<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 21, seara

"Structurile globale care s-au construit în ultimele decenii sunt adesea conduse de aceiaşi oameni, fondurile provin de la organizaţii care doresc anumite lucruri. Iar unul dintre principalele lucruri care vor să se întâmple este să vă pierdeţi libertatea. Vor să digitalizeze şi să eticheteze fiecare lucru de pe această planetă, fiecare persoană." (Isus)

Mesajul din ziua 21, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 21, seara

Bună seara tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding, pentru sesiunea din ziua 21, seara. Vreau să vă arăt tricoul meu. Scrie: “Libertatea este obligatorie în Canada”. Asta e mica mea chestie politică. Îmi place tricoul, sunt încântată de el. Acum să vedem ce are Isus să ne spună în seara asta.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Libertatea este obligatorie pentru toţi. Nu vei fi fericit dacă nu eşti liber. Este dreptul tău dat de Dumnezeu. Eşti făcut după chipul lui Dumnezeu şi libertatea este unul dintre cele mai importante lucruri.

Draga noastră simte tot sprijinul nostru să poarte acel tricou. Se plimbă cu mândrie de-a lungul şi de-a latul insulei în noul ei tricou, arătând astfel cine este şi în ce crede, aşa cum v-am rugat să faceţi toţi.

A apărut o chestiune la mulţi dintre voi, anume, ideea că timpul vă presează. Câteva persoane s-au întrebat despre termenul de 21 decembrie şi ce înseamnă el.

Ei bine, politica şi jocurile de putere care se desfăşoară în spatele scenei se apropie de sfârşit în ceea ce priveşte alegerile din America şi există strategii de a suspenda rezultatul alegerilor.

Totuşi, vrem să înţelegeţi că oamenii de la putere nu sunt cu adevărat la putere. Structurile globale care s-au construit în ultimele decenii – Naţiunile Unite, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, multe alte fundaţii şi organizaţii –, acestea sunt adesea conduse de aceiaşi oameni, fondurile provin de la organizaţii care doresc anumite lucruri. Iar unul dintre principalele lucruri care vor să se întâmple este să vă pierdeţi libertatea. Vor să digitalizeze şi să eticheteze fiecare lucru de pe această planetă, fiecare persoană. Şi de aici, chestiunea acestor vaccinuri şi metodelor de identificare digitală şi aşa mai departe.

Sfârşitul anului este momentul când aceste sisteme fie îşi vor păstra puterea, fie vor lua măsuri extreme pentru a încerca să recapete puterea. Este foarte important să înţelegeţi că Statele Unite sunt văzute ca un far al libertăţii, chiar dacă nu sunt libere – populaţia este controlată mental prin televiziune şi de sistemul educaţional şi alte atâtea lucruri – dar în Statele Unite ale Americii există o credinţă în ideea de libertate. Iar actualul preşedinte crede cu tărie în acele libertăţi.

Totuşi, acele libertăţi par a fi contrare propagandei care iese la iveală din alte locuri. Observaţi că numele de “Naţiunile Unite” sună minunat, dar agenda sa nu este deloc minunată. Organizaţia Mondială a Sănătăţii sună ca o organizaţie minunată. Dar agenda sa nu este minunată. Iar actualul preşedinte al Statelor Unite a făcut câteva declaraţii şi a retras Statele Unite din unele dintre aceste sisteme. Iar cei care nu cunosc jocurile de putere din culise văd acţiunile sale ca fiind într-un fel demodate sau rasiste sau conservatoare.

Ceea ce face el, de fapt, este să readucă înapoi puterea Statelor Unite. El încearcă să redea înapoi Statelor Unite libertatea de a face ceea ce doresc, de a avea legile pe care şi le doresc, de a avea sistemul democratic aşa cum a fost planificat iniţial, când s-a născut statul american. Amintiţi-vă că este o ţară foarte tânără, care nu există de foarte mult timp, dar legile şi principiile celor care au fondat-o aveau ca scop să se opună opresiunii, să lupte împotriva monarhiei, să lupte împotriva guvernelor corupte.

Da, guvernul Statelor Unite a devenit un monstru. A devenit un imens monstru corupt. Dar se desfăşoară şi un proces de reparaţie, alimentat de energiile în creştere ale calendarului Ascensiunii.

Deci nu sunteţi singurii motivaţi de acest calendar. Există şi oameni în poziţii de putere care sunt împinşi de o credinţă din ce în ce mai mare în dragoste, bunătate, unitate, acest gen de lucruri nobile. Dar nu o unitate în sensul socialismului sau comunismului fără frontiere. Unitatea sub forma comunismului este împotriva principiilor de bază ale sufletului uman, care sunt: libertatea, exprimarea de sine, iubirea. Dacă vă uitaţi la ţările total socialiste sau comuniste, acolo nu există loc pentru libertate. Nu ai voie să te exprimi, nu ai voie să te manifeşti în modul tău unic, nu prea ai voie să excelezi în anumite domenii, pentru că eşti presat, eşti limitat, eşti controlat.

Deci comunismul şi socialismul nu se potrivesc deloc cu sufletul omului. Şi există fiinţe pe această planetă care văd şi ştiu asta, dar există şi fiinţe pe această planetă care cred că ar fi mai bună o orânduire socialistă. Desigur, privind din punctul de vedere al Spiritului, socialismul poate însemna să fii mai generos, să împărtăşeşti ceea ce ai cu ceilalţi, dar trebuie s-o faci voluntar. Trebuie să fie o iniţiativă voluntară, nu impusă de guvern, fiindcă atunci guvernul capătă prea multă putere şi puterea corupe, iar puterea absolută corupe la modul absolut.

Prin urmare, se petrece acum o recuperare a individualităţii, o recuperare a limitelor umane, care este, de fapt, o tendinţă sănătoasă.

Termenul din decembrie este momentul în care se va şti decizia luată de către alegătorii din Statele Unite ale Americii. Că votul este sau nu legitim sau corect sau real este o cu totul altă chestiune. Dar se va lua o decizie. Aşa că, în luna respectivă, se va trece la următorul nivel al jocului de putere.

Asta se va întâmpla, iar configuraţiile astrologice îndeamnă către o rezolvare. Vrem să înţelegeţi că există o lumină la capătul tunelului. Tendinţa naturală a omenirii de a-şi căuta libertatea este în curs de activare. Situaţiile de lockdown care se încearcă şi se reîncearcă a fi impuse pe timpul toamnei vor eşua în anumite circumstanţe, vor fi mari revolte ale fiinţelor suverane strigând „Destul!”. Iar asta trebuie să se întâmple, pentru ca libertatea să fie readusă pe această planetă.

Noi, cei de aici, vă sprijinim cu toţii şi multe dintre lecţiile pe care vi le-am oferit vă încurajează să vă luaţi înapoi suveranitatea cu paşi mărunţi, în propria viaţă personală, în propriile procese de gândire.

Şi vrem să vă reamintim din nou că lecţiile „Cursul de miracole” sunt concepute pentru a vă corecta mintea. Sunt concepute pentru a vă vindeca mintea. Aşadar, dacă chiar vă deranjează ceea ce se întâmplă în lume, dacă aveţi dificultăţi să îndepliniţi temele pe care vi le dăm şi nu aţi făcut „Cursul de miracole”, vă rugăm din nou să analizaţi ideea de a urma “Cursul de miracole” ca o cale de a vă vindeca mintea disociată.

Mintea voastră este disociată, este sfâşiată între ego şi Spirit. Ego-ul a fost întărit în societatea voastră de toate programările, toată frica, toate limitările, toate necazurile financiare prin care treceţi şi aţi trecut. Şi vrem să înţelegeţi că numai printr-un proces sistematic ghidat veţi putea deveni mai senini, mai puternici şi mai iubitori.

Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

N.tr. – Acest mesaj profetic a fost transmis de Isus în seara zilei de 29 septembrie 2020, iar alegerile din America au avut loc în 3 noiembrie. Nimeni nu ştia atunci ce turnură vor lua contestările ulterioare ale alegerilor. Data luării unei decizii finale cu privire la rezultatul alegerilor în forul legislativ american este cea de 6 ianuarie 2021.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 1 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=coO9wmhHA4c