<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 15, dimineaţa

"Există trei reacţii primitive: luptă, fugă sau înlemnire. Aţi fost crescuţi în sisteme care nu v-au lăsat nici să reacţionaţi şi nici să fugiţi. Aşa că nu vă rămâne decât să vă îngheţaţi voinţa şi să faceţi ce vi se spune." (Isus)

Mesajul din ziua 15, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 15, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Creşte numărul celor care urmăriţi aceste videoclipuri. Vrem să reţineţi că distribuirea acestor videoclipuri este un foarte puternic act de iubire. Atât de mulţi oameni primesc informaţii incorecte, nu ştiu cum să-şi gestioneze emoţiile, nu ştiu cum să-şi gestioneze gândurile, nu înţeleg că are loc o uriaşă transformare pe planeta voastră. Şi vrem să reţineţi că acest curaj de care aveţi nevoie pentru a împărtăşi aceste videoclipuri este o lecţie excelentă de a vă dezvolta puterea personală, care vă va aduce ceea ce doriţi.

Când ezitaţi să distribuiţi, înseamnă este că cei din jurul vostru nu ştiu cine sunteţi. Dacă vă bucuraţi de aceste videoclipuri şi vă sunt de ajutor, atunci există o diferenţă între ceea ce vă place şi ceea ce împărtăşiţi cu ceilalţi, ceea ce înseamnă că sunteţi, de fapt, neautentici şi fricoşi.

Atunci când eşti fals şi temător – chiar dacă doar în anumite aspecte ale vieţii, de genul „Sunt un om spiritual, dar prietenii mei de pe Facebook nu ştiu că sunt spiritual” –, trebuie să înţelegi că îţi foloseşti greşit energia din acest punct de vedere. Înseamnă că există oameni în viaţa ta care te plac sau te iubesc, dar nu te cunosc. Şi apare în tine o reacţie de frică atunci când te gândeşti la aceşti oameni. Când te gândeşti la aceşti oameni care te plac sau care te iubesc, dar nu te cunosc, există o reacţie de frică în mintea ta care spune: „Dacă m-ar cunoaşte cu adevărat, atunci m-ar părăsi”.

Aşa că, atunci când eziţi să distribui, te temi fie că oamenii te vor părăsi, fie că te vor ataca şi te vor judeca pentru că eşti tu în mod autentic. Acesta este o dilemă interioară care îţi va produce anxietate sau frică şi este posibil să nu ştii de ce a apărut. În esenţă, îţi spui: „Eu nu sunt cine cred ei că sunt şi mă tem că, dacă vor afla cine sunt, nu mă vor iubi şi nu vor rămâne în viaţa mea”.

Deci, atunci când apare acest tip de situaţie, înseamnă că ego-ul a fost declanşat, ceea ce înseamnă că, în cadrul acestor relaţii, fără să ştii, funcţionezi în zonele inferioare ale tărâmului 3D, pe baza reacţiei luptă-sau-fugi-sau-înlemneşte.

Există trei reacţii primitive: luptă, fugă sau înlemnire. În zilele noastre, mulţi v-aţi îngheţat voinţa, pentru că aţi fost crescuţi în sisteme care nu v-au lăsat să reacţionaţi. Sistemul şcolar nu vă lasă să luptaţi, sunteţi pedepsiţi dacă o faceţi. Nu aveţi voie să fugiţi, aveţi angajamente, credite ipotecare, din nou, sistemul şcolar v-a programat. Nu aveţi voie să luptaţi, nu aveţi voie să fugiţi şi aşa că nu vă rămâne decât să încremeniţi. Şi de aceea vedeţi atât de multă pasivitate la oamenii hărţuiţi în acest moment de societatea voastră. Aţi fost instruiţi în sisteme care vă învaţă să vă îngheţaţi voinţa şi să faceţi ce vi se spune.

Asta vrem să vă aducem la cunoştinţă astăzi, astfel încât, atunci când nu apăsaţi butonul de distribuire [n.tr. – share], să înţelegeţi ce se întâmplă cu voi. Iar dacă vreţi să apăsaţi butonul de distribuire, dar ezitaţi spunându-vă „Nu pot face asta”, vrem să fiţi atenţi la ce persoane vă vin în minte: vor fi una sau două persoane. Acestea vor fi persoane din pagina de socializare de care fie vă este frică, fie faţă de care sunteţi prefăcuţi. Astăzi vrem să priviţi acele relaţii şi să vă întrebaţi: „Ce se întâmplă de fapt cu aceşti oameni? De ce mă fac să mă comport atât de intimidat sau de ce le permit să-mi inhibe îndemnul natural?”. Acesta este un exerciţiu foarte interesant.

Draga noastră are câteva persoane pe pagina ei care o fac să ezite să distribuie şi ea a analizat aceşti oameni, nu pentru a-i ataca, nu pentru a-i judeca, ci pentru a înţelege ce anume din interiorul ei le oferă acestora atâta influenţă asupra capacităţii ei de exprima deschis ceea ce este şi ceea ce crede.

Aşadar, vă cerem să faceţi acelaşi lucru astăzi: apăsaţi butonul de distribuire [share]. Dacă apare frica şi vă apare o figură în minte, intraţi în propria lume interioară şi întrebaţi-vă: „Este această frică rezonabilă? Reprezintă această persoană pentru mine un fel de autoritate care mă intimidează să nu fiu autentic?” şi apoi apăsaţi butonul de distribuire şi vedeţi ce se întâmplă.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi drept Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 19 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=SPGzsxgTlQ8