<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 20, seara

"Nu mai aşteptaţi ca lumea să vă facă fericiţi. Mergeţi în interior şi găsiţi acolo unde anume sunteţi în afara alinierii cu fericirea. Şi transformându-vă acolo suficient, veţi produce miracole în faţa ochilor. Lumea se va schimba ca răspuns la schimbarea minţii voastre." (Isus)

Mesajul din ziua 20, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 20, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Sesiunea din această dimineaţă poate că a derutat sau supărat pe unii dintre voi, din cauza subiectului despre care am vorbit. Ce este transumanismul? Transumanismul este această idee că oamenii, maşinile şi tehnologia pot fi amestecate ca să rezulte o formă optimizată de om.

Înainte să adormi în seara asta, vrem să înţelegi că nu există o formă mai bună decât tine. Tu eşti creat perfect. Eşti făcut din dragoste, cu dragoste, pentru dragoste. Şi nu ai nevoie de nicio îmbunătăţire. Funcţionezi perfect când eşti aliniat cu dragostea.

Mulţi vă simţiţi fără putere, mulţi vă simţiţi confuzi, mulţi vă simţiţi ca şi cum aţi fi hărţuiţi. Ce se întâmplă este că simţiţi efectele nealinierii voastre cu dragostea. Lumea vă prezintă o reflexie. Reflexia vă comunică ceva. Reflexia vă spune că v-aţi rătăcit. Societatea voastră reflectă asta prin violenţa şi urbanizarea sa artificială, relaţiile voastre reflectă asta prin faptul că nu durează sau vă produc confuzie, iar experienţa voastră interioară reflectă asta prin sentimentele voastre de suferinţă şi nefericire.

Nu sunteţi aici ca să fiţi pedepsiţi. Nu există niciun Dumnezeu care pedepseşte. Ceea ce trăiţi este o reflexie a ceea ce nu sunteţi. Nu sunteţi violenţi, nu sunteţi superficiali, nu sunteţi bolnavi, sunteţi opusul, dar, pur şi simplu, aţi pierdut legătura cu acest adevăr.

Călătoria pe care o facem împreună are rostul să vă reamintească de perfecţiunea voastră, de punctele forte şi puterile şi abilităţile voastre. Sunteţi fiinţe creatoare, căutaţi libertatea, sunteţi fiinţe care iubesc.

Înainte de a adormi în seara asta, vrem să vă reamintim că, atunci când sunteţi aliniaţi cu aceste adevăruri, vă simţiţi bine, vă simţiţi entuziaşti, vă simţiţi mulţumiţi, vă simţiţi creativi, vă simţiţi împliniţi. Aşadar, în seara asta la culcare, vrem să vă reamintim că, ori de câte ori vă simţiţi altfel decât aşa, înseamnă că priviţi lumea într-un mod incorect, vă interpretaţi greşit experienţele.

Totul funcţionează împreună înspre bine şi orice vi se reflectă înapoi din această lume vă arată că, în voi, ceva este ori în afara armoniei, ori în armonie. Când vă loviţi de un aspect care nu este armonios, adică este fără iubire sau nepăsător sau lipsit de generozitate sau crud sau nesănătos, acesta este reflexia dizarmoniei interioare.

Deci, când vă loviţi în lume de asemenea aspecte, intraţi în interior şi întrebaţi-vă: „Unde sunt eu bolnav, unde sunt eu violent, unde sunt eu lipsit de iubire, unde sunt eu duplicitar, unde sunt neautentic?” şi începeţi să remediaţi acele lucruri din voi. Şi atunci, reflexia se va schimba. Reflexia este întotdeauna corectă şi se va schimba şi vi se va părea ca un miracol. Căci, modificându-vă mintea, schimbându-vă inima, atunci lumea vă va reflecta acea diferenţă. Vă va arăta acea diferenţă prin relaţii mai paşnice cu ceilalţi. Vă va reflecta înapoi sentimente de bucurie şi fericire, sincronicităţi în favoarea voastră, oportunităţi pe care le-aţi căutat, distracţie, bucurie, idei creative. Se va întoarce la voi sub forma acelor lucruri minunate.

Deci, dacă în acest moment sunteţi deziluzionaţi, vă spunem: Nu mai credeţi în iluzie. Nu mai aşteptaţi ca lumea să vă facă fericiţi. Mergeţi în interior şi găsiţi acolo unde anume sunteţi în afara alinierii cu fericirea. Şi transformându-vă acolo suficient, veţi produce miracole în faţa ochilor. Lumea se va schimba ca răspuns la schimbarea minţii voastre.

Nu aveţi nevoie să fuzionaţi cu maşinile inteligente. Nu trebuie să faceţi ce sunteţi îndemnaţi să faceţi cu oricare tehnologie. În realitate, natura este prietenul vostru, natura este locul unde trebuie să mergeţi, iar ceea ce trebuie să faceţi este să fiţi naturali. Aveţi sistemul vostru de ghidare, aveţi dorinţele voastre, aveţi sentimentele voastre. Foarte, foarte puţini oameni vor să fie pensionari într-un mediu urban. Visează la o fermă, visează la o grădină, visează să-şi plimbe câinii în pădure, visează să stea pe o plajă frumoasă undeva, visează mereu la natură.

Când mergi la culcare în seara asta, gândeşte-te unde ai vrea să trăieşti şi cum ai vrea să trăieşti, la ce ai vrea să renunţi şi ce ai vrea să incluzi în viaţa ta. Tu eşti creatorul. Tu eşti şi regizorul, şi asistentul de lumini, şi directorul tehnic al filmului care este viaţa ta. Fii o stea în viaţa ta. Aşa trebuie să fie.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 30 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=0_FijiqEmzE