<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 30, dimineaţa

„Care este scopul meu?”. Scopul tău este să trăieşti pe deplin viaţa care ţi s-a dat. Scopul tău este să rezonezi cu ceea ce îţi place. Scopul tău este să fii fericit şi să trăieşti tot ceea ce îţi va aduce adevăratul Tu. (Isus)

Mesajul din ziua 30, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 30, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Această fiinţă-medium este o rebelă, această fiinţă este o revoluţionară. Şi eu am fost un rebel, un revoluţionar. Între noi este o relaţie de simpatie. Şi unul dintre motivele pentru care a fost aleasă să facă această lucrare este că are această latură ardentă şi rebelă. Genul ăsta de muncă nu se poate face atunci când ţi-e frică. Genul ăsta de muncă nu se poate face atunci când îţi pasă prea mult de ceea ce cred oamenii despre tine.

Desigur, unele dintre aceste trăsături de personalitate i-au adus necazuri, până când şi-a găsit poziţia perfectă de echilibru. Aceasta este poziţia perfectă pentru ea; rostirea directă a adevărului, independenţa ei, dorinţa de a transforma lumea, toate au conlucrat pentru a-i aduce această experienţă.

Vrem să înţelegeţi că toţi aveţi o structură bine definită, dar pentru un scop diferit. Nu toţi veţi face această lucrare – de fapt, foarte puţini veţi face acest gen de muncă –, dar deţineţi o combinaţie perfectă de trăsături, dorinţe, interese şi calităţi care vă vor face foarte buni la ceva. Şi acela este destinul vostru.

În timpul şedinţelor individuale, multe persoane întreabă: „Care este scopul meu?”. Scopul tău este să trăieşti pe deplin viaţa care ţi s-a dat. Scopul tău este să rezonezi cu ceea ce îţi place. Scopul tău este să fii fericit şi să trăieşti tot ceea ce îţi va aduce adevăratul Tu.

Planul tău destinic, acea configuraţie pre-existentă dinainte de naştere, decide în ce familie vei fi, de exemplu, decide ce fel de corp şi de aspect vei avea, toate aceste lucruri conlucrează totdeauna. Ele sunt concepute să te ducă pe o anumită traiectorie şi, da, ai liberul arbitru în cadrul anumitor zone ale existenţei.

Dar dacă te-ai născut născut în China, te-ai născut în China, cu tot ce înseamnă asta. Dacă te-ai născut sărac, te-ai născut sărac, cu tot ce înseamnă asta. Poţi face anumite lucruri în aceste situaţii, dar cu ele ai venit.

Şi mulţi dintre voi veniţi cu abilităţi, talente şi dorinţe şi interese uimitoare, dar le abandonaţi, din cauza programelor de formare socială.

Să zicem că erai un pasionat iubitor de cai când erai copil, dar părinţii ţi-au spus: „Păi, nu ne putem permite un cal, nu poţi avea un cal” şi a trebuit să-ţi adaptezi stilul de viaţă ca să te încadrezi în directivele şcolii şi ale părinţilor, care îţi sugerau că nu e posibil să fii în preajma cailor. Dar acest lucru îţi este posibil, chiar şi acum în această viaţă. Există oameni care au cai, există şcoli de echitaţie unde ai putea ajuta, găseşti tot felul de oportunităţi să-ţi trăieşti acel vis, chiar dacă ceva mai târziu în viaţă.

Cei care vă aflaţi în partea de mijloc a vieţii, vrem să ştiţi că viaţa trebuie trăită din plin până la capăt. Această fiinţă dragă nouă nu şi-a început actuala carieră decât după vârsta de 50 de ani. Şi priviţi la ea acum: este pasionată şi iubeşte viaţa şi îşi iubeşte munca şi îi place ceea ce îi oferă această experienţă.

Totuşi, când s-a întors la şcoală, după vârsta de 50 de ani, era cea mai bătrână persoană din şcoală, era mai în vârstă şi decât directorul. Dacă i-ar fi păsat de asta, s-ar fi retras. Dacă se temea, s-ar fi retras. Dar nu a făcut-o şi a învăţat toate abilităţile de care avea nevoie pentru a face această lucrare. A fost îndrumată către acel loc, a fost condusă în acel loc, dar a fost nevoie să-şi urmeze inima, a fost nevoie să urmeze ceea ce o interesa, a trebuit să citească semnele când uşile i s-au închis: „Nu, asta nu mai funcţionează, trebuie să îţi dezvolţi abilităţile, trebuie să încerci ceva nou”. Şi toate acestea au venit prin intuiţie şi îndrumare interioară, nu de la opiniile altora, nu de la profesorii din trecut sau de la părinţi. Nimic special nu a venit de la aceia, ci din acest sentiment lăuntric că trebuia să facă ceva nou, ceva mai măreţ, ceva care să-i dea aripi în a doua jumătate a vieţii. Şi chiar că i-a dat aripi! Mulţi dintre voi care aveţi 40, 50 sau 60 de ani veţi crede că „Este prea târziu pentru mine”. Dar această fiinţă este o demonstraţie vie că nu este prea târziu pentru voi.

Începeţi să alegeţi subiectele care vă plac, începeţi să vă reeducaţi, scăpaţi de ceea ce nu vă mai serveşte, mergeţi spre lumină, întoarceţi-vă la lucrurile care vă plac, activităţile pe care le iubiţi. Când ieşi la plimbare fiindcă ai chef de plimbare, prin asta îi spui universului „Adu-mi ceea ce mă face fericit”, pentru că răspunzi dorinţei de a ieşi la plimbare şi asta te face fericit.

Tot timpul trimiţi mesaje către univers.

Dar dacă simţi nevoia să faci ceva, dar spui „Oh, nu pot, trebuie să mă ocup de bucătărie mai întâi”, atunci îi transmiţi universului „Nu-mi aduce idei excelente şi interesante, sunt blocat în treburi comune, sunt prins în îndatoririle şi obligaţiile mele”. Şi nu-ţi va mai trimite aceste senzaţii deosebite. Bine, nu complet, spiritul continuă să-ţi trimită senzaţii, în speranţa că vei asculta într-o zi.

Dar acum este momentul să începeţi să ascultaţi. Acum e momentul. Pare că totul se închide, pare că această lume devine o închisoare, pare că oportunităţile au dispărut. Dar asta e din cauză că oamenii au fost condiţionaţi să se supună şi să trăiască ca oile într-o închisoare.

Acum vedeţi rezultatul alegerilor oamenilor. Da, au fost manipulaţi, da, au fost mânaţi în ţarc fără să ştie, dar s-au dus într-acolo cu liberul arbitru intact şi toată lumea are încă liberul arbitru intact.

Începeţi să vă folosiţi liberul arbitru, începeţi să alegeţi ceea ce vă place, începeţi să cercetaţi şi să învăţaţi ceea ce vă interesează. Şi da, veţi fi capabili s-o faceţi. Da, veţi putea să vă întreţineţi făcând ce vă place, în cele din urmă.

Până atunci, faceţi ceea ce trebuie să faceţi sau ceea ce aţi tot făcut, dar folosiţi acest timp de acum. Este o perioadă intensă de manifestare, o perioadă puternică pentru transformare. Nu staţi cu mâinile sub fund pe canapea, aşteptând să vă sune ocaziile la uşă. Mergeţi voi, concret sau virtual, ieşiţi voi în întâmpinare, intraţi în legătură cu oameni ce au aceleaşi idei, conectaţi-vă cu grupurile preocupate de ceea ce vă interesează şi investiţi-vă energiile în ceea ce vă place. Minut cu minut, zi de zi, vă creaţi noul viitor.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
10 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=mVwqmWctAXg