<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 31, seara

"Dacă subconştientul tău crede că, fiind bolnav, vei atrage atenţia asupra ta şi vei primi atenţie şi iubire, atunci te va îmbolnăvi." (Isus)

Mesajul din ziua 31, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 31, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Este o seară liniştită şi calmă. Nu vom face nimic dificil. Am vrea să vă aşezaţi în pat şi să simţiţi energia corpului de la degetele picioarelor până în vârful degetelor de la mâini. Avansaţi încet şi dialogaţi cu fiecare parte a corpului.

Corpul tău este creat, un cuvânt mai bun ar fi fabricat, de către subconştientul tău. Nu îl fabrici în mod conştient. Nu stai şi te gândeşti „Trebuie să produc celule hepatice”, dar subconştientul tău ştie cum să facă asta şi o face. Monitorizează permanent milioane de procese pe minut fără ca tu să ştii.

Iar tu eşti format din ceea ce ţi-a influenţat subconştientul. Subconştientul a preluat fiecare lucru pe care l-ai spus vreodată, fiecare lucru pe care l-ai auzit, fiecare film pe care l-ai urmărit, fiecare prelegere pe care ai auzit-o la universitate, regulile impuse de părinţii şi familia ta, subconştientul tău a preluat toate aceste chestiuni. Şi ele alcătuiesc cartea de reţete pe care o foloseşte pentru a-ţi fabrica trupul.

Deci, dacă în istoria familiei tale există antecedente de ipohondrie sau obiceiul de a discuta mereu despre boli sau de a atrage atenţia că eşti bolnav, subconştientul ştie acest lucru şi, dacă crede că, fiind bolnav, vei atrage atenţia asupra ta, atunci te va îmbolnăvi. Nu te vei gândi că te îmbolnăveşti singur, dar folosind mesajele din subconştient provenind din antecedentele familiale, să zicem, subconştientul va decide că „A fi sănătos este mai periculos decât a fi bolnav. Când eram copii, mama era mult mai iubitoare şi mai atentă când eram bolnavi. Aşa că, atunci când vom dori dragoste şi atenţie, vom fi bolnavi.” Este o chestiune foarte logică şi asta va face.

Trebuie să începeţi să înţelegeţi acest lucru şi, în timp ce vă scanaţi corpul în această seară, dialogând cu acele părţi ale corpului unde vi se îndreaptă atenţia, dacă aveţi o durere sau o rană sau o vătămare veche, discutaţi cu acea parte a corpului şi spuneţi: „Nu mai avem nevoie de asta. Asta nu ne serveşte acum. Nu mai avem nevoie să şchiopătăm de la acea rană pe care am avut-o cu ani în urmă. Nu mai avem nevoie de glezne umflate. Nu mai avem nevoie de dureri la genunchi când urcăm dealurile. Nu sunt necesare. Nu mai am nevoie de astea şi cer să nu-mi mai produci această experienţă. Acum ne concentrăm pe sănătate, acum ne concentrăm pe controlul propriei vieţi, acum ne concentrăm pe utilizarea corpului ca un dispozitiv de comunicaţie plin de iubire”.

Corpul vostru este un dispozitiv de comunicaţie al lui Dumnezeu şi, mergând la culcare în seara asta, am vrea să vă spuneţi de câteva ori: „Corpul meu este un dispozitiv de comunicaţie pentru Dumnezeu. Corpul meu este un dispozitiv de comunicaţie pentru Dumnezeu. Corpul meu este un dispozitiv de comunicaţie pentru Dumnezeu”. Somn uşor. Vorbim din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
11 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=YH8s3vAAEds