<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 22, seara

"Mizaţi pe faptul că totul va reveni la normal? Asta nu se va întâmpla. Sistemul de guvernare globală şi-a pus cărţile pe masă: tot mai multe restricţii, tot mai multe controale, dictatură medicală invazivă. Acum ştiţi ce au de gând şi puteţi lua o decizie despre cum veţi proceda în următorii ani." (Isus)

Mesajul din ziua 22, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 22, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Societatea evoluează şi voi evoluaţi, iar asta trebuie să vă entuziasmeze, nu trebuie să vă întristeze. Însă evoluţia nu este întotdeauna un proces uşor, deoarece numai cei care se adaptează la noile situaţii vor supravieţui. Cei care sunt blocaţi în vechile obiceiuri nu prea se descurcă bine în perioada de tranziţie.

În seara asta, este momentul să te întrebi: Eşti blocat în trecut? Eşti blocat într-o rutină? Aştepţi ca totul să revină la normal? Mizezi pe faptul că totul va reveni la normal? Asta nu se va întâmpla. Trebuie să înţelegeţi că sistemul de guvernare globală şi-a pus cărţile pe masă. Acum ştiţi ce au de gând. Ei dintotdeauna au urmărit creşterea controalelor, creşterea birocraţiei, creşterea piedicilor pentru deplasări şi libertate individuală. Aţi putut vedea asta în ultimele decenii în societatea voastră.

Dar acum şi-au jucat mâna şi acum trebuie, ca într-un joc de poker, să vă uitaţi la mâna voastră şi să spuneţi „Okay, ce voi face cu ce cărţi am în mână: o să blufez? o să licitez? o să merg?” Trebuie să înţelegeţi că acum, când vedeţi ce au jucat, aveţi un avantaj. Adevărul e pus pe masă, la vedere.

Tot mai multe restricţii, tot mai multe controale, dictatură medicală invazivă – asta au pus pe masă. Acum ştiţi. Şi este bine că ştiţi, este bine să vedeţi, este bine să înţelegeţi – astfel, puteţi lua o decizie în cunoştinţă de cauză despre cum veţi proceda în următorii ani.

În seara asta, vrem să observaţi modul în care mintea voastră evaluează situaţia: vă e frică? Dacă vă este frică, asta înseamnă că ego-ul are controlul. Când ego-ul are controlul, veţi lua decizii pe termen scurt proaste. În schimb, când nu ego-ul are controlul şi sunteţi conectaţi la ghidarea şi funcţiile cerebrale superioare, puteţi crea strategii solide pe termen lung, care vor fi în beneficiul vostru.

Deci primul lucru pe care trebuie să-l stabiliţi este: vă este frică? Dacă vă este frică, atunci trebuie să vă stăpâniţi mintea, privind la ce se întâmplă doar în mediul înconjurător apropiat.

Desigur, este posibil ca mediul apropiat să fie un dezastru. Poate că v-a fost închis restaurantul, poate că vine scandenţa creditelor, poate că proprietarul casei o să vă evacueze în curând. Acesta este mediul în care vă aflaţi. Dar puteţi folosi unele strategii, chiar dacă situaţia pare îngrozitoare. Există căi legale încă în vigoare, există o constituţie încă în vigoare şi există avocaţi şi grupuri tot mai mari de oameni care îşi dau seama că se desfăşoară un plan criminal.

Prin urmare, adunaţi-vă împreună, comunicaţi între voi pentru a găsi sprijin reciproc şi alţi gânditori înţelepţi, alte minţi care vă pot ajuta să accesaţi informaţii, idei, strategii, comunităţi pe care singuri nu le puteţi accesa.

În această seară, analizaţi-vă strategia pentru, să zicem, următoarele 6 până la 12 luni. A venit oare timpul să vă schimbaţi perspectiva şi să începeţi să căutaţi noi oportunităţi în loc să aşteptaţi ca cele vechi să revină? Oare a venit timpul să vă redistribuiţi investiţiile astfel încât să aveţi o schemă diferită în portofoliu (dacă aveţi norocul să aveţi un portofoliu)? Poate că este timpul să vorbiţi cu prietenii şi să-i întrebaţi dacă sunt dispuşi să împartă cu voi o bucată de pământ, o grădină prea mare pentru ei?

În această seară, vrem să vă uitaţi la modul în care vă este organizată viaţa. Ştim că aţi mai făcut-o, dar vrem să o faceţi din nou. Dacă vedeţi că un aspect al vieţii se schimbă prea rapid sau prea drastic pentru a-l putea gestiona şi nu pare că va mai reveni la situaţia dinainte (ceea ce nu se va întâmpla), atunci este timpul să începeţi să cereţi îndrumare privind acel aspect.

Aşadar, când mergi la culcare în seara asta, dacă ai descoperit că există o zonă în privinţa căreia care eşti confuz sau îngrijorat, cere un vis, cere-ne să te ajutăm să vezi ce se întâmplă de fapt şi ce anume ţi-ar putea fi de folos.

V-am mai rugat să ţineţi un jurnal de vise, dar o repetăm. Scrieţi-vă visele, cereţi vise dacă aveţi nevoie de clarificări, cereţi ajutor pentru a vedea ce vă lipseşte.

Scoateţi-vă telefoanele din dormitor, opriţi wi-fi-ul şi, dacă continuaţi să faceţi asta, veţi obţine informaţii. Cu cât staţi mai mult în natură, cu atât petreceţi mai puţin timp la televizor sau pe internet, cu atât vor fi mai clare mesajele. Vrem să vă concentraţi în acest moment pe creşterea frecvenţei de vibraţie, prin neutilizarea mijloacelor prin care vi se induce frica, iar strategiile arhaice sau de modă veche sau depăşite trebuie acum reevaluate.

Nu are rost să mai aştepţi, să zicem, încă şase luni ca să schimbi structura investiţiilor financiare. Uită-te acum la semne, uită-te la produse, uită-te la stocuri, uită-te la informaţiile pe care le primeşti şi ia o decizie şi, dacă este necesar, mai schimbă nişte lucruri.

Da, treaba asta îţi va declanşa frica, deoarece ţi s-au implantat programe care sunt încă vii în tine. Sistemul bancar va spune întotdeauna „Lăsaţi-vă banii în bancă”, întotdeauna va spune „Lăsaţi-vă banii în bancă”. Dar, de exemplu, în Canada au fost adoptate legi, acolo unde locuieşte draga noastră, care spun că „guvernul poate intra în cont şi folosi un procent din economiile tale pentru a echilibra bugetul”. Majoritatea dintre voi nu ştiţi asta. Consultaţi legile referitoare la activităţile bancare din ţara voastră şi verificaţi cât de sigure sunt depozitele voastre. Verificaţi cât de sigure sunt pensiile voastre. Dacă trăiţi în Statele Unite, vedeţi dacă puteţi obţine un plan de pensii autodirijat. Aceasta este o opţiune legală. Discutaţi cu contabilul vostru sau plătiţi un contabil pentru o consultaţie de jumătate de oră. Astfel de strategii sunt oportune în acest moment din istoria sistemelor voastre economice.

Evident, aceasta este o recomandare foarte practică din partea lui Isus. Iar unii vor spune „Isus nu ţi-ar da niciodată un astfel de sfat”. Ei bine, vrem să vă spunem că acest Isus, acest Isus autentic a fost foarte revoluţionar în încarnarea mea pe Pământ cu atâţia ani în urmă. Am fost urmărit de forţele de ocupaţie, am fost ucis de forţele de ocupaţie, nu stăteam tot timpul în meditaţie, eram pe stradă motivând oamenii să-şi conştientizeze propria putere, libertate, capacitate de a fi suverani. Activitatea mea nu s-a schimbat. Părerea voastră despre mine poate fi greşită, dar asta nu are importanţă.

Asiguraţi-vă că vă utilizaţi inteligenţa dată de Dumnezeu, că citiţi semnele reale, ceea ce înseamnă nu doar să urmăriţi mass-media principală, ci să apelaţi la surse alternative de informaţii de diverse tipuri şi din locuri diferite, care vă vor furniza toate tipurile diferite de informaţii, şi astfel veţi avea o varietate de fluxuri de informaţii şi vă veţi putea folosi nu numai inteligenţa, ci şi intuiţia şi îndrumările pe care le primiţi de la noi în luarea unei decizii.

Sperăm că ce v-am spus vă va ajuta să vă concentraţi mintea în seara asta. Nu vă culcaţi îngrijoraţi. Dacă simţiţi că o zonă a vieţii este cam confuză sau poate inadecvată situaţiei, cereţi un vis, un vis pe care să-l puteţi înţelege şi reaminti.

Şi dacă nu o să-l primiţi în seara asta, continuaţi să-l cereţi. Va veni.

Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 2 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=8az5_bzW1cc