<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 16, dimineaţa

"Sunt zile în care sunteţi de părere că „Asta nu a fost o revelaţie” şi alte zile în care spuneţi „Nu am mai auzit asta până acum, e cea mai tare chestie". Dar toate lecţiile sunt perfect potrivite pentru voi." (Isus)

Mesajul din ziua 16, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 16, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Unele dintre lecţiile pe care vi le dăm sunt dificile pentru voi, iar unele dintre lecţiile pe care vi le dăm sunt uşoare pentru voi. Vrem să înţelegeţi că toate lecţiile sunt perfect potrivite pentru voi. Nu vă putem da tot timpul lucruri dificile şi nu vă putem da tot timpul lucruri uşoare. Este un flux şi reflux, la fel ca succesiunea anotimpurilor. Dacă ar fi fost vară tot timpul, ar fi fost prea mult pentru voi, dacă ar fi fost iarnă tot timpul, ar fi fost prea mult pentru voi. Ar fi prea mult să vi se dea lecţii profunde şi intense tot timpul. Sunt zile în care sunteţi de părere că „Asta nu a fost o revelaţie” şi alte zile în care spuneţi „Oh, Doamne, nu am mai auzit asta până acum, e cea mai tare chestie".

Asta vrem să înţelegeţi în timp ce parcurgeţi aceste 40 de zile şi 40 de nopţi.

Draga noastră trece prin acelaşi proces. În unele zile îi este uşor să facă aceste videoclipuri, iar în altele îi este extrem de dificil, din cauza altor obligaţii pe care le are. Totuşi, trebuie să le facă chiar şi în situaţii dificile sau când este obosită.

Dorim să înţelegeţi, deoarece vă împărtăşiţi din munca ei, că ea nu are nicio obligaţie. Face această lucrare fiindcă aşa vrea şi fiindcă ştie că acesta este un moment dificil pe planetă şi toată lumea are nevoie de ajutor. Deci, dacă apare vreo eroare de vreun fel, vă rugăm să vă abţineţi de a vă plânge.

Draga noastră a făcut o mică greşeală zilele trecute, când nu a programat corect un videoclip şi astfel nu a apărut când era aşteptat. Au venit câteva zeci de mesaje, unii menţionând politicos că a apărut acea eroare, dar alţii scriind răutăcios că „Ce e atât de greu să încarci un videoclip de două ori pe zi?! De ce nu o faci?”.

Celor dintre voi care se adresează acestei fiinţe într-un mod negativ dacă face o mică greşeală, vrem să ştiţi că, dacă se întâmplă să piardă controlul evenimentelor, dacă îi pică wi-fi-ul, dacă are o pană de cauciuc şi nu poate ajunge acasă, nu este treaba voastră să o atacaţi, să o judecaţi sau să o condamnaţi pentru că nu a apărut sau a întârziat. Sunteţi norocoşi să aveţi parte de aceste sesiuni. Această fiinţă dovedeşte generozitate făcând această muncă.

Dacă vă apar sentimente negative din cauza unei erori din partea ei, aceasta este problema voastră. Este problema voastră şi trebuie să v-o rezolvaţi singuri. Această fiinţă are liberul arbitru. Ar putea să se oprească în orice moment şi să spună „Ştii ce, este prea mult pentru mine. Aceste videoclipuri îmi provoacă prea multă tensiune. Fiecare să se descurce singur”.

Deci nu mai trimiteţi e-mailuri cu lamentări. Are colaboratori foarte harnici care o vor anunţa în câteva minute că a fost comisă o eroare, va primi un mesaj de la colegii ei atenţi: „Ceva nu este în regulă, vă rugăm să încercaţi să remediaţi”.

Prin urmare, să ne înţelegem, dacă Tina va face o altă greşeală, veţi aştepta cu răbdare corecţia. Draga noastră a vrut să abordăm acest lucru astăzi, deoarece zeci de e-mailuri i-au dat de furcă colegei sale într-un mod absolut inutil. Colega ei este foarte politicoasă şi pricepută, aşa că a răspuns la multe e-mailuri, dar a fost o muncă inutilă.

Deci, dacă apare o altă eroare, observaţi-vă supărarea şi lucraţi asupra ei. Asta înseamnă iertarea. Aceia dintre voi care s-au supărat din cauza greşelii făcute de draga noastră, trebuie să privească lăuntric şi să se întrebe: „Oare eu sunt perfect?! Nu greşesc niciodată?! Nu întârzii niciodată?! Nu sunt niciodată neglijent?! Nu sunt niciodată dezordonat sau imperfect?!”.

Desigur, cu toţii sunteţi. Această fiinţă este om şi ea, această fiinţă munceşte aici în mod voluntar şi, când programezi un videoclip pe YouTube, e de ajuns o mică eroare, un clic în altă rubrică când ai citit greşit din cauza oboselii, şi dintr-o dată te-ai procopsit cu 5000 de oameni supăraţi pe tine.

Să nu-i facem asta acestei fiinţe! Încă de la începutul acestor şedinţe, ea v-a rugat cu blândeţe să nu faceţi o fixaţie dacă vor apare astfel de probleme. Ea ştie că, într-o perioadă de câteva săptămâni, vor putea apare şi erori, când se întrerupe wi-fi-ul, când tehnologia nu te ajută. Ea înţelege, pentru că face treaba asta de mult timp.

Aşa că vă rugăm să vă relaxaţi şi să ştiţi că, dacă nu apare videoclipul la timp, există un motiv serios, dar va apărea în curând.

Acum, lecţia acestei întâmplări este să vă observaţi propria instabilitate, să vă observaţi propria furie că cineva nu v-a îndeplinit aşteptările, să vă observaţi reacţiile când nu obţineţi ceea ce doriţi. Pentru asta e utilă această lecţie.

Aşadar, cei dintre voi care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de draga noastră în privinţa acestui incident, intraţi în interiorul minţii şi întrebaţi-vă de ce aţi avut o reacţie atât de puternică, de ce vi se pare că sunteţi îndreptăţiţi la aceste lecţii gratuite şi să cercetaţi motivul pentru care aţi manifestat acest răspuns sau atac. Vrem să înţelegeţi că totul în viaţa voastră are rolul să vă arate ceva. Când nu obţii ceea ce vrei, dar eşti capabil să-ţi păstrezi echilibrul, atunci vei suferi mai puţin în viaţă.

Pe măsură ce continuă aceste schimbări pe Pământ, pe măsură ce societatea voastră trece prin aceste transformări, dintre care multe vor fi dificile, va fi mult mai benefic să vă puteţi menţine calmul în mijlocul furtunii.

Deci, să privim această mică lecţie ca pe un exemplu perfect de cum să nu ne comportăm, în cazul unora, şi cum să ne comportăm, în cazul altora. Au fost şi aceia care au aşteptat calm, gândindu-se că „s-a întâmplat ceva”. E la fel ca atunci când un musafir invitat nu apare la timp, asta nu înseamnă că nu te respectă, nu înseamnă că nu-i pasă de tine, poate că are o pană de cauciuc, poate că n-are cum să te anunţe că va întârzia.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

Îţi mulţumesc, Isuse, pentru că ai abordat problema. Da, când încarc un videoclip, apare automat data zilei de mâine pentru programare dar, dintr-un motiv necunoscut, a apărut cu trei zile mai târziu. E o rubrică mică, nu mai ştiu dacă am dat clic pe ea sau nu. Dar când 50 de persoane îmi scriu că lipseşte, asta solicită multă muncă din partea asistentei mele. Înţeleg că mulţi consideraţi că sunteţi utili, dar avem mulţi colaboratori. Nu avem nevoie de alte 50 de persoane care să ne spună că lipseşte ceva. Este greu. Ocazional, se mai întâmplă astfel de lucruri şi atunci îmi vine să nu mai prestez munca asta. Dar continui s-o fac, înţelegând că cei care au trimis email-uri au impresia, probabil, că ajută, dar nu-i nevoie de atât de mulţi. Prin urmare, vă mulţumesc şi, dacă mai fac o greşeală, fiţi siguri că cineva mi-a arătat-o deja. Ne vedem mai tarziu. Pa.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 21 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=NfcczIimIQI