<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 28, dimineaţa

"La sfârşitul acestui anotimp spiritual, va avea loc o translaţie, o experienţă care va fi deschisă doar acelora care aveţi o vibraţie ce poate suporta acea experienţă de frecvenţă înaltă. Alţii nu se vor ridica la o frecvenţă suficientă şi, pentru ei, va fi ca şi când nu s-a întâmplat niciodată." (Isus)

Mesajul din ziua 28, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 28, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Semnele sunt clare: semnele că toţi vă descurcaţi bine, dar şi semnele că unele fiinţe din societate nu o duc bine. Puteţi vedea că s-a făcut o demarcaţie. Observaţi că există oameni care cred toată povestea care se difuzează pe planeta voastră, dar sunt şi cei care vă treziţi sau care s-au trezit deja, iar acum îi treziţi pe alţii. Este în regulă. Fiecare alege ce vrea să facă în încarnarea sa. Trebuie să acceptăm acest lucru.

Vrem să înţelegeţi că există oameni care, să zicem aşa, privesc de pe gard, ei au ascultat povestea spusă de guverne, dar acum au devenit suspicioşi, văd că lucrurile merg într-un mod ciudat de greşit şi alături cu drumul. Vrem să înţelegeţi că acei oameni ar putea viziona aceste videoclipuri. Aceia sunt cei deschişi spre idei noi.

Dar vrem să nu forţaţi nimic în decursul următoarelor luni. Vrem să vă concentraţi pe practica voastră individuală.

În societatea voastră aţi fost învăţaţi că sacrificiul şi suferinţa în numele altora sunt nobile şi sfinte. Nu sunt! Nu acestea au fost lecţiile pe care le-am predicat pe Pământ cu atâţia ani în urmă. V-am învăţat despre libertate şi forţele proprii. Pe acestea vrem să vă concentraţi. Deoarece numai devenind voi înşivă Lumină, veţi putea lua parte la călătoria acestui proces de ascensiune.

Trenurile pleacă din gări şi, dacă nu vă grăbiţi, nu veţi mai apuca să urcaţi în ultimul vagon care iese din staţie.

Desigur, unii vor spune: „Ah, nimeni nu va fi lăsat în urmă”. Şi asta-i adevărat, în cele din urmă toată lumea se va trezi. Dar vrem să ştiţi că, la sfârşitul acestui anotimp spiritual, va avea loc o translaţie, va exista o experienţă care va fi deschisă doar acelora dintre voi care au o vibraţie ce poate suporta acea experienţă de frecvenţă înaltă. Alţii nu se vor ridica la o frecvenţă suficientă pentru a gestiona acea experienţă şi, pentru ei, va fi ca şi când nu s-a întâmplat niciodată.

Deci vrem să ţineţi minte. Da, distribuiţi aceste videoclipuri cât de mult puteţi, înfruntaţi-vă frica de cenzură, dar aceasta este practica voastră personală, nu doar ca să transformaţi alte minţi, ci ca să vă eliminaţi din minte teama de judecata altor persoane, pentru că asta vă scade frecvenţa. Curajul, capacitatea de a fi autentici, capacitatea de a arăta lumii cine sunteţi cu adevărat, ce preţuiţi şi ce iubiţi şi ce vreţi să trăiţi – acestea constituie practica voastră. Deci nu atribuiţi altor motive rugămintea noastră de a distribui videoclipurile. Este destinată vouă, ca să vă înfruntaţi temerile, ca să fiţi autentici, ca să vibraţi cât mai înalt cu putinţă.

Staţi drepţi, cu pieptul în faţă şi cu capul sus, ştiind că sunteţi conectaţi la Divin, aşa deveniţi extrem de influenţi, extrem de influenţi. La fel cum eu am fost extrem de influent pe Pământ cu mulţi ani în urmă. De ce credeţi că am fost atât de influent? Pentru că demonstram echillibru sufletesc şi abilităţi pe care nimeni altcineva nu le avea. Cum le-am obţinut? Nu a fost o favoare dată de Dumnezeu, a fost o practică, o practică spirituală, la fel cum practicaţi şi voi. Nu există secrete ascunse de voi, dragilor, toate vă sunt dezvăluite în „Cursul de miracole”.

Modalitatea de a vă ridica mintea de la gândurile inferioare se găseşte în „Cursul de miracole”. Iar cărţile pe care le-a scris această fiinţă-medium prezintă multe subiecte moderne, aşa încât să puteţi înţelege cum să le abordaţi corect.

Deci, în combinaţie, aveţi tot ce trebuie. Nu există deloc secrete, dragilor. Practica iertării şi înţelegerea propriei minţi şi cum funcţionează ea, acestea vă vor scoate din condiţionări, din mentalitatea de turmă, către tărâmul divin, tărâmul creativităţii pure şi al visării lucide.

Da, această viaţă este un vis. Da, privind înapoi după ce vei trece în tărâmul celălalt, vei spune „Oh, Doamne, părea atât de real!” şi vei realiza că acolo unde vei fi este realitatea. Că există mai multă viaţă şi vibraţie în viaţa de apoi decât există, de fapt, în acest loc de acum.

Aici trebuie să luptaţi, este un loc dificil de trăit, trupurile voastre par că vă trădează, aveţi probleme cu relaţiile, e greu să găsiţi iubirea, abundă problemele de sănătate. Acesta nu este raiul. Aici este locul ego-ului. Este un loc al fricii, un loc al separării şi asta se vede în cel mai înalt grad acum, prin toată suferinţa şi confuzia de pe planeta voastră. Dar rămânerea în această suferinţă şi confuzie nu va ajuta pe nimeni.

Astăzi vrem să subliniem importanţa practicii voastre, practica de a vă aşeza după ce aţi ascultat această înregistrare şi a spune câteva rugăciuni pentru duşmanii voştri, acele fiinţe care nu vă plac, acele fiinţe care v-au rănit, acele fiinţe care v-au trădat. Rugaţi-vă pentru ei şi faceţi din ei punctul central al practicii voastre de iertare în următoarele zile, străduindu-vă să înţelegeţi că ei au fost cumva o reflexie a voastră într-un fel sau altul.

Ce parte din voi vibrează încă la acea frecvenţă, acea frecvenţă scăzută a trădării, acea frecvenţă scăzută a neiubirii de sine?

Atât de mulţi dintre voi aţi fost răniţi de părinţi sau foşti iubiţi sau foşti soţi ori soţii şi purtaţi acele poveri cu voi şi continuaţi să credeţi că aţi fost o victimă. Dar aţi făcut parte integrantă din acea co-creaţie şi lucrarea voastră de iertare o demonstrează. Vă demonstrează că aţi dansat împreună, victima şi făptaşul, aţi fost cumva o pereche. Iar acum nu mai sunteţi.

În acest mod poţi deveni tu persoana mai elevată care, pentru beneficiul vibraţiei tale, îl eliberezi pe celălalt. Vrem să-ţi imaginezi cum tai corzile care vă leagă. Vrem să-i spui în gând: „Te iert pentru toate păcatele pe care nu le-ai comis împotriva mea. Eram cumva o pereche, abia acum înţeleg. Nu te mai ţin legat de mine şi nu-mi voi mai spune povestea că m-ai rănit. Nu-mi voi mai repeta povestea că ai fost mai puternic decât mine şi m-ai făcut victimă. Sunt puternic(ă), sunt rezistent(ă), acum sunt aici şi sunt bine”.

Eşti aici, eşti bine, cu excepţia poveştilor din trecut pe care le cari după tine. Astăzi este ziua în care te scuturi de toate poveştile. Nu mai vorbi niciodată despre divorţul tău oribil. Nu mai vorbi niciodată despre acel viol. Nu mai vorbi niciodată despre sărăcie. Vorbeşte doar despre ceea ce este bun, iubitor, luminos şi de înaltă frecvenţă şi vei deveni acea lumină pentru tine, vei fi lumină pentru ceilalţi. Şi atunci vei începe să ai acces la cunoştinţe şi abilităţi la care doar ai visat.

Vrem să te vedem urcat în acel tren. Şi poţi prinde acel tren, dar trebuie să-ţi concentrezi mintea, trebuie să te focalizezi pe abandonarea a tot ce nu-ţi foloseşte, care te face un om mărunt, şi să te focalizezi asupra a ceea ce îţi aduce bucurie şi îţi lărgeşte inima şi mintea în toate direcţiile. Eşti un copil sfânt al lui Dumnezeu şi eşti iubit peste măsură.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 8 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=c-r_VtbonH0