<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 29, seara

"Nu puteţi face schimbări comportamentale până nu faceţi schimbări mentale şi emoţionale. Comportamentul apare din ceea ce simţiţi, iar simţămintele voastre apar din ceea ce credeţi că este adevărat despre lume şi despre voi înşivă." (Isus)

Mesajul din ziua 29, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 29, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce petrecem împreună aceste zile şi nopţi, se creează o energie minunată între noi toţi. Unii dintre voi distribuiţi aceste lecţii şi discutaţi despre ele în diverse grupuri. Unii manifestaţi un curaj deosebit şi le împărtăşiţi cu familiile voastre, care nu aveau nicio idee despre viaţa voastră intimă “dubioasă”. Şi toţi vă expansionaţi conştiinţa.

Pe măsură ce înaintaţi în această practică, multe lucruri vor ieşi la suprafaţă. Şi vrem să înţelegeţi că tot ce iese la suprafaţă trebuie observat şi evaluat ca având valoare sau neavând valoare. Aceasta este una dintre marile calităţi ale „Cursului de miracole” – care se va manifesta cât timp veţi continua să studiaţi „Cursul de miracole” –, aceea că veţi fi împinşi să eliminaţi din viaţa voastră ceea ce nu mai funcţionează pentru voi, ceea ce nu mai este valoros, deşi vă însoţeşte de mult timp. Poate că aţi ales ceva – o carieră, o casă, o relaţie, o maşină – în urmă cu mulţi ani, când vi se potrivea. Dar acum, când evoluaţi şi vă lărgiţi orizontul, acestea trebuie schimbate.

Pe măsură ce ne apropiem de ultimele trei luni ale acestui an, acest istoric an 2020, vor ieşi la suprafaţă tot mai multe lucruri pe care trebuie să le evaluaţi. Motivul pentru care trebuie să le evaluaţi este că unele dintre ele nu vă mai servesc şi este timpul să le abandonaţi.

Există o credinţă în comunitatea spirituală că nu trebuie să te fereşti niciodată de greutăţi, că trebuie să le foloseşti spre a creşte. Şi aşa este în general, dar anul acesta este foarte diferit, după cum aţi observat. Anul acesta este anul transformării, este anul transmutării vechiului tu în noul tu. Şi este timpul să luaţi aceste decizii. Nu trebuie să le luaţi pe toate astăzi, nu trebuie să le faceţi pe toate în luna asta, de fapt, nu trebuie să le faceţi pe toate în acest an. Dar vrem să aruncaţi cu adevărat o privire asupra multor aspecte ale vieţii voastre care sunt foarte prezente şi active în acest moment.

Mulţi sunteţi blocaţi într-o rutină. Mulţi sunteţi condiţionaţi de comportamente care vă fac să suferiţi. Dar anul acesta vrem să faceţi o evaluare adevărată despre locul unde locuiţi, cu cine locuiţi, cum trăiţi, munca pe care o faceţi, cum vă distraţi, alimentele pe care le consumaţi, toate aceste aspecte, aceste multiple faţete care alcătuiesc acel „tu” care credeţi că sunteţi.

Iar adevărul este că aţi putea schimba toate aceste lucruri, v-aţi putea muta, v-aţi putea schimba calitatea relaţiei, v-aţi putea îngrăşa sau slăbi, v-aţi putea schimba dieta, v-aţi putea schimba locul de muncă. Aceste lucruri în sine nu sunteţi voi, ci sunt doar reflexii ale anumitor aspecte ale voastre.

Acel Tu pe care vrem să-l conştientizezi este acea constantă care există indiferent de locul în care trăieşti, indiferent cu cine eşti într-o relaţie, indiferent de cât de mult cântăreşti, indiferent de vârsta ta. Există un aspect atemporal al tău care este întotdeauna acolo şi se exprimă întotdeauna.

Deci când vă gândiţi să faceţi unele dintre aceste schimbări, nu ar trebui să vă speriaţi, deoarece, la urma urmei, ele nu sunteţi Voi, ele sunt doar aspecte învechite a ceea ce credeaţi că sunteţi.

Desigur, nu pledăm aici ca toată lumea să divorţeze sau ca toată lumea să se mute. Ci spunem să vă faceţi timp în această seară să vă aşezaţi în pat, să închideţi ochii şi să vă gândiţi unde locuiţi, cum locuiţi, cu cine locuiţi, ce mâncaţi, ce munciţi, toate aceste lucruri. Gândiţi-vă la aceste lucruri, reflectaţi profund la ele şi întrebaţi-vă: „Sunt aceste lucruri sau este acest lucru potrivit pentru mine ori a venit timpul să mă schimb puţin, este timpul să îmi ridic puţin pretenţiile?”. Şi la asta am vrut să ajungem în seara asta: am dori să vă ridicaţi puţin pretenţiile, adică să fiţi mai curajoşi, să vă clarificaţi cum doriţi să arate viaţa voastră.

Mulţi dintre voi luaţi decizie după decizie bazându-vă pe condiţionări învăţate şi tradiţii familiale şi credinţe religioase pe care nu le-aţi pus niciodată la îndoială, de care nu v-aţi îndoit niciodată. Şi vă regăsiţi trăind vieţi care nu sunt neapărat cele imaginate de voi.

Acum este momentul să începeţi să vă întrebaţi: este aceasta viaţa pe care aţi ales-o voi sau a fost aleasă de alţi oameni în numele vostru sau a fost aleasă de obişnuita inconştienţă? Gândiţi-vă la asta în această seară: ce aspecte din viaţa voastră au nevoie de puţină ajustare, ce aspecte din viaţa voastră trebuie să fie complet schimbate, ce aspecte ale vieţii voastre sunt minunate, ce aspecte ale vieţii voastre vă fac plăcere, ce aspecte ale vieţii voastre nu vă plac. Este un moment pentru reevaluare, ceea ce înseamnă că trebuie să o faceţi mai întâi în minte. Nu puteţi face schimbări comportamentale până nu faceţi schimbări mentale şi emoţionale. Comportamentul apare din ceea ce simţiţi, iar simţămintele voastre apar din ceea ce credeţi că este adevărat despre lume şi despre voi înşivă.

Vă recomandăm să urmaţi „Cursul de miracole” pe durata acestui proces, deoarece există multe denivelări pe drumul spre transformare, iar „Cursul de miracole” este una dintre cele mai rapide modalităţi de a vă transforma conştiinţa şi de a elimina obstacolele care vă pot face să greşiţi.

Deci, încă o dată, luaţi în considerare, dacă nu aţi făcut-o deja, să începeţi lecţiile „Cursului de miracole”. Este conceput pentru aceste vremuri şi pentru a vă ajuta să rămâneţi calmi şi senini, concentraţi şi aliniaţi cu dragostea.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
9 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=IMhqjjGPQzM