<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 18, dimineaţa

"Ego-ului nu-i place să-şi schimbe rutina, nu-i place să trebuiască să facă ceva la un moment precis. El a decis ce comportamente doreşte să aveţi în beneficiul său, beneficiul său fiind siguranţa şi predictibilitatea. Ego-ului nu-i pasă de evoluţia voastră spirituală, de fericirea voastră, de sănătatea voastră." (Isus)

Mesajul din ziua 18, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 18, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi nu prea dovediţi perseverenţă şi vă înţelegem. Aici e nevoie de un mare angajament. Şi draga noastră face mari eforturi să fie consecventă. Are un comportament neregulat când vine vorba de realizarea videoclipurilor. Ea observă că autodisciplina de a fi prezentă aici de două ori pe zi, indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa ei, este realmente o provocare. Deci, când vă este greu, vrem să înţelegeţi că asta înseamnă disciplina. Disciplina înseamnă să manifeşti abnegaţie faţă de ceea ce preţuieşti.

Şi asta vă învaţă lecţiile din “Cursul de miracole”. Anul trecut am făcut acele comentarii pentru a vă ajuta să înţelegeţi lecţiile; ele sunt, să zicem, un mecanism de sprijin pentru a vă ajuta să păstraţi acea disciplină.

Acum vă pretindem o altă disciplină şi asta nu-i place ego-ului. Nu-i place să-şi schimbe rutina, nu-i place să trebuiască să facă ceva la un moment precis. El a decis ce comportamente doreşte să aveţi în beneficiul său, beneficiul său fiind siguranţa şi predictibilitatea. Ego-ului nu-i pasă de evoluţia voastră spirituală. Nu-i pasă de fericirea voastră. Nu-i pasă de sănătatea voastră. Nu-i pasă de niciunul dintre aceste lucruri. A stabilit o multitudine de strategii bazate pe experienţele din trecut pe care nu vrea să le mai trăiască sau, dimpotrivă, pe care vrea să le trăiască din nou.

Deci aici aveţi de-a face cu disciplinarea ego-ului. Când vă daţi seama că „Oh, am rămas în urmă cu cinci zile în seria celor 40 de zile şi 40 de nopţi” nu beneficiaţi de pe urma acestei discipline. Motivul pentru care s-a ales o durată de 40 de zile şi 40 de nopţi pentru această învăţătură este faptul că 40 de zile şi 40 de nopţi este o perioadă transformatoare. Vă scoate din obiceiurile voastre către un teritoriu nou.

Dacă urmăriţi această lecţie şi aţi rămas în urmă, încercaţi să păstraţi disciplina celor două sesiuni pe zi de acum înainte. Când nu participaţi la transmisia zilnică, ego-ul vostru spune: „Am o idee mai bună, cred că ar trebui să facem asta şi că ar trebui să mergem acolo. O să avem mai mult de câştigat”. Dar adevărul este că ascultarea acestor lecţii de două ori pe zi timp de 40 de zile va trezi în voi ceva ce nu era încă trezit. Iar draga noastră o simte, ea se transformă, deşi aceste schimbări se pot simţi ca fiind inconfortabile.

Deci, dacă vă simţiţi inconfortabil şi daţi vina pe cele 40 de zile şi 40 de nopţi, aveţi dreptate. Vă provoacă un disconfort, pentru că vă facem să vă schimbaţi unele tipare adânci care nu vă erau de folos.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 25 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=4scV_a2oWyo