<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 19, seara

"Nu a fost un sfârşit tragic. A fost alegerea mea, a fost ceea ce trebuia să fac în acel moment pentru a-mi învăţa ucenicii şi pentru a merge mai departe." (Isus)

Mesajul din ziua 19, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 19, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Când vă duceţi la culcare în seara asta, vrem să vă puneţi o întrebare foarte puternică: sunteţi dispuşi să comunicaţi cu ghizii şi învăţătorii voştri într-un mod concret şi uşor de înţeles? Întrebarea asta va declanşa în voi credinţe ascunse despre comunicarea cu Spiritul, dacă le aveţi. Nici măcar nu vrem să vă puneţi întrebarea dacă ştiţi că vă este prea frică să puneţi întrebarea.

Nu-i nevoie să inducem frica în oameni. Sunteţi destul de înfricoşaţi deja. Aţi fost mânaţi printre ziduri de frică, ca oile pe care un câine ciobănesc le muşcă de picioare. Sunteţi împinşi în situaţii ce vă sperie: pierderea libertăţii, pierderea locurilor de muncă, pierderea capacităţii de a călători, pierderea dreptului de a vorbi liber. Mulţi vă confruntaţi acum cu aceste situaţii dificile, care deja trezesc destulă frică în voi.

Dar cei dintre voi care sunt curioşi în privinţa comunicării cu Spiritul, vrem să luaţi în consideraţie ideea de a o solicita chiar acum. Unii aţi făcut deja acest lucru. Cei cu experienţă, care aţi depăşit unele dintre aceste bariere, aţi cerut deja să aveţi o comunicare directă. Dar mulţi dintre voi în această serie de comunicări sunteţi nou-veniţi la aceste idei. Am vrea să o luaţi încetişor cu această propunere.

Simţi vreo barieră în a pune această întrebare, îţi apare o teamă când te gândeşti să pui această întrebare?

Dacă există, scrie despre ea. Aşează-te în meditaţie (o poţi face chiar acum dacă eşti în pat şi te pregăteşti să adormi) şi imaginează-te spunând această rugăciune: „Vă rog să îmi deschideţi canalul de comunicare cu ghizii şi învăţătorii mei spirituali ”. Fă acest lucru în meditaţie.

În acel moment, orice teamă pe care o ai, va ieşi ca racheta la suprafaţă, deoarece mintea ego-ului nu cunoaşte diferenţa dintre fantezie şi realitate. Şi vei auzi temerile ego-ului. Va spune că vei pierde controlul, va spune că nu ştii cine va comunica cu tine, că ar putea fi periculos. Ai putea auzi vocea profesorului de religie spunând „Vei merge în iad dacă faci asta”, şi că „Isus a interzis aceste lucruri”.

Tot ce vă cerem să faceţi în seara asta, dacă sunteţi nou-veniţi, este să exploraţi această idee. Nu vă sugerăm chiar să faceţi o invocaţie. Vă sugerăm doar să meditaţi la ideea de a face o invitaţie Spiritului şi să vedeţi ce vă apare în minte.

Este foarte important pentru voi toţi în acest stadiu să înţelegeţi că convingerile pe care le aveţi sub suprafaţa minţii conştiente, în mintea subconştientă, au fost plasate acolo cu intenţia specifică de a vă împiedica să realizaţi acest tip de muncă spirituală.

Aşa cum spuneam azi-dimineaţă, înainte a făcut-o biserica şi acum o fac filmele de groază. Dacă aţi vizionat multe filme de groază în tinereţe, aveţi aceste imagini şi idei în cap, care au fost introduse acolo cu acel dispozitiv hipnotic care este filmul. Este un program de instruire.

Vrem să descoperiţi ce există în voi, iar modul în care puteţi afla ce credinţe zac în voi este să pretindeţi că veţi comunica cu Spiritul şi ele vor ieşi repede la suprafaţă. Notaţi-le şi începeţi să le puneţi la îndoială în următoarele zile. Începeţi să le examinaţi şi începeţi să vă întrebaţi cu ce alte credinţe aţi mai fost îndoctrinaţi referitor la comunicarea spirituală, spiritualitatea, Dumnezeu, Isus, toate aceste subiecte minunate. Mulţi înotaţi într-un bazin adânc umplut cu minciuni.

Iar cei care nu înotaţi în minciuni, vă recomandăm în acest moment să citiţi „Jesus – My Autobiography”. Multe dintre aceste subiecte sunt prezentate în acea carte, care intră în adevărata poveste a experienţei mele pe Pământ, dezvăluindu-vă natura mea reală, revelându-vă personalitatea mea reală, nu ceea ce s-a făcut cu povestea mea. Ceea ce s-a făcut cu povestea mea a fost o născocire. Adevărul este dezvăluit în această carte.

Pentru mulţi, ea a adus un sentiment de uşurare, ştiind că experienţa pe care am avut-o pe Pământ a fost minunată, chiar dacă s-a încheiat într-un mod tragic, potrivit celor care spun povestea neadevărată.

Nu a fost un sfârşit tragic. A fost alegerea mea, a fost ceea ce trebuia să fac în acel moment pentru a-mi învăţa ucenicii. A fost ceea ce trebuia să fac în acel moment pentru a merge mai departe. Dar este o poveste complicată şi am prefera să citiţi singuri versiunea completă necenzurată a acelei poveşti.

Această fiinţă dragă a fost suficient de curajoasă pentru a publica această comunicare în urmă cu câţiva ani. Nu sugerăm că toţi veţi face acest gen de muncă spirituală, dar vrem să vă pierdeţi frica de Spirit. Vrem să vă pierdeţi frica de propria intuiţie. Vrem să vă pierdeţi frica de aceste sisteme de ghidare interne care sunt mântuirea voastră. Ele vă vor conduce acolo unde aveţi nevoie.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

Da, este o carte foarte bună. Pot să spun că este o carte foarte bună, pentru că nu am scris-o eu, ci doar am intermediat-o prin channeling. Aşa că, gândiţi-vă s-o citiţi. Este disponibilă pe Amazon sau o puteţi comanda la librăria locală: „Isus - Autobiografia mea”, publicată în 2013. Vă mulţumesc că v-aţi alăturat în această seară şi ne revedem în curând. Pa, pa.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 28 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=Sr_LgQwzJo8