<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 31, dimineaţa

"Ai coborât în separare doar cu o mică parte din ceea ce eşti în realitate, care se află deasupra lumii materiale fizice şi este ca o caracatiţă uriaşă, imaginează-ţi! cu multe tentacule atârnând în jos, suprasufletul. Iar experienţa ta de viaţă este doar unul dintre vârfurile unei tentacule." (Isus)

Mesajul din ziua 31, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 31, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Sistemele energetice care vă conduc corpurile sunt într-adevăr puternice, dar ele provin de la Voi, nu sunt separate de Voi, nu sunt străine de Voi, vin de la Sinele vostru superior, de la Suprasufletul vostru, dacă vreţi să-i ziceţi aşa.

„Spui Sinele superior, spui Suprasuflet, Isuse, dar despre ce vorbeşti? Credeam că sunt eu, ăsta, şi atâta.”

Categoric nu. Ai coborât în separare doar cu o mică parte din ceea ce eşti în realitate. Iar ceea ce eşti în realitate se află deasupra lumii materiale fizice şi este, să zicem metaforic, ca o caracatiţă uriaşă, imaginează-ţi! cu multe tentacule atârnând în jos. Iar experienţa ta de viaţă este doar unul dintre vârfurile unei tentacule. Suprasufletul tău este întreaga fiinţă, să zicem, întreaga caracatiţă, iar înţelepciunea sa este legată de vârfurile tuturor tentaculelor sale – tentaculele fiind multiplele vieţi fizice pe care a decis să le manifeste, să le experimenteze.

Deci gândiţi-vă la această caracatiţă cu 1000 de tentacule, fiecare vârf fiind punctul de focalizare a unei experienţe materiale fizice. Informaţiile acestei experienţe sunt transmise prin tentaculă în sus până la capul caracatiţei, iar capul caracatiţei trimite înapoi informaţii până la capătul acelei tentacule. Asta se întâmplă. Iar mulţi dintre voi primiţi şi informaţii de la vreo altă tentaculă, prin capul caracatiţei. Astfel, este posibil să aveţi o legătură puternică cu Atlantida sau cu Egiptul sau cu nativii indigeni din America de Nord. Poate că preferinţele voastre sunt influenţate, de fapt, de unele dintre aceste alte tentacule. Iar influenţele apar în voi sub formă de sentimente, dorinţe, hobby-uri sau obsesii, şi vi se trimit în mod constant informaţii de la toate celelalte tentacule, prin capul caracatiţei.

Este foarte interesant să vă urmărim cum stăpâniţi această energie.

Unul dintre aspectele copleşitoare ale separării este credinţa că sunteţi singuri, fără nicio legătură cu nimic. Aceasta este boala lumii moderne. Anarhia pe care o vedeţi, deziluzia pe care o vedeţi, dependenţa de droguri pe care o vedeţi, acestea sunt distorsiuni produse de sentimentul de singurătate şi nerelaţionare.

Aşadar, astăzi am vrea să vizualizaţi imaginea metaforică pe care am creat-o ca instrument care să vă ajute a înţelege ce este Suprasufletul şi cum sunteţi conectaţi la alte încarnări. Nu înseamnă că vrem să fiţi obsedaţi de alte încarnări, dimpotrivă, misiunea voastră este să o trăiţi din plin pe aceasta şi nu vrem să vă obsedeze altele. Dar trebuie să ştiţi că, atunci când aveţi preferinţe, când aveţi idei, când aveţi vise, este posibil să primiţi informaţii de la celelalte eu-ri ale voastre, să zicem aşa.

Să nu fiţi atât de siguri că sunteţi singuri şi fără ajutor. Sunteţi ghidaţi în permanenţă de informaţiile, cunoştinţele şi viziunea Suprasufletului. El ştie încotro mergeţi, ştie de ce aveţi nevoie şi îndrumarea vine din interiorul vostru. Împărăţia cerurilor este în voi. Asta înseamnă că lumea informaţiilor de care aveţi nevoie se află înăuntrul vostru şi vă transmite tot timpul.

Aşadar, începeţi să vă conectaţi cu Suprasufletul vostru, rugaţi-l să discute cu voi, rugaţi-l să vă ofere informaţii valoroase, scrieţi visele pe care vi le transmite şi începeţi un dialog cu Suprasufletul vostru, spunându-i: „Sunt foarte, foarte curios în privinţa informaţiilor pe care le ai pentru mine”. Iar Suprasufletul va începe să vă transmită tot mai multe informaţii.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
11 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=x9hINIshXlE