<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 19, dimineaţa

"Odată cu afluxul în creştere al acestei energii pe planetă, explozii de energie vor începe să vă treacă prin trup, mişcări spontane ale corpului, vise lucide, viziuni. Nu sunteţi posedaţi de demoni, ci sunteţi optimizaţi şi upgradaţi. Nu suferiţi de nicio boală, ci sistemul vostru energetic îşi măreşte capacitatea de a gestiona tot mai multă putere şi tot mai multă lumină." (Isus)

Mesajul din ziua 19, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 19, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi sunteţ încântaţi de aceste lecţii. Mulţi începeţi să simţiţi că vă străbate acum o energie care nu exista în urmă cu câteva săptămâni. Începeţi să vă simţiţi puţin mai puternici, începeţi să vă simţiţi puţin mai curajoşi, începeţi să realizaţi că, atunci când ascultaţi de sfaturi sănătoase, lucrurile merg bine, sistemele voastre de energie încep să funcţioneze mai din plin.

Ce se va întâmpla cu voi toţi în următoarele luni şi ani este că sistemele voastre îşi vor creşte energia până la un nivel maxim de funcţionare.

Iar ce s-a întâmplat cu societatea voastră de-a lungul multor secole de asuprire şi control (gândiţi-vă la biserica catolică şi la Inchiziţie şi la genul ăsta de lucruri), este că s-a exercitat o teribilă energie opresivă asupra oamenilor pentru foarte, foarte mult timp. Mulţi dintre voi aţi fost declaraţi oameni abia în această ultimă sută de ani sau cam aşa (şi ne referim, desigur, la femei şi dreptul de vot, la aceste aspecte), deşi au existat persecuţii groaznice şi genociduri chiar şi relativ recent.

Dar odată cu afluxul în creştere al acestei energii pe planetă, sistemele voastre energetice, sistemele voastre corporale se vor trezi. Sunteţi martori la ceea ce s-a întâmplat cu această fiinţă, la capacitatea ei de a se conecta la o altă “staţie radio”, să zicem, diferită de propria staţie. Ea s-a acordat la o altă staţie printr-o practică spirituală, prin rugăciune şi meditaţie şi datorită energiilor crescânde care vă bombardează planeta în ultimii ani.

Cu toţii aveţi capacitatea de a comunica cu ghizii şi învăţătorii voştri deschis şi uşor, dar aveţi aceste abilităţi blocate prin teroare, prin frică, prin teama de a nu fi băgaţi într-o instituţie psihiatrică, prin frica de posedare demonică, prin frica de a pierde controlul. Dar în anii următori, vor începe să se dezvăluie energiile naturale ale complexului corp-minte. Vor începe să se dezvăluie prin explozii de energie ce vor trece prin trupul vostru, mişcări spontane ale corpului, vise lucide, viziuni, astfel de lucruri. Deci este foarte, foarte important să înţelegeţi că, atunci când aceste lucruri vor începe să se întâmple, se va declanşa în voi teroarea faţă de biserică şi de profesia psihiatrică.

Să zicem că te aşezi în pat într-o seară şi, dintr-o dată, un curent de energie se ridică brusc pe coloana vertebrală şi corpul tău începe să se mişte spontan (ceea ce i s-a întâmplat acestei fiinţe când s-a trezit spiritual). Este foarte important să-ţi fi analizat din vreme convingerile despre posedarea demonică şi nebunie înainte să experimentezi aceste lucruri.

Ideea posedării demonice e prezentă în majoritatea minţilor voastre. Biserica a început să piardă teren în urmă cu câteva decenii, dar au înlocuit-o filmele de groază. Deci puterile din umbră au văzut că există un beneficiu extraordinar în a vă împiedica să vă investigaţi lumea interioară. Iar de asta s-a ocupat biserica pentru multe generaţii. Era considerat malefic chiar şi numai să te gândeşti să discuţi cu Spiritul sau să comunici cu Spiritul în orice fel. Iar când biserica a început să-şi piardă puterea, producătorii de filme au preluat iniţiativa şi v-au insuflat în mulţi dintre voi imagini terifiante care v-au rămas în minte. Nu-i nevoie decât ca o creangă să lovească în fereastră într-o noapte furtunoasă şi toate filmele de groază pe care le-aţi vizionat ies la suprafaţă.

Este foarte important să înţelegeţi că aceste imagini şi idei au fost implantate în voi prin filmele pe care le-aţi vizionat, chiar dacă le-aţi urmărit acum 20 de ani.

Aşadar, vă prinde bine să ne auziţi vorbind despre aceste lucruri şi ar fi bine să studiaţi şi să citiţi despre trezirea lui Kundalini, despre trezirea spirituală. Cercetaţi şi găsiţi cărţi despre acest subiect. Cartea dragei noastre „Making Love to God”, conţine povestea călătoriei sale prin procesul trezirii. Ar fi o carte foarte bună pentru început. Tuturor vi se vor declanşa aceste temeri pe măsură ce începeţi să simţiţi schimbări energetice în complexul minte-corp.

Nu sunteţi posedaţi de demoni, ci sunteţi optimizaţi şi upgradaţi. Nu suferiţi de nicio boală, ci sistemele voastre de energie îşi măresc capacitatea de a gestiona tot mai multă putere şi tot mai multă lumină. Aşadar, fiţi informaţi în următoarele luni şi ani, căci s-ar putea să trăiţi unele, să zicem, efecte secundare ale trezirii, pe care le-am descris aici.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi mai vorbi.»

Într-adevăr, am relatat trezirea lui Kundalini în cartea „Făcând dragoste cu Dumnezeu”, care este disponibilă pe Amazon sau o puteţi comanda la librăria locală, dacă doriţi. În anexele de la sfârşitul cărţii sunt toate experienţele prin care am trecut. Este o poveste foarte interesantă şi am vrut s-o împărtăşesc, căci mi se părea mereu foarte enervant când citeam în cărţile canalizate de alţii că „Am avut multe experienţe, dar sunt personale şi nu vreau să vorbesc despre ele”. Din punctul meu de vedere, a fost foarte important să împărtăşesc cât mai multe informaţii, astfel încât să puteţi înţelege care a fost experienţa mea. Vă mulţumesc că v-aţi alăturat azi şi ne vedem mai târziu. Pa, pa.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 27 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=9aY4Umo9pnA