<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 26, seara

„Păi, nu poate fi acesta scopul meu, nu poate fi asta ceea ce trebuie să fac acum, când tot restul este aşa de important”. Ah, dar dacă ai cunoaşte legile creaţiei, anume că prin pasiunile tale eşti condus spre ceea ce trebuie să înveţi...! (Isus)

Mesajul din ziua 26, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 26, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Starea de spirit a societăţii voastre se schimbă şi se repoziţionează. Bombardarea constantă a populaţiei cu frică, cu numărul de decese şi numărul de cazuri şi genul ăsta de lucruri, are urmări grave asupra frecvenţei de vibraţie a societăţii. Iar acest lucru se face intenţionat. Se depune un efort concertat pentru a vă face pe toţi mai uşor de manipulat.

Deci cei care mă ascultaţi acum, este foarte important să înţelegeţi amploarea muncii spirituale pe care o realizaţi.

Sunteţi educaţi după fizica newtoniană, care spune că eşti o singură persoană, iar o singură persoană nu poate face nimic. Dar nu aşa funcţionează creaţia. Când mai mulţi vă adunaţi în numele iubirii, focalizaţi pe ceea ce aţi dori să aveţi, concentraţi pe ceea ce este bun, pe ceea ce este aliniat cu Dragostea, Dumnezeu, Tot-ce-există, Viaţa, atunci sunteţi mult mai puternici decât fiinţele care se tem. Acelea sunt rupte de adevărata lor putere, aşteaptă ca alţii să le dea răspunsuri, dar acele răspunsuri le rătăcesc şi mai mult, le coboară tot mai mult către frecvenţele de vibraţie inferioare ale fricii şi confuziei, făcându-le din ce în ce mai neputincioase.

Fiinţele care sunt la putere înţeleg acest lucru şi este important ca şi voi să îl înţelegeţi. Când spuneam mai devreme să deveniţi mai vicleni, nu sugeram să deveniţi şarlatani, ci să deveniţi înţelepţi în situaţia dată. Adică, vă folosiţi cunoştinţele – sau noile cunoştinţe, dacă sunteţi novici la aceste învăţături – ca să vă simţiţi mai bine, să vă concentraţi asupra binelui, să vă concentraţi pe recunoştinţă, pe ceea ce vă entuziasmează, pe ceea ce vă face fericiţi şi vă fascinează.

Astfel de idei par a încuraja satisfacerea plăcerilor personale. S-ar putea să fii obsedat de cântatul la pian, s-ar putea să fii obsedat de creşterea florilor, s-ar putea să fii obsedat de tricotarea puloverelor şi atunci poate te gândeşti: „Păi, nu poate fi acesta scopul meu, nu poate fi asta ceea ce trebuie să fac acum, când tot restul este aşa de important”. Ah, dar dacă ai cunoaşte legile creaţiei, anume că prin pasiunile tale eşti condus spre ceea ce trebuie să înveţi...! S-ar putea să ai nevoie să înveţi răbdarea, s-ar putea să trebuiască să împarţi frumoasele tale flori cu alţi semeni care sunt rupţi de natură, s-ar putea fie nevoie să scrii o carte care să influenţeze în viitor minţile a milioane de oameni.

Atunci când autorii scriu cărţi, ei nu ştiu unde vor ajunge cărţile lor. Ei cred că doar le scriu şi poate vor ajunge într-un sertar, iar dacă au noroc, s-ar putea să le citească câţiva oameni. Dar unele dintre cele mai bine vândute cărţi din lume, care au transformat multe vieţi, au fost scrise de oameni care nu aveau nicio ambiţie personală pentru acea carte. Erau îndrumaţi de Spirit să pună acele cuvinte pe hârtie. Ai încredere în îndrumarea pe care o primeşti din interior, ai încredere că ceea ce îţi place să faci este ceea ce îţi este sortit.

Există această distorsiune în mintea occidentalilor, provenind de la propaganda care v-a fost băgată pe gât, că, dacă nu eşti faimos, dacă nu eşti bogat, atunci nu eşti valoros – or exact opusul este adevărat. Mulţi oameni bogaţi şi faimoşi nu fac o treabă bună. De fapt, ei corup mii şi milioane de alte minţi. Ei nu ajută cu nimic.

Dar tu, care trăieşti o viaţă frumoasă, tu, care îţi urmezi pasiunile, adevăratele îndemnuri ale inimii, tu, care eşti bun cu tine şi cu cei din jur, tu, care îţi cureţi mintea prin practica zilnică a iertării, tu, cu adevărat, produci o transformare. Şi cu cât vă adunaţi mai mulţi, cu atât veţi realiza o transformare mai importantă, cu un impact mult mai mare decât îl au acelaşi număr de oameni adunaţi de frică.

Şi de aceea vă rugăm să distribuiţi aceste videoclipuri. Distribuiţi, distribuiţi şi iar distribuiţi. Cu cât mai mulţi oameni vor auzi aceste informaţii, cu atât va creşte valul. Sunteţi creatori puternici, dar aţi uitat asta. Şi noi ne aflăm aici pentru a vă reaminti acest lucru: sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu, fiinţe creatoare, iubitoare de libertate, pline de dragoste. Şi acesta este destinul vostru, acesta este destinul Pământului.

Pe măsură ce treceţi prin această schimbare de conştiinţă, această transformare foarte profundă, vă reamintim ce imensă putere degajă această orientare a mentalităţii voastre şi a altora spre adevăr, spre iubire, spre preţuirea vieţii în toată măreţia şi simplitatea ei şi, uneori, în toată banalitatea ei.

Dacă aveţi zile obişnuite în care simţiţi că nu se întâmplă lucruri deosebite, faceţi-vă munca de iertare interioară, cultivaţi nişte legume, îngrijiţi nişte flori, scrieţi o poezie, pictaţi un tablou, luaţi câinele la plimbare – bucuraţi-vă de lucrurile obişnuite. Sunteţi făcuţi să trăiţi aici, sunteţi meniţi să fiţi vii. De unde ştiţi asta?! Din simplul fapt că sunteţi aici. Şi vi s-a dat tot ce aveţi nevoie pentru a vă merge bine în această lume, pentru a trăi o existenţă plină şi fericită.

Amintiţi-vă asta când vă duceţi la culcare în seara aceasta: aţi fost sortiţi să fiţi aici. Vă aflaţi aici pentru un scop măreţ, care este acela să vă trăiţi viaţa din plin, exprimându-vă unicitatea şi împărţindu-vă cu generozitate talentele şi iubirea asupra lumii.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 6 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=VNaZczfP0xI