<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 26, dimineaţa

"Din cauza naturii hipnotice a sistemelor mass-media, mulţi oameni au intrat fără să ştie în această stare inconştientă de hipnoză. Ei cred că sunt treji, cred că iau decizii, dar în realitate, acţionează această parte mai primitivă a conştiinţei lor." (Isus)

Mesajul din ziua 26, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 26, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Pentru mulţi dintre voi, aceste practici la care vă cerem să participaţi nu sunt noi, dar formatul este nou şi tocmai asta vă transformă în aceste 40 de zile şi 40 de nopţi. Rareori vă străduiţi să vă transformaţi conştiinţa atât de repede, dar vrem să înţelegeţi că acesta este momentul potrivit. Iar motivul pentru care facem asta în acest moment se datorează vitezei cu care lucrurile se schimbă.

Am vrut să vă oferim cât mai multora posibilitatea de a vă disciplina mintea, astfel încât să vă aducă ceea ce vă doriţi, în loc să rătăciţi sub influenţa sistemelor mass-media. Vă oferim avertismente, vă oferim sfaturi, vă oferim sugestii, şi toate sunt instrumente puternice, oferindu-vă posibilitatea de a vă ridica frecvenţa vibraţiei mai sus de locul de joacă al ego-ului, unde nimic nu se schimbă niciodată.

Da, întâlniţi diverşi oameni, vă căsătoriţi şi divorţaţi, vă angajaţi şi pierdeţi locurile de muncă şi faceţi toate aceste lucruri învârtindu-vă în cerc. Din punctul nostru de vedere, atunci când vă privim de aici de sus – nu în sens dispreţuitor, ci vă privim, să zicem, dintr-o perspectivă superioară –, vedem că mulţi sunteţi blocaţi în tipare adânc înrădăcinate, care nu pot fi schimbate decât dacă vă disciplinaţi şi alegeţi în mod repetat să vă depăşiţi reacţia primitivă de luptă-sau-fugă.

Ea este ceea ce numim aspectul animal al omului. Este aspectul care supravieţuieşte, să zicem, atunci când aveţi un accident de maşină grav şi intraţi în comă. Există o parte din voi care vă ţine în viaţă, respiraţi, digeraţi, transpiraţi, toate aceste lucruri. Nu trebuie să fiţi în stare de conştienţă pentru ca aceste funcţii să continue.

Din cauza naturii hipnotice a sistemelor mass-media, mulţi oameni au intrat fără să ştie în această stare inconştientă de hipnoză. Ei cred că sunt treji, cred că iau decizii, dar în realitate, acţionează această parte mai primitivă a conştiinţei lor. Acesta este motivul pentru care vedeţi revolte pe străzi, când se manifestă mentalitatea de turmă. Acesta este motivul pentru care vedeţi cum milioane de oameni supuşi la nedreptăţi sau acte nechibzuite, pur şi simplu, încremenesc, fără a face absolut nimic în acest sens. Aţi intrat în inconştienţă.

Există o forţă puternică ascunsă în voi toţi. Este puterea lui Dumnezeu. Este liberul arbitru. Este creativitatea. Este dragostea. Dar ea poate fi acoperită de puterea instinctului de supravieţuire, când turma pare cea mai sigură. Când priviţi o zebră, o antilopă sau o vacă, ele stau în turme, deoarece nu se pot apăra împotriva atacatorilor. Sunt întotdeauna prinse cele de la marginea turmei sau din spatele turmei de către prădătorii isteţi şi vicleni. Şi voi aveţi de-a face cu unii isteţi şi vicleni, iar instinctul natural provenind din acel fundament egotic vă face să staţi cu turma.

Dar acum trebuie să deveniţi şi voi abili şi vicleni, nu pentru a răni pe cineva, ci pentru a vă folosi talentele Divine de inteligenţă, creativitate şi ingeniozitate. Noi vă oferim aceste lecţii, aceste recomandări ca să începeţi să vă activaţi acea parte conştientă a minţii, în locul părţii inconştiente a minţii, care a fost şi este dominată de aceste sisteme.

Să fie clar, încurajându-vă să deveniţi adevăratul vostru sine, nu accentuăm sentimentul separării, ci vă spunem: „Nu vă purtaţi ca oile, nu faceţi ceea ce fac ceilalţi”, ci amintiţi-vă de analogia pe care am făcut-o: dacă oile o iau într-o mie de direcţii diferite pentru că aşa au decis ele, atunci câinele ciobănesc nu le poate stăpâni şi mâna în ţarc. Iar când spunem o mie de direcţii diferite, vrem să spunem că, folosindu-vă liberul arbitru, veţi decide singuri ce veţi face, folosindu-vă toată energia, toată puterea.

Aceasta este recomandarea noastră de dimineaţă pentru voi: să vă amintiţi că sunteţi realmente fiinţe divine. Sunteţi inteligenţi, ingenioşi şi creativi. Nu acţionaţi ca oile, ci rămâneţi fermi, adunaţi-vă în grupuri inteligente şi decideţi-vă soarta. Soarta voastră este în mâinile voastre în aceste vremuri şi este important să decideţi cum să vă descurcaţi în aceste vremuri, nu cu mintea inferioară, ci cu mintea superioară.

Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 6 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=BXkpoocXmJ8