<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 29, dimineaţa

"Povestea răstignirii a fost predicată de Biserică drept mesajul să suferiţi şi să vă sacrificaţi şi voi. Dar nu asta am predat eu şi nu ăsta a fost sensul crucificării. Eu vă învăţam să protestaţi cu putere. Nu vă învăţam să fiţi nişte şoricei de biserică timizi." (Isus)

Mesajul din ziua 29, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 29, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Vă lărgiţi orizontul, evoluaţi, învăţaţi, simţiţi, ajungeţi să vă înţelegeţi mai mult lumea interioară, pe măsură ce parcurgeţi aceste 40 de zile şi 40 de nopţi împreună cu Noi. Şi, de asemenea, parcurgeţi aceste 40 de zile şi 40 de nopţi voi toţi împreună. Este important să înţelegeţi puterea acestui grup. Atunci când mai mulţi se adună cu acelaşi focus, cu aceeaşi intenţie iubitoare, sunt mult mai puternici decât făcând-o individual. Aceasta este una din trăsăturile ciudate ale practicii spirituale: cu cât o realizaţi mai mulţi, cu atât puterea creşte exponenţial. Este foarte important să înţelegeţi acest concept şi acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să realizăm aceste 40 de zile şi 40 de nopţi în mod public, astfel încât să vă implicaţi cât mai mulţi dintre voi în acest proces de expansiune a conştiinţei.

Mulţi începeţi să vă simţiţi puţin diferit, să vă simţiţi ceva mai încrezători, să vă simţiţi ceva mai puternici, staţi ceva mai drepţi. Pe măsură ce începeţi să simţiţi aceste senzaţii, vrem să vă bucuraţi de ele. Nu vrem să credeţi că vă întindeţi mai mult decât vă e plapuma, că sunteţi pe cai mari sau că aţi fi mai buni decât ceilalţi oameni. Aceasta este una dintre tacticile folosite în societatea voastră pentru a opri pe cineva să-şi ridice potenţialul.

Există această idee – uneori nerostită, dar acum se spune în gura mare – ideea că ar trebui să te sacrifici pentru binele tuturor celorlalţi. Dar nu aşa funcţionează evoluţia spirituală. Iar aceasta este una dintre denaturările învăţăturilor mele: ideea că am suferit şi m-am sacrificat pentru voi toţi. Nicidecum. Îmi învăţam ucenicii, discipolii o lecţie foarte, foarte importantă şi îmi realizam practica spirituală, care, pe vremea aceea, pe Pământ în urmă cu mulţi ani în urmă, s-a manifestat prin iluminare şi prin nevoia de a-mi schimba slujirea spirituală.

Iar răstignirea, povestea răstignirii a fost folosită greşit de-a lungul istoriei şi a fost predicată ca fiind mesajul să suferiţi şi să vă sacrificaţi şi voi. Aşa a folosit-o biserica şi de aceea o vedeţi acum pe mama catolică care suferă îndelung sau o vedeţi pe călugăriţa care face penitenţe îndelungi. Acestea sunt nişte distorsiuni, dar nu asta am predat şi nu ăsta a fost sensul crucificării.

Deci este foarte important să înţelegeţi că eu vă învăţam să protestaţi cu putere. Nu vă învăţam să fiţi nişte şoricei de biserică timizi. Eu nu eram un şoricel de biserică timid. Eram sincer, eram rebel, eram nonconformist, pentru că aceea era o cultură opresivă, restrictivă, plină de prescripţii şi legi şi reguli care distrugeau pofta de viaţă a oamenilor. Acelaşi lucru se întâmplă acum şi de aceea sunt aici, oferindu-vă acest mesaj prin această fiinţă-medium.

Dar mulţi dintre voi nu mi-aţi auzit povestea şi astăzi vom promova pe faţă cartea „Isus – Autobiografia mea”. Este foarte important să citiţi această carte în acest moment. A fost transmisă în această perioadă pentru a risipi unele dintre aceste precepte culturale pe care le aveţi şi nici măcar nu ştiţi că le aveţi. Aşadar, vă rugăm pe cât mai mulţi, cei care vă puteţi permite, să comandaţi acea carte de la librăria locală sau de la marele gigant Amazon, comandaţi cartea „Isus – Autobiografia mea”, pentru că în ea veţi citi povestea mea, veţi auzi adevăratele mele învăţături şi veţi înţelege de unde provine această misiune de slujire.

Da, aceasta este o misiune de slujire, este o răspândire modernă a învăţăturilor minţii Cristice. Am fost acela pe care îl cunoaşteţi ca Isus şi am fost învăţat prin diferite metodologii – care sunt dezvăluite în acea carte – cum să mă aliniez la Conştiinţa Cristică, care are multe nume: mintea lui Buddha, conştiinţa lui Cristos, mintea Universală. Puteţi accesa energii puternice dacă înţelegeţi legile şi învăţăturile pe care le-am urmat şi care au fost factorii ce mi-au accelerat iluminarea şi trezirea.

Voi sunteţi la fel ca mine. Doar că sunteţi înveliţi de umbră. Nu ştiţi că sunteţi lumina şi este important să pricepeţi întreaga poveste. Dăm nişte fragmente ici, nişte mici învăţături colo, pe care unii dintre voi poate că le vor asculta, iar alţii nu. Dar ne-ar plăcea ca să citiţi cât mai mulţi acea carte, deoarece din paginile ei veţi afla povestea mea completă.

Poate că unii o veţi ataca pe această fiinţă şi veţi spune că vorbeşte aşa pentru a-şi face reclamă la munca ei. Habar nu avea că vom spune acest lucru astăzi şi, de câte ori o spunem, ştie că va primi nişte comentarii răutăcioase în secţiunea de comentarii. Ţineţi-vă pentru voi comentariile răutăcioase. Nu le va citi. A aflat din prima zi pe YouTube că cel mai bine este să lase secţiunea de comentarii pentru comentatori. Noi vrem să vorbim celor care sunteţi interesaţi, care sunteţi curioşi, care evoluaţi, care vă deschideţi.

Şi vrem să înţelegeţi că există aspecte ale societăţii voastre care vă sunt invizibile dacă nu vi le arătăm noi. Desigur, toate cărţile acestei fiinţe sunt şi au fost concepute pentru aceste vremuri, astfel încât să vă înţelegeţi societatea, astfel încât să înţelegeţi dragostea, astfel încât să înţelegeţi această slujire şi tot felul de lucruri. Aşa că puteţi începe cu oricare dintre aceste cărţi minunate. Dar luaţi în considerare să citiţi „Isus – Autobiografia mea”. Luaţi în considerare să ascultaţi „Isus – Autobiografia mea”, fiindcă este disponibilă şi în format audio. Şi cu asta, promo-ul s-a încheiat.

Vrem să vă punem în rezonanţă cu dragostea. Vrem să vă punem în rezonanţă cu puterea. Vrem să vă punem în rezonanţă cu abilităţile voastre unice şi totuşi divine. Da, sunteţi individuali, aţi venit aici pentru a vă exprima individualitatea, dar, cu adevărat, prin unire vă veţi mântui, unirea cu fraţii şi surorile voastre. Înţelegeţi că, devenind fiinţa completă care puteţi fi, este cel mai mare cadou pe care îl puteţi face familiei voastre, este cel mai mare cadou pe care îl puteţi face comunităţii voastre şi este cel mai mare cadou pe care îl puteţi face lumii. Când vă răspândiţi lumina, nu când “ţineţi lumina sub obroc”, acela este un act de iubire. Aşa că aveţi încredere, fiţi curajoşi şi exprimaţi-vă cu iubire în toate modurile, în toate zilele.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

TINA: Are dreptate, întotdeauna sunt atacată când sunt menţionate cărţile mele, dar acea carte este una cu adevărat uimitoare. Să vă povestesc puţin despre călătoria prin care am trecut pentru a o scoate la lumină.

Făceam channeling pentru a doua carte, numită „Great Minds Speak to You”, au venit multe spirite ale celebrităţilor decedate şi, spre sfârşitul celor 20 de vedete care sunt prezentate în acea carte, am început să mă întreb cine va fi ultima celebritate. Pe la numărul 15 sau 16 mă întrebam: „Elvis? Gandhi? nu ştiu, numai să nu fie Isus”. Şi, desigur, a fost el. El a fost al 20-lea şi ultimul colaborator la acea carte.

Iar la final, mă gândeam: „Bine, s-a terminat. A venit şi Isus. Asta a fost tot”'. Ei bine, a doua zi dimineaţă a venit din nou şi mi-a spus că vrea să-i scriu autobiografia, dar mai întâi să citesc Noul Testament, ca să înţeleg ce cred oamenii despre el. Şi în următoarele circa 18 luni am făcut 40 de sesiuni de channeling, unde şi-a spus povestea. Dar nu am dezvăluit nimănui ce se întâmpla cu mine. Cum aş fi putut?! Îmi era frică să nu fiu etichetată drept nebună sau dată afară de Papa. Nu ştiam că mi-e frică de Biserica Catolică până în momentul când am început să-l canalizez pe Isus.

Deci a durat aproximativ 18 luni pentru a finaliza cartea, cu toate poveştile din ea, iar în cele din urmă, am reuşit să-mi fac curaj să le spun oamenilor ce făceam şi ce mi se întâmplă. Editoarea mea, când a citit cartea, a spus, ea, care cred că a publicat mii de cărţi spirituale, a spus: „Aceasta este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată”. Şi a fost tradusă în chineză şi se traduce şi în alte limbi. Deci devine un bestseller, ceea ce este extraordinar, pentru că este o poveste grozavă.

Voiam să ştiţi că mesajul nu a fost o reclamă personală, ci Isus a vorbit fără ca eu să ştiu ce are de gând. Deci gândiţi-vă să cumpăraţi acea carte, fiindcă este bună. Pot spune asta, pentru că nu eu am scris-o, ci doar am trans-scris-o (channeling).

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
9 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=LZkNy5STxF4