<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 21, dimineaţa

"Iluzia vă tot repetă că este frumoasă, şi totuşi, totul moare aici. Iluzia continuă să vă spună că se întâmplă lucruri uimitoare, şi totuşi, viaţa multor oameni este plină de suferinţă, sacrificiu şi durere." (Isus)

Mesajul din ziua 21, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 21, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Intensitatea evenimentelor din luna viitoare vă va surprinde [n.tr. - se apropiau alegerile din SUA]. Vor fi multe poveşti, multe incidente, multe energii instigatoare. Este foarte important să înţelegeţi ce anume se întâmplă atunci când sunteţi instigaţi. Când sunteţi instigaţi, sunteţi atraşi în dualitate.

Natura acestui loc este duală. Este natura separării. Binele şi răul sunt separate. Tu eşti bun, iar ei sunt răi. Cu toţii aţi ales asta. Aţi ales să intraţi în separare. Pe cât de nebunesc pare, asta aţi făcut când aţi decis să vă individualizaţi. Aţi decis să vă separaţi de Divinitate şi să veniţi în această lume a morţii şi distrugerii aparente.

Desigur, dacă vă uitaţi în jur, veţi spune: „Ei, nu-i numai moarte şi distrugere, vecinii mei îşi tund bucuroşi peluza, păsările cântă şi cerul este frumos”. Acestea sunt unele dintre lucrurile pe care oamenii le apreciază foarte mult. Dar, cu adevărat, aceasta este seducţia iluziei. Iluzia vă tot repetă că este frumoasă, şi totuşi, totul moare aici. Iluzia continuă să vă spună că se întâmplă lucruri uimitoare, şi totuşi, viaţa multor oameni este plină de suferinţă, sacrificiu şi durere.

Deci primiţi mesaje foarte, foarte amestecate. Totuşi, când urmăriţi tot timpul mass-media, aveţi un spectru foarte îngust de mesaje, care sunt special concepute. Fiecare mesaj care vă vine prin televiziune şi prin site-urile online din ce în ce mai comerciale, prin reţelele de socializare, fiecare lucru pe care îl vedeţi este conceput strategic pentru a vă face să simţiţi ceva şi să acţionaţi într-un mod anume.

Când vă aflaţi în natură, nu este aşa. Când vă adânciţi în propria creativitate, nu este aşa. Dar trebuie să începeţi să observaţi ce fac aceste mijloace de comunicare, televizorul, radioul, reţelele de socializare comerciale, care conţin publicitate şi care aplică cenzura, platformele sociale de marketing „gratuite”, precum Facebook, care nu sunt deloc gratuite. V-au făcut dependenţi şi acum, prin mecanismele lor de cenzură, vă mână în direcţia în care vor ei să mergeţi.

Vi s-a creat senzaţia că aveţi libertate în cadrul acestor sisteme, dar nu aveţi. Presupuneţi că postarea voastră va ajunge la prieteni, dar nu se întâmplă aşa. Vrem să începeţi să priviţi cu suspiciune aceste dispozitive de mesagerie hipnotică, pentru că vor fi utilizate în următoarele câteva luni pentru a vă menţine în dualitate. Asta înseamnă că vor fi folosite pentru a vă necăji, a vă instiga să-i judecaţi pe ceilalţi, a vă face să vă coborâţi frecvenţa de la vibraţia iubirii la cea a învinovăţirii altora. Aşa se autoperpetuează mintea ego-ului şi aşa vă controlează mecanismele de control ale societăţii voastre, menţinându-vă în ego.

De exemplu, orice reclamă alimentară pe care o vizionaţi va declanşa în voi dorinţa ego-ului de mâncare. Ego-ul este preocupat numai de supravieţuirea fizică, şi acesta este motivul pentru care mulţi dintre voi devin obezi, pentru că sunteţi bombardaţi continuu cu astfel de mesaje, cum că produsele alimentare, pizza, lucruri de genul acesta, sunt o delectare şi vă vor face fericiţi. Dar oricine mănâncă multă pizza nu se va simţi foarte bine şi nu va fi foarte fericit.

Iarăşi vă spunem, mergeţi în natură. Alegeţi alimentele neprelucrate, pruna, piersica, ţelina, varza, în toate aceste alimente frumoase pe care vi le-a dat natura pentru supravieţuire vă veţi găsi sănătatea. Ştiţi că sistemele de procesare a hranei sunt contaminate în mod intenţionat, da, intenţionat. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) şi instituţiile care sunt concepute pentru a vă oferi siguranţa alimentară sau, cel puţin, pretind că au acest mandat, permit să fie pulverizate pe alimente cantităţi imense de materiale toxice, agenţi cancerigeni recunoscuţi. Ştiind aceasta, trebuie să începeţi să fiţi suspicioşi faţă de alimentele produse industrial.

Când vorbim de suspiciune, înţelegem să vă folosiţi inteligenţa. Nu spunem să vă înfuriaţi, ci folosiţi-vă inteligenţa, citiţi prospectele, păstraţi-vă calmul, concentraţi-vă pe ceea ce vă place, alegeţi ceea ce este integral şi sănătos şi începeţi să vă retrageţi fiecare domeniu al vieţii voastre de sub controlul sistemului toxic. Sistemul toxic se întinde. Se intensifică, dar este deghizat.

Cu adevărat, se deghizează în spatele figurilor familiare ale reporterilor de ştiri CNN. Se deghizează în spatele declaraţiilor misiunilor de monitorizare care sunt menite să vă protejeze sănătatea, dar care nu vă menţin sănătoşi. E ceva similar cu proverbul: „De vorbit e uşor, faptele sunt dovada”. Uitaţi-vă la acţiuni, priviţi roadele a ceea ce se întâmplă, priviţi revoltele din stradă, priviţi incendierea clădirilor, priviţi cum se generează teamă. Asta se face în mod intenţionat şi peste tot.

Trebuie “să fiţi în lume, dar nu de-ai lumii”. Da, locuiţi în corpurile voastre, da, mergeţi pe calea spre mântuire, dar acum trebuie să începeţi să vă folosiţi inteligenţa înnăscută. Inteligenţa voastră înnăscută, ci nu condiţionările, pentru a decide cum vă petreceţi timpul, ce permiteţi să vă intre în minte şi ce permiteţi să vă intre în trup.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 1 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=3fYNjapSq40