<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 32, dimineaţa

"Sunteţi hipnotizaţi ca să coborâţi în zona fricii iar, atunci când se teme, mintea umană caută întotdeauna o autoritate externă pentru protecţie. Intră într-o stare de panică infantilă. Refuzaţi să vă speriaţi, apelând la mesaje de inspiraţie, mesaje de control a propriei fiinţe, mesaje de sănătate, mesaje care vă fac să vă simţiţi bine." (Isus)

Mesajul din ziua 32, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 32, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Semnele pe care le vedeţi în societatea voastră pot fi îngrijorătoare, iar implicaţiile lor vă pot face să simţiţi teamă sau să vă simţiţi prizonieri sau vă pot induce o stare de confuzie. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că priviţi în afara voastră către locul de joacă al ego-ului, care-i renumit pentru că este nebun. Întotdeauna a fost nebun, au existat întotdeauna moarte şi distrugere şi despoţi şi holocausturi în locul de joacă al ego-ului. Aceasta este natura stării de separare. Dacă veţi căuta în lume mântuirea şi pacea voastră, veţi fi mereu dezamăgiţi. Veţi fi întotdeauna dezamăgiţi, deoarece aici se manifestă cele mai joase vibraţii în forma fizică.

Înţelegeţi cum funcţionează manifestarea spirituală: vibraţiile superioare nu se manifestă în formă fizică, ci se manifestă ca sentimente şi creativitate şi inspiraţie şi dragoste, lucruri care ştiţi că sunt reale şi, totuşi, nu sunt manifestate în realitatea fizică, ele se află în eter, ca să zicem aşa. Când priviţi lucrurile fizice – trupuri, maşini şi case –, vedeţi cea mai redusă vibraţie din 3D. Lucrurile devin manifestate fizic când vibraţia lor s-a redus atât de mult, încât au putut apare ca atare.

Şi există atât de multă energie în spatele gândurilor şi sentimentelor care provoacă apariţia a ceva fizic, încât sunt dominante în această societate a separării, o societate impulsionată de ego.

Acum asistaţi la rezultatul tuturor credinţelor şi ideilor negative pe care le-aţi susţinut cu toţii de-a lungul timpului. Deci este foarte, foarte important să nu priviţi lumea ca pe mântuirea voastră, ci trebuie să vă interiorizaţi şi să vă creşteţi frecvenţa prin metodele despre care vorbim în toate învăţăturile – să mâncaţi bine, să ieşiţi în natură, să vă înconjuraţi cu oameni pe care îi iubiţi, să fiţi creativi, să intraţi în legătură cu Spiritul, să vă stăpâniţi mintea, toate acestea. Făcându-le, vă atrageţi un viitor generos, binevoitor şi iubitor.

În schimb, când urmăriţi ştirile sau aflaţi orice fel de informaţii despre ceea ce se întâmplă în lume acum şi le priviţi, le credeţi şi le vedeţi ca o ameninţare pentru bunăstarea voastră, atunci ego-ul va fi declanşat. Amintiţi-vă, ego-ul e interesat doar de supravieţuire, aşa că, dacă vede armata mărşăluind pe străzile unui oraş din apropiere, va intra în panică, iar când vă temeţi, vi se diminuează inteligenţa şi vă pierdeţi conexiunea cu înţelepciunea superioară.

Deci acesta este un moment foarte, foarte important, pe măsură ce ne apropiem de alegerile din SUA şi de toate repercusiunile lor, iar fluxurile de ştiri vă vor bombarda cu informaţii negative. De unde ştim că vor fi negative? Pentru că întotdeauna sunt negative. Nu vi se dau poveşti fericite pe mass-media principală. Pur şi simplu, nu se întâmplă. Şi atunci, de ce v-aţi îndrepta într-acolo, dacă ştiţi că nu vă oferă niciodată nicio perspectivă pozitivă?! Nu vă dau niciodată motive să speraţi, niciodată nu vă dau motive să fiţi optimişti, niciodată nu vă oferă strategii pentru a avea o reală sănătate şi bunăstare a fiinţei.

Trebuie să vă reamintim aceste chestiuni, deoarece calitatea hipnotică a programelor de televiziune afectează foarte mulţi oameni şi dorim ca miile dintre voi care urmăriţi această serie de lecţii să împărtăşească informaţiile. Când sunteţi la o masă sau la o adunare cu mai mulţi oameni, de pildă cu ocazia sărbătorilor, îndemnaţi-i să-şi oprească televizoarele, iar ei vor zice: „Oh, dar nu putem, trebuie să ştim ce se întâmplă”. Şi atunci le puteţi spune: Sunteţi hipnotizaţi ca să coborâţi în zona fricii iar, atunci când se teme, mintea umană caută întotdeauna o autoritate externă pentru protecţie. Intră într-o stare de panică infantilă. Chestiunea e bine înţeleasă de guvernele voastre şi de sistemele de difuzare a ştirilor – că, dacă vă temeţi în mod constant, atunci veţi permite regimurilor autoritare să vă conducă, deoarece aţi intrat în modul de reacţie primitivă “luptă-sau-fugi-sau-înlemneşte”.

Amintiţi-vă, o vom repeta încă o dată: când vă speriaţi, atunci intraţi în reacţia de “luptă sau fugi sau înlemneşte”. Aveţi cu toţii casele şi camerele pline de lucruri şi mai sunt şi graniţele naţionale. Deci nu puteţi fugi. Guvernul v-a arătat cu claritate: nu puteţi nici lupta – sunteţi aruncaţi în închisoare, primiţi amendă, primiţi bastoane electrice pe spinare. Părţii primitive a minţii ego-ului îi mai rămâne un singur lucru de făcut atunci când îi este frică şi anume să înlemnească. Ceea ce înseamnă să staţi ghemuiţi în casă, fără să faceţi nimic.

Singura modalitate prin care puteţi combate această strategie este să refuzaţi să vă speriaţi, să refuzaţi să consumaţi aceste informaţii şi să apelaţi la genul de informaţii pe care le producem noi sau pe care le produc fiinţele de înaltă vibraţie: mesaje de inspiraţie, mesaje de control a propriei fiinţe, mesaje de sănătate, mesaje care vă fac să vă simţiţi bine. Acestea sunt mesajele pe care trebuie să vă convingeţi a le asculta, astfel încât să rămâneţi puternici, astfel încât să rămâneţi conectaţi la capacitatea de a gândi clar folosindu-vă creierul, pe care nu îl puteţi folosi dacă vă este frică.

Aşadar, de îndată ce simţi frică, întreabă-te: „Ce tocmai am făcut, ce am ascultat? Oh, îmi ascult ego-ul spunându-mi că e periculos acolo”. Nu asculta aceste gânduri. Ascultă învăţători iubitori cu o minte elevată – am putea fi Noi, ar putea fi un alt medium sau terapeut sau cineva despre care ştii că este cu adevărat de partea ta – şi începe să-ţi zici: „Nu-i periculos acolo, nu există monştri care vor să mă prindă, o să-mi menţin vibraţia înaltă, o să mă concentrez pe abundenţa vieţii, o să mă concentrez pe capacitatea mea de a fi liber şi în pace”. Şi în acea libertate şi pace vei găsi informaţiile de care ai nevoie ca să iei unele decizii.

Deci responsabilitatea voastră astăzi este să refuzaţi a menţine orice gânduri de teamă, care vă vor slăbi puterea şi vă vor face să înlemniţi.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
12 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=yKMeFfdhMqk