele voastre la inimă şi vedeţi aceste organizaţii în adevărata lor lumină, deoarece vă distrug mijloacele de trai şi aşa mai departe. Cu toate acestea, de sub această dezintegrare, o pasăre Phoenix aşteaptă să se ridice. Iar acest Phoenix este o societate a păcii, iubirii şi bucuriei.

Desigur, mulţi veţi spune că aşa ceva nu este posibil pe această planetă şi poate că aveţi dreptate. Multe fiinţe nu vor alege dragostea pe parcursul acestui proces de ascensiune şi vor culege singuri răsplata pentru ce au semănat. Dar cei care ascultaţi acum, vă încurajăm pe toţi să rămâneţi ferm pe poziţie şi să vă concentraţi pe ceea ce vă face să vă simţiţi mai bine, să vă concentraţi pe ceea ce iubiţi, să vă concentraţi pe ceea ce vă încurajează creativitatea şi exprimarea-de-sine şi să înţelegeţi că, în această transformare, mulţi dintre noi, cei din non-fizic, vă încurajăm şi vă susţinem în moduri nespuse şi nevăzute.

Când vă duceţi la culcare în seara asta, să ştiţi că vă iubim şi suntem alături de voi şi vă susţinem, şi că vor avea loc multe transformări şi revelaţii la care nu vă aşteptaţi.

Aşadar, am vrea să rămâneţi optimişti şi puternici şi să vă menţineţi sănătoşi, ştiind că vă pregătiţi pentru momente măreţe.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 18 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=9iaipz4FdgE