<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 24, seara

"Fiinţele extraterestre există. Sunt multe, tot feluri de tipuri, la fel cum omenirea are tot felul de tipuri, există rase care se completează reciproc în familiile extraterestre. Şi multe dintre ele încep să comunice cu fiinţele de pe Pământ, contactele sunt tot mai multe şi se vor întâmpla din ce în ce mai des." (Isus)

Mesajul din ziua 24, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 24, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Vremea serii este un timp sacru şi vrem să vă reamintim asta. Celor care ne ascultaţi acum în vremea serii, vă spunem încă o dată: asiguraţi-vă că telefonul nu este lângă pat şi că emiţătorul Wi-Fi este oprit. Vrem să vă scutiţi cât mai mult sistemul nervos de bombardamentul permanent al lumii voastre moderne. Sunteţi inundaţi cu semnale, majoritatea dintre voi care trăiţi în medii urbane sau semiurbane. Unii sunteţi norocoşi că trăiţi în mediul rural, vouă nu vi se aplică atât de mult, dar chiar şi aşa, casa tot este o cutie plină de fire electrice care interferează cu sistemul vostru uman.

Deci este foarte, foarte important să vă gândiţi la această problemă când vă relaxaţi pentru noapte. Vibraţiile moderne sunt perturbatoare. Vibraţiile moderne sunt dăunătoare. Înţelegem că mulţi nu vă puteţi lipsi de ele, din cauza modului în care este construită lumea voastră şi cum funcţionează locurile de muncă. Dar am dori să luaţi pauză cu o oră înainte de culcare în fiecare noapte, fără acestea.

Citiţi o carte bună, faceţi o baie plăcută, daţi-vă cu o cremă plăcută pe picioare, meditaţi, scrieţi în jurnalul vostru, scrieţi ce s-a întâmplat în timpul zilei, dar relaxaţi-vă. Astfel, nu numai că oferiţi sistemului fizic un timp de recuperare, dar vă pregătiţi pentru un somn bun, când lucrăm asupra voastră pe timpul viselor şi călătoriilor voastre astrale.

Călătoriţi afară din corpul vostru când deveniţi inconştienţi, adică în somn, dar conştiinţa voastră nu doarme. Iese din corp şi face tot felul de lucruri, face vizite unor fiinţe non-fizice, inclusiv fiinţe extraterestre.

Fiinţele extraterestre există. Sunt multe, tot feluri de tipuri, la fel cum omenirea are tot felul de tipuri, de la pigmeii africani până la blonzii înalţi ai Scandinaviei, asiatici, africani, toate aceste rase diferite. Tot aşa, există rase care se completează reciproc în familiile extraterestre, să zicem, sau grupările extraterestre. Şi multe dintre ele încep să comunice cu fiinţele de pe Pământ, contactele sunt tot mai multe şi se vor întâmpla din ce în ce mai des.

Cei care aţi dori să luaţi legătura cu fraţii şi surorile voastre extraterestre de înaltă vibraţie, pentru voi este foarte importantă această oră sacră înainte de culcare, deoarece vă calmează, vă deschide, vă înlătură apărările egotice şi vă permite să fiţi o fiinţă mult mai naturală.

Când eşti o fiinţă naturală nu înseamnă că eşti primitiv. Societatea voastră i-a convins pe mulţi dintre voi că, dacă vă cultivaţi propria hrană şi vă murdăriţi mâinile şi staţi în natură, este o treabă cumva mai puţin elegantă decât munca de la oraş. Nici pe departe. Muncile voastre urbane vă fac nevrotici, munca urbană vă oboseşte şi vă stresează prea mult. Şi multe dintre bolile moderne provin din urbanizarea şi chimizarea corpului vostru.

Deci luaţi în serios această oră înainte de culcare, în sensul ascultării sfaturilor noastre şi fiţi convinşi că nu vă îndrumăm greşit. Veţi începe să aveţi vise mai vii şi mai interesante, şi mai multe amintiri ale viselor.

Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 4 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=Eayoow1BDIw