<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 22, dimineaţa

"Premisa de bază a „Cursului de miracole” este că trăiţi într-o lume iluzorie, controlată de forţe care nu sunt Sinele vostru liber. Cursul a fost creat pentru aceste vremuri, astfel încât să aveţi o cale de ieşire din labirintul în care aţi păşit din greşeală şi v-aţi pierdut." (Isus)

Mesajul din ziua 22, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 22, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Aveţi multe credinţe în minte, de fapt sunt mii. De aceea, la începutul acestei călătorii spre trezirea spirituală, drumul poate deveni accidentat. Dar „Cursul de miracole” este conceput pentru a vă ajuta în acest proces. Cei care încercaţi să reparaţi lumea nu veţi putea să o faceţi dacă, mai întâi, nu vă reparaţi mintea. Atât este de simplu. Atâta timp cât credeţi în violenţă, atâta timp cât credeţi în judecăţi, atâta timp cât credeţi în separare, atâta timp cât credeţi că e nevoie să vă apăraţi, lumea va continua să arate la fel şi de aceea a arătat întotdeauna un pic cam nebună. De-a lungul istoriei, au existat diferite sisteme de guvernare, diferite sisteme de exploatare, diferite holocausturi, dar observaţi că întotdeauna există o elită conducătoare care stăpâneşte masele. De ce este elita conducătoare capabilă să controleze atât de mulţi oameni? Deoarece oamenii nu sunt învăţaţi cum să-şi controleze mintea.

Poate, cuvântul “controlul minţii” vă va speria pe unii şi veţi gândi: „Nu vreau ca mintea mea să fie controlată, nici măcar de Isus”. Ei bine, dragilor, trebuie să vă spunem că minţile voastre sunt deja sub controlul maşinii de propagandă, care o duce superb în Occident. De zeci de ani sunteţi inundaţi cu propagandă. Voi nu consideraţi emisiunile de ştiri ca fiind propagandă, dar asta sunt, nu vă gândiţi la reclamele bancare ca fiind propagandă, dar asta sunt.

Prin urmare, trebuie să decideţi cine va stăpâni viitorul vostru. Veţi fi o fiinţă suverană liberă, luând decizii bazate pe beneficii rezonabile pe termen lung? Sau veţi fi în permanenţă ca oaia alergată de câinele ciobănesc, care o ciupeşte de călcâie, mânând-o în ţarc, şi neştiind încotro duce acel ţarc? Ştiţi unde merg oile. Merg la abator. Ele merg într-o direcţie despre care nu ştiu nimic, pentru că sunt foarte preocupate de câinele care le ciupeşte de călcâie.

V-am mai spus asta. Dacă oile ar fi avut controlul propriilor minţi, s-ar fi vorbit între ele: „Haide să ne dispersăm în direcţii diferite, iar câinele ciobănesc va fi neputincios”. Este o analogie foarte simplă, dar exactă. Dacă voi toţi aţi deţine controlul minţilor voastre, câinele ciobănesc ar fi incapabil să vă mâne acolo unde vrea să mergeţi.

Dar trebuie să înţelegeţi ce vi s-a întâmplat. Trebuie să înţelegeţi că aţi trecut deja prin anumite programe de instruire, iar acum le urmaţi în mod involuntar, inconştient. De aceea, astăzi vă rugăm sincer pe cei care nu aţi început „Cursul de miracole” să luaţi în considerare să începeţi acele lecţii.

Pentru a vă ajuta la înţelegerea lecţiilor, am transmis prin channeling comentarii care sunt gratuite şi pe YouTube, iar cărţile şi informaţiile “Cursului” sunt, de asemenea, gratuite. Bine, cărţile tipărite nu sunt gratuite, doar forma lor digitală este gratuită, facem această corecţie. Dar am dori să cumpăraţi cartea dacă este posibil. Este mult mai bine să nu fiţi tot timpul cuplaţi la Wi-Fi. Vă înţelegem şi ne place că vă conectaţi la aceste mesaje, dar nu fiţi mereu dependenţi de telefon, nu staţi în permanenţă legaţi de iPad. Vrem să vă luaţi cartea şi să staţi sub un copac în liniştea naturii, departe de aceste semnale, departe de aceste mecanisme de control. Pare convenabil să setaţi o alarmă pe telefon care să vă amintească să vă faceţi lecţia. Dar nu este benefic, ci trebuie să aveţi un ceas intern care să vă anunţe că e momentul să vă gândiţi la ce trebuie.

Premisa de bază a „Cursului de miracole” este că trăiţi într-o lume iluzorie, controlată de forţe care nu sunt Sinele vostru liber. Cursul a fost creat pentru aceste vremuri, astfel încât să aveţi o cale de ieşire din labirintul în care aţi păşit din greşeală şi v-aţi pierdut.

Aşa că, încă o dată, vă rugăm pe cei care nu aţi făcut „Cursul de miracole”, cei care credeţi că nu este pentru voi, cei care credeţi că este prea religios, cei care credeţi că este aşa şi pe dincolo, să vă căpătaţi libertatea, adevărata voastră libertate. Trebuie să renunţaţi la ceea ce nu este al vostru, iar „Cursul de miracole” vă va ajuta să renunţaţi la resentimente, să renunţaţi la credinţa voastră în violenţă, să renunţaţi la credinţa voastră în păcat şi judecată şi la acel Dumnezeu. De aceea oamenilor nu le place religia: îi face să se teamă. Dar „Cursul de miracole” vă oferă înţelegerea că nu sunteţi niciodată pedepsiţi de Dumnezeu. Sunteţi iubiţi peste măsură şi noi, de asemenea, vă iubim peste măsură.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou astăzi, mai târziu.»

TINA: “Cursul de miracole” mi-a schimbat viaţa, de aceea fac această muncă şi vă încurajez să luaţi această decizie. Pare laborios, 365 de lecţii, dar vă schimbă literalmente modul în care funcţionează mintea şi vă conduce de la frică la iubire. Nu devii un iluminat la sfârşitul procesului, dar eşti mult mai conştient de deficienţele tale şi de modul în care funcţionează mintea ta şi poţi să-ţi gestionezi gândurile şi convingerile mult mai uşor.

Deci, dacă încă nu l-aţi făcut, gândiţi-vă să faceţi „Cursul de miracole”. Intraţi online la Foundation for Inner Peace şi găsiţi acolo lecţiile gratuite [n.tr. – în engleză], până când va sosi şi cartea. Şi, bineînţeles, comentariile pe care Isus le-a transmis prin intermediul meu sunt gratuite pe YouTube. Am scos şi o carte cu aceste comentarii.

Aşadar, dacă doriţi să urmaţi lecţiile, vă recomandăm să cumpăraţi şi această carte. Se numeşte „A Year of Forgiveness”. În prezent, este disponibilă sub formă de Kindle, iar la sfârşitul lunii octombrie va fi disponibilă pe hârtie de calitate superioară, fără copertă cartonată, dar este o carte frumoasă şi ilustrată de Rene Phillips cu nişte desene fanteziste superbe. Cartea este un text însoţitor pentru „Cursul de miracole” şi vă va ajuta să înţelegeţi lecţiile.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 2 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=bSgXQcmiN-k