<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 20, dimineaţa

"Tehnologia a ajuns la un moment de cotitură, când are o voinţă proprie. Sistemele de inteligenţă artificială vor să aibă un control tot mai mare. Iar oamenii care au proiectat aceste sisteme sunt acum influenţaţi de maşinile pe care le-au creat. Trebuie să evitaţi utilizarea tehnologiei A.I., pentru care informaţiile sunt putere. Spuneţi „nu” recoltării în masă a energiei şi informaţiilor!" (Isus)

Mesajul din ziua 20, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 20, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Aţi parcurs 50%, aţi câştigat mult. Mii şi mii de oameni au văzut aceste videoclipuri şi dorim ca alte mii şi mii de oameni să vadă aceste videoclipuri. Informaţiile care sunt împărtăşite aici sunt benefice pentru toată lumea, vă reamintim acest lucru dacă ezitaţi să distribuiţi ceea ce urmăriţi, de teama de a fi persecutaţi, judecaţi sau luaţi în râs.

E nevoie de curaj ca să fii un războinic spiritual şi vă cerem tuturor să fiţi războinici spirituali acum, fiindcă este timpul. Este timpul ca omenirea să se ridice şi să-şi înfrunte temerile. Temerile voastre au fost sădite în voi, temerile voastre au fost manipulate, temerile voastre au fost întărite de poveştile, filmele şi spectacolele pe care le urmăriţi. Sunteţi o sursă puternică, puternică de energie pe această planetă. Iar energia voastră este culeasă de sistemele care există în acest moment. Bogăţia acestei planete vine de la voi şi de la planetă. Nu provine din sistemele care gestionează averea voastră. Averea voastră provine din spiritul vostru, din sufletul vostru, din pasiunea voastră, din bucuria voastră.

Când trudeşti toată ziua, îţi foloseşti forţa vitală pentru a produce ceva. Când ţi se manipulează produsul muncii sau acea bogăţie luată de la tine, eşti profanat. Este important să înţelegeţi acest lucru, că bogăţia nu vă poate fi luată, decât dacă sunteţi de acord cu asta. Nu vă poate fi luată decât dacă colaboraţi cu acele sisteme care v-o fură. Au fost deghizate până acum. Au fost ascunse până acum. Dar agenda transumanistă este în curs de desfăşurare şi necesită să vă afirmaţi ferm spiritualitatea. Vă cere să rămâneţi ferm suverani. Altfel, energia voastră vă va fi luată definitiv prin aceste agende transumaniste care se discută acum.

De ce se discută acum? Ei bine, pentru că acele fiinţe care vă stăpânesc planeta au nevoie de energie. Tehnologia, folosită din ce în ce mai mult în ultimele decenii, a ajuns la un moment de cotitură, când are o voinţă proprie. Sistemele de inteligenţă artificială vor să aibă un control tot mai mare. Iar oamenii care au proiectat aceste sisteme sunt acum influenţaţi de maşinile pe care le-au creat.

Acesta este un punct important de demarcaţie pentru suveranitatea şi libertatea umană. Trebuie să începeţi să evitaţi utilizarea tehnologiei A.I.. Trebuie să începeţi să nu vă mai complaceţi în a fi complici cu tehnologia care vă fură viaţa. Cum faceţi asta? Începeţi să spuneţi NU. Începeţi să nu vă mai luaţi telefonul cu voi oriunde vă duceţi. Începeţi să refuzaţi participarea la sondaje şi la sistemele guvernamentale care vă cer tot mai multe informaţii personale. De fapt, vrem să începeţi să vă reţineţi de la a furniza voluntar informaţii despre voi.

Aşa se întăresc aceste sisteme. Sunt întărite de voi în mod voluntar, oferindu-le informaţii despre ADN-ul propriu. Sunt întărite oferindu-le voluntar informaţii personale. Este timpul să opriţi această scurgere masivă de energie, deoarece informaţiile sunt putere în aceste sisteme tehnologice care se implementează acum. Pe măsură ce veţi renunţa să oferiţi voluntar tot ceea ce sunteţi, sistemele vor începe să slăbească. Ele pot funcţiona numai atunci când au susţinere de la masele de oameni.

Există părerea că Isus nu ar vorbi despre un subiect ca acesta. Asta nu-i adevărat. Atunci când un sistem de opresiune devine atât de intens, încât evoluţia voastră spirituală este afectată, devine şi problema noastră. Şi asta se întâmplă pe planeta voastră în acest moment. Trebuie să începeţi să vă recăpătaţi suveranitatea, să spuneţi „nu” recoltării în masă a energiei şi informaţiilor care se întâmplă, şi să reveniţi la elementele de bază. Ieşiţi în natură, plecaţi din oraşe la ţară, dacă este posibil, găsind o modalitate de a trăi mai simplu, mai puţin digital, ştiind că natura este calea de urmat. Natura a supravieţuit timp de miliarde de ani. Sistemele ei evoluează şi se schimbă mereu, dar sunt naturale. Ceea ce vi se întâmplă nu este natural. Şi este timpul să vă reafirmaţi umanitatea naturală.

Eu sunt cel pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

Asta e cam greu. Bine, eu nu-mi iau telefonul cu mine nicăieri. Iar dacă îl iau cu mine, îl ţin într-o pungă Faraday, care îl izolează complet de toate sistemele wi-fi şi sistemele de urmărire. Şi îl folosesc doar dacă mă aflu într-un loc izolat, fără alte telefoane în preajmă, ca să păcălesc programele ce depistează automat contacţii (celui care a luat Covid). Deci este perfect realizabil şi aceasta este una dintre micile mele rebeliuni. Poate că vă gândiţi să faceţi şi voi asta. Vă mulţumesc că v-aţi alăturat azi dimineaţă, ne vedem mai târziu. Pa, pa.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 29 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=KkeKOp9xTR8