<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 17, seara

"Dacă nu o reeducaţi, mintea nu va avea curajul să spună “nu”, nu va avea curajul să-şi păstreze ferm părerea că ceva nu este în regulă, pentru că a fost instruită să fie supusă şi domestică." (Isus)

Mesajul din ziua 17, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 17, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Semnele vremurilor apar acum tot mereu şi cu intensitate: semnele inactivităţii şi restricţiilor crescânde asupra populaţiei. Vă aflaţi într-un fel de oală sub presiune, simţiţi că nu aveţi unde să vă îndreptaţi.

Atunci când nu vă vedeţi propria putere creativă, când nu vedeţi cât de magnifici sunteţi, când nu vedeţi că există miliarde de nemulţumiţi de situaţie, atunci faceţi pe victima. Jucaţi rolul de victimă, nu vedeţi că minţile voastre au co-creat această situaţie şi că tot mintea voastră colectivă o poate schimba.

Reamintiţi-vă că toate lucrurile pe care le-aţi vizionat şi consumat în ultimele decenii v-au condus încet şi inexorabil către această situaţie. Ca să schimbaţi lumea, trebuie să vă schimbaţi mintea. Calea de a schimba lumea este să vă recăpătaţi mintea înapoi. Ca să schimbi lumea, trebuie să te vezi aşa cum eşti cu adevărat, adică o fiinţă creativă divină şi puternică, făcută după chipul lui Dumnezeu. Sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu.

Celor care ascultaţi acest mesaj în camera voastră în astă-seară, vă spunem: „Puneţi-vă telefoanele în cealaltă cameră”. O vom repeta mereu, astfel încât aceia care ignoraţi acest sfat să-l auziţi iar şi iar, pentru că în acest fel vă reeducaţi mintea. Vă reeducaţi mintea prin repetare.

Tocmai de aceea sunteţi atât de bine instruiţi, din cauza repetărilor la care aţi fost supuşi. Vă amintiţi cum aţi învăţat tabla înmulţirii la şcoală şi cum vi se repeta iar şi iar şi iar. Nu se aştepta nimeni să o învăţaţi dintr-o dată. La fel, autorităţile nu s-au aşteptat să acceptaţi dintr-o dată să fiţi constrânşi şi mânaţi în ţarc. A fost o cale lentă şi constantă.

Totuşi, la fiecare cotitură pe acea cale, la fiecare poartă prin care aţi intrat, la fiecare potecă îngustă pe care aţi luat-o, v-aţi folosit liberul arbitru pentru a spune: „Nu mă deranjează acest lucru, nu pare atât de rău, este în regulă, voi continua să folosesc aceste produse, voi continua să folosesc acest program”. Iar acum vă simţiţi ca şi cum cineva v-a luat puterea. Nimeni nu v-a luat puterea. Aţi fost, în mod treptat, de acord cu toate.

Deci acum trebuie să vă schimbaţi mintea. Trebuie să înţelegeţi că aţi fost de acord să faceţi anumite lucruri iar şi iar şi iar. Aţi fost de acord să vă trimiteţi copiii, să zicem, în tabere de îndoctrinare. Aţi fost de acord, deoarece sistemul v-a cerut-o. Şi totuşi, există multe fiinţe care au spus: „Nu, acest sistem nu este sănătos. Nu-mi place ce se predă acolo. Voi face şcoală la domiciliu cu copiii mei sau voi găsi o şcoală alternativă mai liberală, mai echilibrată”. Aveaţi astfel de alternative şi totuşi mulţi dintre voi nu le-aţi folosit.

Da, cunoaştem motivele. Pe asta mizează şi autorităţile, că veţi fi de acord cu ce vor ele să faceţi.

Dar acum situaţia s-a răsturnat. Vedeţi guvernele voastre în adevărata lor lumină. Vedeţi poliţia în adevărata ei lumină. Vedeţi unităţile medicale în adevărata lor lumină. Vedeţi conducătorii şcolilor în adevărata lor lumină. Şi sunteţi şocaţi şi consternaţi. Nu ar trebui să fiţi şocaţi şi consternaţi. Lucrurile acestea se întâmplă de mult timp.

Aşa că acum a venit timpul să ştiţi ce vreţi. Este timpul să vă antrenaţi propria minte. Pentru că mintea voastră a fost dresată. A fost instruită şi iar instruită şi iar instruită. Iar dacă nu o reeducaţi, va rămâne în această stare domesticită de acum. Nu va avea curajul să spună “nu”, nu va avea curajul să-şi păstreze ferm părerea că ceva nu este în regulă, nu va avea curajul să o facă, pentru că a fost instruită să fie supusă şi domestică.

Omenirea este o forţă puternică. Grupul uman din care faceţi parte a co-creat acest sistem. Acum este vremea să vă luaţi mintea înapoi, să vă recăpătaţi suveranitatea şi să înţelegeţi că sunteţi puternici, că aveţi dreptate când credeţi că anumite lucruri sunt greşite şi nu ar trebui să aibă loc.

Cum o veţi face? O veţi face tot aşa cum vi s-a făcut vouă. Perseverent şi treptat vă veţi lua înapoi suveranitatea, perseverent şi treptat veţi spune “nu” lucrurilor cu care nu sunteţi de acord, pas cu pas, cu dragoste, veţi refuza să păşiţi pe o cale care vă duce într-un loc unde nu vreţi să ajungeţi.

Aşadar, când mergeţi la culcare în seara asta, ne-ar plăcea să vă spuneţi aşa: „Sunt un puternic creator suveran. Mi s-a dat tot ce am nevoie pentru a putea manifesta ceea ce aş vrea să trăiesc. Privind astăzi această lume, văd lucruri pe care nu vreau să le trăiesc şi, prin urmare, nu le ofer sprijinul meu energetic, nu le susţin verbal şi nu le susţin în acţiune. Îmi voi reeduca mintea şi voi redeveni liber”.

Mergi la culcare spunând aceste cuvinte, ştiind că eşti o fiinţă suverană, că eşti puternic şi că, cu cât mai mulţi dintre voi veţi auzi aceste cuvinte, cu atât mai mulţi vă veţi schimba pe voi înşivă şi modul în care priviţi lumea şi modul în care vă priviţi pe voi şi influenţa voastră asupra lumii.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 24 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=QGPHIo2uewU