<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 15, seara

"Recunoştinţa este un sentiment cu o frecvenţă foarte înaltă, la care este foarte uşor să ajungi: Eşti recunoscător că ai un pat, eşti recunoscător că poţi ţine un pix în mână şi că poţi scrie şi că poţi vedea ceea ce scrii. Eşti recunoscător că ai căldură, că ai un computer sau un telefon..." (Isus)

Mesajul din ziua 15, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 15, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Ne place să vedem veselie, ne place s-o vedem pe această fiinţă râzând şi ne place să vă vedem şi pe voi râzând. Vrem ca această seară să fie plină de bucurie.

Vrem să vă reamintim în seara asta că voi v-aţi creat viaţa. Şi chiar dacă nu credeţi că este perfectă, chiar dacă aţi dori să mai faceţi unele ajustări, seara aceasta este una a recunoştinţei. În această seară, stând în pat, ascultând la ce spun, cu jurnalul personal alături, vrem să notaţi 20 de lucruri pentru care sunteţi recunoscători.

Eşti recunoscător că ai un pat, eşti recunoscător că poţi ţine un pix în mână şi că poţi scrie şi că poţi vedea ceea ce scrii. Eşti recunoscător că ai căldură, eşti recunoscător că ai un computer sau un telefon şi aşa mai departe. Şi poţi continua, poţi trece de 20.

Dar vrem să înţelegeţi că puteţi da mereu atenţie acestor lucruri şi să vă simţiţi minunat. De exemplu, majoritatea dintre voi nu vă preţuiţi sănătatea până când nu faceţi o gripă sau o răceală. Şi atunci vă aşezaţi în pat, gândindu-vă: „Oh, Doamne, au trecut atâtea zile în care am fost sănătos şi nu am acordat atenţie la asta". Daţi atenţie la asta în seara asta.

Daţi atenţie la prietenii pe care îi iubiţi. Daţi atenţie la membrii familiei cu care rezonaţi. Nu vă uitaţi la cei cu care nu vă potriviţi, ci la cei cu care rezonaţi. Aţi putea spune: „Ah, sora mea este aşa o păpuşică, îmi place să vorbesc cu ea la telefon, deşi se întâmplă doar o dată pe lună, îmi place atât de mult”.

Gândiţi-vă la lucrurile pe care v-am învăţat şi ce faceţi cu viaţa voastră acum. Poate că aveţi o grădină pe care o iubiţi, sau un animal de companie pe care-l iubiţi, pot fi atâtea lucruri, poate citiţi o carte bună pe care nu o puteţi lăsa din mână. Nu-i nevoie să fie un lucru mare, dar vrem ca în această seară să simţiţi recunoştinţă.

Recunoştinţa este iubire, recunoştinţa este apreciere, recunoştinţa este o frecvenţă foarte, foarte înaltă, la care este foarte uşor să ajungeţi.

Am dori să începeţi să faceţi din aceasta o practică obişnuită de seară, nu neapărat să scrieţi 20 de lucruri. Dar înainte de a vă culca în fiecare seară, scrieţi în jurnal, fără telefon în cameră (o să vă reamintim asta, pentru că unii dintre voi nu ascultaţi, spuneţi că „Ni se cere prea mult să nu avem telefoanele în dormitor, ar putea apărea o urgenţă, cineva ar putea avea nevoie de mine”. Ei bine, vă vor găsi ei, nu vă faceţi griji. Scoateţi telefonul din cameră. Am spus acestea, pentru că unii dintre voi gândiţi în acest mod.)

Acum, fără telefon în cameră, pregătindu-te de culcare, eşti contemplativ. Eşti liniştit, eşti calm, nu răsfoieşti pe Facebook sau YouTube sau ştirile, nu primeşti mesaje surpriză de la cineva care nu este persoana ta preferată. Telefonul se închide cu o oră înainte de culcare, astfel încât vei avea nişte timp să rămâi cu tine însuţi, să reflectezi la ziua pe care ai avut-o, să îţi faci practica de recunoştinţă, să îţi notezi câteva lucruri în jurnal, poate unele emoţii, poate ai avut câteva provocări astăzi, poate ai simţit frică, poate te-ai simţit singur, poate ai fost foarte fericit astăzi şi te-a surprins, indiferent ce-i, notează. Apoi citeşte ce-ai scris şi întreabă-te: „Este acesta un tipar de tristeţe? Este acesta un tipar de supărare? Este acesta un tipar de fericire tot mai mare? Parcă sunt tot mai fericit de când fac aceste lecţii, este foarte interesant”.

Şi vrem să vă reamintim celor care încă nu aţi făcut „Cursul de miracole” că el este conceput ca o modalitate de vindecare, de reintegrare a minţii occidentalilor. Este conceput pentru aceste vremuri, este conceput pentru a vă ajuta să găsiţi liniştea şi armonia atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, adică acum. Aveţi nevoie de ele acum, pentru că pacea şi armonia sunt calităţile care vor crea lumea nouă pe care o doriţi cu toţii.

Ea nu va putea apare din frică, nu va veni din deziluzie, nu va veni din mânie. Va veni din pace şi bucurie şi fericire şi relaxare.

Deci, dacă încă nu aţi făcut „Cursul de miracole”, vă sugerăm să vă gândiţi la asta. Iar dacă simţiţi rezistenţă faţă de această sugestie, cereţi-ne să înceapă dispariţia acelei rezistenţe.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 20 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=tzo5oZBdoGw