<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 18, seara

"Felul cum sunt construite casele, cum sunt alcătuite familiile voastre, lucrurile pe care sunteţi încurajaţi să le faceţi, toate perpetuează separarea, izolarea şi judecata. Iar acestea vă fac să vă îndepărtaţi de iubire şi vă provoacă suferinţă. Şi totuşi, voi înotaţi într-un ocean de iubire, este singurul lucru pe care îl vedeţi în jur." (Isus)

Mesajul din ziua 18, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 18, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

La sfârşitul fiecărei zile aveţi posibilitatea să vă adunaţi gândurile, să vă adunaţi emoţiile şi să cugetaţi la ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei. Fiecare sesiune de dimineaţă vă oferă ceva la care să vă gândiţi, ceva de explorat, ceva de pus la îndoială, ceva de înţeles mai profund.

Dar este foarte important ca, la sfârşitul zilei, să reflectaţi la ceea ce aţi putut sau nu aţi putut realiza în privinţa sugestiilor pe care le-am făcut dimineaţa. Motivul pentru care este o idee bună s-o faceţi este că toţi aveţi o energie, o numim mintea ego-ului, care este contra şi crede în lucruri opuse celor pe care vi le predăm aici. Iar adevărul este că majoritatea dintre voi sunteţi conduşi de ego-urile voastre.

Ego-urile voastre cred în separare, ele cred că veţi muri, ego-ul crede că sunteţi corpul, că gândurile sunt secrete, că atunci când spui ceva urât despre altcineva, tu nu ai de suferit. Există multe astfel de credinţe fundamentale în sistemul de gândire al ego-ului şi cu toţii sunteţi prinşi în acel sistem de gândire, pentru că v-aţi născut în separare. Corpul vostru individual vă justifică credinţa în separare, iar societatea voastră a cultivat intens credinţa în separare, individualitate şi izolare.

Felul în care sunt construite casele voastre, felul în care sunt alcătuite familiile voastre, lucrurile pe care sunteţi încurajaţi să le faceţi, toate perpetuează separarea, izolarea şi judecata. Iar acestea vă fac să vă îndepărtaţi de iubire şi vă provoacă suferinţă. Şi totuşi, voi înotaţi într-un ocean de iubire, este singurul lucru pe care îl vedeţi în jur.

Comunicându-vă aceste informaţii, vrem să înţelegeţi că, atunci când priviţi lumea şi vedeţi suferinţa, vedeţi mecanismele de control, vedeţi războaiele, vedeţi lipsurile, vedeţi lupta, prin care şi voi treceţi ca să vă întreţineţi familia şi să vă faceţi o viaţă decentă. Această lume a separării este un mediu foarte dificil. Şi totuşi, voi sunteţi nişte fiinţe născute pentru a iubi. Şi de aceea această lume vă provoacă atât de multă suferinţă, pentru că este extrem de dureros pentru fiinţe iubitoare ca voi să fiţi separaţi de iubire.

Şi totuşi, mai există şi latura voastră care se bucură de atac, care se bucură de judecată, care vrea să se izoleze. Deci în voi există două sisteme de gândire complet diferite şi alăturate, iar voi sunteţi la mijloc. Când aveţi un gând de ură sau negativ, veţi aluneca în sistemul de gândire al ego-ului, unde vă vor veni mai multe idei de genul acesta. Când aveţi un gând de iubire, un gând de iertare, un gând bun, un gând de mulţumire, un gând relaxat, intraţi în sistemul de gândire al Sfântului Duh, care este un sistem de gândire al iubirii şi vă vor veni mai multe gânduri de acelaşi gen. Aşadar, putem spune că, literalmente, vă acordaţi la un post de radio. Vă acordaţi la staţia radio negativă sau vă acordaţi la staţia iubirii. Iar asta se întâmplă cu fiecare gând pe care îl credeţi şi acţionaţi conform lui.

Vrem să înţelegeţi câtă putere are fiecare gând şi puterea minţilor voastre atunci când sunt manipulate de televiziune, filme şi sistemele mass-media principale. De fiecare dată când vă acordaţi la o ştire care vă arată revoltă şi incendii şi poveşti negative, atunci ego-ul devine mai puternic, ceea ce înseamnă că izolarea şi separarea din voi devin mai puternice, iar reacţia de luptă-sau-fugi-sau-înlemneşte devine mai puternică în voi.

În schimb, de fiecare dată când opriţi televizorul şi ieşiţi în grădină şi plantaţi ceva sau vă aduceţi instrumentele artistice şi creaţi un proiect ivit din interior (creativitatea vine de la Spiritului vostru), atunci intraţi în sistemul de gândire al Sfântului Duh, care este unul de comuniune, unire, vindecare, sănătate, abundenţă a vieţii.

Aşadar, în această seară, am dori să reflectaţi asupra zilei de azi şi să vă întrebaţi: „În ce sistem de gândire predominant sunt sau am fost astăzi? Oare am fost într-un spaţiu de relaxare, fericire, comuniune, comunitate, comunicare, calm, iubire, pace, bucurie, creativitate sau am fost predominant într-o stare de frică, judecată, separare, anxietate, confuzie, nefericire, deziluzie?”.

Când reflectaţi la evenimentele zilei, nu vrem să judecaţi ceea ce aţi făcut, ci, ducându-vă la culcare în seara asta, vrem să vă spuneţi: „Mâine va fi o zi mai bună. Mâine voi alege pacea şi dragostea şi creativitatea mai des decât am făcut-o astăzi”. Aşa se manifestă trezirea spirituală. Vă folosiţi liberul arbitru pentru a alege din ce în ce mai mult dragostea şi iertarea. Alegeţi acceptarea din ce în ce mai mult, ceea ce pare contrar la cum aţi fost instruiţi – acceptaţi lucrurile aşa cum sunt. Bineînţeles că nu ne plac lucrurile aşa cum sunt. Dar puteţi accepta lucrurile aşa cum sunt, deoarece acestea se manifestă, sunt deja realizate, există deja.

Dar puteţi să pivotaţi în acest moment şi să spuneţi: „Accept haosul care se întâmplă acum, accept că există aceste restricţii nedrepte în viaţa mea acum, dar nu mă voi supăra pe ele, pentru că ele deja există, ci voi spune: asta este. Nu vreau să mai existe aşa ceva în viitor. Cum să fac să am astăzi mai multe gânduri de libertate, gânduri mai calme şi mai iubitoare?”. Aşa se va schimba lumea, câte un gând pe rând, câte o persoană pe rând.

Vrem să vă reamintim să distribuiţi aceste videoclipuri. Înfruntaţi-vă temerile de persecuţie sau de repercusiuni din partea prietenilor şi a familiei. Postaţi aceste videoclipuri. Toată lumea trebuie să audă aceste informaţii acum. Sunteţi bombardaţi cu informaţii negative şi axate pe separare. Vrem să vedem că împărtăşiţi aceste informaţii, nu numai ca un act de curaj (în cazul unora dintre voi), ci şi ca un act de dragoste şi bunătate, astfel încât cineva, undeva să poată auzi nişte informaţii pe care nu le-a mai auzit până acum, ceea ce poate fi un punct de cotitură în viaţa lui.

Iubiţi-vă fraţii şi surorile, împărtăşiţi aceste informaţii şi aflaţi că vor schimba multe inimi şi minţi. Vă suntem recunoscători pentru curaj şi pentru distribuirea acestui material.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 26 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=RiR7LtAWRyY