<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 28, seara

"Energia necesară pentru corp vine de la Spirit. Fiecare celulă, fiecare corpuscul sanguin, fiecare fir de păr este creat de Spiritul tău, sănătatea şi vitalitatea vin de la Tine. Iar lipsa de sănătate şi lipsa de vitalitate vin de la tine - acel mic tu care crezi că eşti." (Isus)

Mesajul din ziua 28, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 28, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Vremea serii, aşa cum am spus, este un timp sacru. În această seară, vrem să vă interiorizaţi şi să vă simţiţi corpul. Faceţi o scanare a corpului. Mergeţi până la vârfurile degetelor de la picioare şi mişcaţi-le. Apoi mişcaţi tălpile. Ajungeţi la glezne, simţiţi-vă gleznele. Mergeţi la muşchii gambei, opriţi-vă şi concentraţi-vă doar asupra muşchilor gambei şi simţiţi forţa vitală de acolo. Apoi mergeţi la genunchi şi concentraţi-vă pe genunchi şi simţiţi acolo forţa vitală. Urcaţi până la coapse şi şolduri şi continuaţi pe tot corpul. Continuaţi în zona pelviană, în abdomen, inimă, plămâni şi umeri, coborâţi pe braţe până la coate, încheieturile mâinilor, palme şi vârfurile degetelor. Simţiţi senzaţia de căldură şi furnicături în mâini când vă concentraţi asupra lor. Apoi urcaţi spre gât, până la maxilar, limbă, obraji, pleoape, urechi şi până în vârful capului.

Ceea ce simţiţi în toate aceste zone este forţa vitală. Iar această forţă vitală provine din Spirit. Nu provine din corp. Ea insuflă energie corpului. Energia necesară pentru corpul tău vine de la Spiritul tău. Tu nu provii din corpul tău. Ci corpul tău provine din Tine. Aceasta este o distincţie foarte importantă pe care trebuie s-o faceţi în această etapă a învăţăturii, deoarece majoritatea dintre voi credeţi că corpul vă controlează, durerea de burtă vă controlează, problema de sănătate vă controlează. Dar Voi vă controlaţi şi vă creaţi corpul tot timpul. Fiecare celulă, fiecare corpuscul sanguin, fiecare fir de păr este creat de Spiritul vostru. Şi este important să înţelegi acest lucru, că sănătatea şi vitalitatea vin de la Tine.

Iar lipsa de sănătate şi lipsa de vitalitate vin de la tine. Acel mic tu care crezi că eşti. Când crezi că eşti o victimă, când crezi că eşti slab, când crezi că eşti singur, când crezi că eşti în pericol, atunci corpul tău se află sub un stres extraordinar şi nu înfloreşte şi nu este sănătos, pentru că îi trimiţi un mesaj de teamă. Iar atunci când trimiţi un mesaj de teamă corpului, acesta se pregăteşte pentru atac, se pregăteşte să lupte pentru viaţa sa, pentru că îi spui că eşti o victimă şi că eşti neputincios. Corpul reacţionează la acele credinţe, gânduri şi idei ca şi cum ar fi adevărate, pentru că tu eşti la butoane, tu eşti centrul de control al corpului tău.

Când începi să te vezi ca fiind viguros, când începi să te vezi ca fiind puternic, când începi să nu te mai vezi ameninţat, atunci corpul tău începe să înflorească, deoarece îşi spune: „Totul este bine aici. Nu-i nevoie să fugim şi să ne ascundem. Nu trebuie să ne stresăm de nimic. Putem înflori, putem vindeca ce trebuie vindecat. Avem la dispoziţie toată energia de care avem nevoie”.

Iar când începi să te conectezi activ la Sursa de energie – adică să vizualizezi energia ce coboară din centrul universului, prin vârful capului în corpul tău, să vizualizezi energia ce urcă din Gaia, de la centrul Pământului, prin tălpi, sus în picioare, în trunchi, amestecându-se cu acea energie luminoasă frumoasă provenită de la Soarele central al galaxiei – deci când începi să imaginezi în mod activ forţa vitală care trece prin fiecare celulă a corpului, atunci începi să accezi la un nivel superior, şi întruchipezi sursa de energie a lui Dumnezeu.

Dar toate acestea se pot face numai atunci când mintea este sub controlul tău, nu sub controlul sistemelor mass-media.

Trebuie să vă recăpătaţi controlul minţii şi trebuie să începeţi să vizualizaţi această forţă vitală care vă străbate. Viaţa este foarte, foarte puternică. Instinctul de supravieţuire este foarte, foarte puternic. Dar când ego-ul este stăpân şi când ego-ul este înspăimântat, corpul suferă enorm.

Aşadar, în această seară, vrem să vă întindeţi în pat înainte de a adormi şi să vă imaginaţi exact ceea ce am spus. Vizualizaţi mental lumina albă venind din centrul galaxiei, coborând prin vârful capului ca un vârtej în interiorul craniului, coborând prin coloana vertebrală, în piept şi abdomen, apoi prin noadă către picioare, ieşind prin tălpi spre centrul Pământului. Şi invers, vizualizaţi energie roşie şi verde venind din centrul Pământului, care urcă prin tălpi, trece prin picioare, prin genunchi, prin pelvis în cavitatea abdominală, prin piept în inimă şi plămâni, până la gât şi creier, ieşind prin vârful capului.

Deci aveţi energia pământului venind de la Gaia şi aveţi energia vindecătoare iluminată a iubirii coborând din Sursă. Iar voi sunteţi recipientul perfect al ambelor, la mijloc, între aceşti Creatori magnifici. Sunteţi punctul de primire al acestor energii şi sunteţi puternici. Sunteţi puternici.

Energia generată în corpul uman sănătos este cu adevărat puternică. Ea produce bogăţia pe planeta voastră: oamenii muncesc, oamenii cultivă mâncare, oamenii creează muzică şi artă şi tot felul de activităţi minunate. Această forţă vitală este a voastră, vă aparţine.

Dar dacă o daţi, dacă îi lăsaţi pe alţii să v-o ia, o vor folosi ei. Asta se întâmplă pe planeta voastră acum. Trebuie să deveniţi custozii energiei propriului corp şi trebuie să înţelegeţi cum vi se scurge energia în sistemul care vă foloseşte energia.

Începeţi prin a face exerciţiul pe care tocmai l-am descris şi, de acum înainte, de câteva ori pe zi, am dori să vă opriţi pentru o clipă, să vizualizaţi acea lumină albă coborând din univers, vizualizaţi acea lumină roşie şi verde urcând de la Gaia, nu vă ia mai mult de un minut. Simţiţi acea energie curgând prin voi şi folosiţi-o pentru ceea ce doriţi.

Înţelegeţi că, dacă nu deveniţi un recipient fără scurgeri pentru această energie – prin scurgeri ne referim la credinţele care vă fac să credeţi că sunteţi delicaţi şi fragili şi slabi şi temători –, atunci acea energie va fi aspirată din voi de către sistemul în funcţiune pe această planetă în acest moment. Este foarte important să înţelegeţi că asta vor ei de la voi. Vor forţa voastră vitală. Sunteţi, în acest sens, o baterie uriaşă.

Dar puteţi deveni un container perfect pentru propria voastră energie, dacă realizaţi lucrarea pe care v-o împărtăşim aici şi faceţi „Cursul de miracole” pentru a vă concentra şi controla mintea, ca să fiţi doar voi stăpânul navei voastre şi nimeni altcineva.

Pare a fi o sarcină descurajatoare, dacă în prezent cam şovăiţi. Dar este moştenirea voastră naturală. Moştenirea voastră naturală. Dacă aţi fi crescut într-o societate sănătoasă care să nu fi fost manipulată şi controlată prin propagandă, aţi fi învăţat să stăpâniţi aceste energii încă de când eraţi copii. Aşadar, începeţi să stăpâniţi aceste energii acum.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 8 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=D-l2mj5_uMM