<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 27, dimineaţa

"Gândeşte-te la un stadion mare în întuneric, întuneric beznă: o lumânare aprinsă poate fi văzută în acel întuneric. Doar prin faptul că eşti tu, cel autentic, concentrat pe această lucrare, menţinându-ţi vibraţia ridicată, îi vei transforma pe cei din jurul tău." (Isus)

Mesajul din ziua 27, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 27, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi sunteţi confuzi, unii sunteţi îngrijoraţi, unii sunteţi interesaţi, unii sunteţi entuziasmaţi. Este firesc să aveţi orare diferite în locuri diferite, deoarece aţi trăit vieţi diferite. Nu veţi simţi toţi acelaşi lucru în acelaşi timp. Unii vă veţi ciocni de rezistenţa familiei voastre la unele dintre aceste idei, alţii veţi fi trecut de mult de momentul în care aţi renunţat de a mai încerca să vă faceţi familia să gândească ca voi. Vrem să înţelegeţi că este în regulă să fiţi exact în punctul în care sunteţi.

Mulţi veţi avea puternice emoţii negative pe măsură ce intraţi în aceste ultime trei luni ale anului 2020, în anotimpul de iarnă din emisfera nordică. Veţi vedea ample baraje mediatice, veţi auzi unele lucruri, chiar veţi simţi unele consecinţe ale ordonanţelor de urgenţă care vi s-au impus. Vrem să înţelegeţi că viaţa este puternică. Lumina nu poate fi stinsă de întuneric. Gândiţi-vă la un stadion mare în întuneric, întuneric beznă: o lumânare aprinsă poate fi văzută în acel întuneric.

Exact în acest mod vrem să începeţi să vă imaginaţi. Nu contează ce vă înconjoară, nu contează ce cred prietenii şi familia din jurul vostru. Ceea ce contează este că voi sunteţi lumina, aveţi o vibraţie a iubirii peste şi dincolo de ceea ce ei ar putea înţelege.

Nu vă aşteptaţi ca oricine să înţeleagă lumina când se află în întuneric. Dar lumina va învinge. Întotdeauna învinge. Întunericul nu are o sursă proprie, ci este doar lipsa luminii. Când ştii că tu eşti lumina, iar ei sunt în întuneric, continui să îţi faci treaba. Nu contează că te cred nebun, nu contează că te cam ridiculizează, nu contează, pentru că ştii că tu eşti lumina. Fii lumina, ai încredere, ţine-ţi mintea în dragoste, ţine-ţi mintea în recunoştinţă, ţine-ţi mintea la ceea ce iubeşti, fie că este vorba de grădinărit sau de artă, fie că scrii sau cânţi sau mergi cu bicicleta sau îţi perii calul sau te joci cu câinele. Nu contează. Dacă te afli într-o stare de pace, dacă păstrezi această frecvenţă pe care ţi-o aducem, vei fi ca o lumânare în întuneric, alungând întunericul din cei apropiaţi. Doar prin faptul că eşti tu, cel autentic, concentrat pe această lucrare, menţinându-ţi vibraţia ridicată, îi vei transforma pe cei din jurul tău. Vor vedea că ai o calitate pe care ei nu o au. Te vor vedea râzând, te vor vedea activ, te vor vedea motivat, te vor vedea creativ şi se vor întreba: „De ce este această persoană în regulă şi eu nu sunt?”. Nici măcar nu trebuie să vorbească cu tine. Nu trebuie să faci prozelitism şi nici măcar să exprimi în cuvinte această învăţătură. Fiindcă vei fi lumânarea din întuneric.

Pe măsură ce avansăm în a doua jumătate a acestor 40 de zile şi 40 de nopţi, este imperios necesar să nu priviţi lumea ca pe talanga ce dă de veste cum merg lucrurile. Pentru că lumina se schimbă, lumina devine mai puternică, din ce în ce mai mulţi oameni se trezesc, tot mai mulţi oameni înţeleg că aici se joacă o carte mare. Iar pe măsură ce tot mai mulţi oameni îşi deschid ochii şi inimile către un viitor pozitiv, exact asta veţi crea. Veţi crea un viitor pozitiv.

Amintiţi-vă, ceea ce vedeţi că se manifestă acum este rezultatul obţinut după multă diseminare a fricii. Toţi aceşti ani de ştiri care v-au obosit cu poveşti despre moarte şi distrugere, războaie, astfel de lucruri, toţi aceşti ani de privit violenţa la televiziune şi în filme – acestea sunt seminţele care au dat recolta pe care o vedeţi acum. Urmând aceste învăţături şi distribuind aceste videoclipuri, plantaţi o nouă recoltă care va produce roade dulci.

Deci nu trebuie să vă mai uitaţi la ce-i vechi, deja materializat, trebuie să priviţi viziunea pe care o aveţi în inimă despre lumea pe care v-o doriţi.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 7 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=LndnFGrWv-k