<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 32, seara

"Nu vă îngrijoraţi de viitor, căci veţi deveni deprimaţi sau nemotivaţi sau nu veţi putea lua decizii. Totul conlucrează către bine. Vă este greu să o credeţi asta acum, dar peste câţiva ani, veţi vedea că venise timpul pentru sfârşitul acestui ciclu planetar." (Isus)

Mesajul din ziua 32, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 32, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi sunteţi încântaţi de transformările care se apropie, dar alţii sunteţi îngroziţi de schimbările care se apropie pe planetă. Celor care sunteţi îngroziţi vă sugerăm să vă răzgândiţi, deoarece schimbările vor veni oricum pe planeta voastră, iar una dintre cele mai importante cauze ale suferinţei oamenilor este că se împotrivesc la ceea ce există.

Desigur, când spunem să nu te împotriveşti la ceea ce există, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi placă ceea ce există, ci trebuie să înţelegi că ăsta-i rezultatul manifestat în prezent, generat de multă energie, gânduri şi comportamente anterioare. Deci, atunci când priveşti la ce există, e normal să nu-ţi placă, dar trebuie să accepţi pentru moment. Aşadar, cei dintre voi care sunteţi precauţi sau îngrijoraţi cu privire la viitor, ceea ce faceţi de fapt este că permiteţi momentului prezent să vă influenţeze negativ frecvenţa vibraţiei personale, ceea ce va genera un viitor mai puţin benefic.

Aceasta este, într-adevăr, o disciplină mintală foarte, foarte strictă care vi se cere tuturor în acest moment: să vă concentraţi doar pe ceea ce este benefic, să vă concentraţi doar pe învăţăturile care vă ajută, să vă concentraţi doar pe aspectul pozitiv al lucrurilor care se petrec.

Unul dintre lucrurile foarte benefice, desigur, este cel de a sta în mijlocul naturii. Natura are cicluri, fluxuri şi refluxuri, uneori vedeţi că peisajul pare pustiu şi rece, dar întotdeauna se pregăteşte ceva nou sub suprafaţă şi, inevitabil, vine primăvara. Vedeţi abundenţa fructelor toamna. Puteţi fi trişti că merele cad din copaci sau puteţi fi fericiţi. Este alegerea voastră. Dar adevărul este că a venit sfârşitul unui ciclu.

Exact în acest mod puteţi privi ceea ce se întâmplă cu societatea voastră acum: este sfârşitul unui ciclu. După cum nu plângeţi că merele cad din copaci, pentru că anotimpul s-a sfârşit, nu trebuie să plângeţi nici că se încheie acest anotimp planetar. Aţi avut o relaţie profundă şi intensă, deşi scurtă, cu capitalismul, un capitalism sălbatic. Nu-i nimic în neregulă să cauţi a-ţi îmbunătăţi viaţa, nu-i nimic în neregulă să faci lucruri şi să le vinzi altor oameni. Dar atunci când este neîngrădit şi nemoderat, se văd rezultatele acestei manifestări extreme a capitalismului.

Desigur, suntem departe de a fi comunişti, credem şi ştim că, pentru propăşirea omului, calea este să-ţi poţi exprima unicitatea, să faci ceea ce te pricepi bine şi să faci schimb cu ceilalţi, obţinând ceva la schimb.

Deci vrem să înţelegeţi că această teamă de schimbare nu va duce nicăieri.

Dacă vă simţiţi stresaţi de viitor, veţi deveni deprimaţi sau nemotivaţi sau nu veţi putea lua decizii, iar acest lucru va avea impact asupra capacităţii voastre de a vă folosi energiile în mod pozitiv.

Şi aici intervine ideea de iertare: când priveşti lumea şi îţi spui „Oh, Doamne, e groaznic, vom muri cu toţii”, atunci vei simţi tristeţe, deziluzie şi o senzaţie de inutilitate. Dar când priveşti lumea şi îţi spui „Ah, acesta este locul de joacă al ego-ului. Uite cum acea persoană o răneşte pe cealaltă. Ce situaţie cumplită! Asta-i isprava ego-ului”, apoi te îndepărtezi, fără să laşi situaţia să te tulbure, către ceva ce îţi doreşti cu adevărat.

În această seară vom reafirma ideea de recunoştinţă. Înainte de a adormi în seara asta, gândeşte-te la toate lucrurile pe care le iubeşti, la toate lucrurile pe care le-ai făcut în viaţa ta, la toate experienţele pe care le-ai atras spre tine, gândeşte-te la toţi prietenii şi familia minunată pe care o ai, gândeşte-te la corpul tău, care funcţionează atât de bine de cele mai multe ori – pentru majoritatea dintre voi funcţionează perfect în acest moment. Mulţumeşte ochilor că poţi vedea, mulţumeşte urechilor că poţi auzi: „Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!”. Şi mergi la culcare simţindu-te împlinit şi mulţumit că viaţa este bună.

Această vibraţie pozitivă: „Viaţa este bună şi sunt binecuvântat”, va fi vibraţia-sămânţă pe care trebuie să o plantaţi pentru viitor.

Nu lăsaţi ştirile să vă deprime. Nu permiteţi ca evenimentele din lume să determine cum vă simţiţi. Ego-ul este responsabil de această lume, separarea este setarea implicită în această lume, războiul, foametea, boala, exploatarea altuia, acestea sunt normalitatea în lumea ego-ului. Nu vă mai tot miraţi că le vedeţi. Ci priviţi-le şi gândiţi: “Ah, iată, iarăşi, alta de acelaşi fel! Mulţumesc, ego, pentru că mi-ai arătat ce eşti şi cine eşti! Acum am să privesc către ceea ce vreau să fac. Îmi voi analiza mintea, voi preţui totul despre experienţele mele, ce m-au învăţat ele, că mi-au arătat lucrurile pe care le iubesc şi cele pe care nu le iubesc”.

Totul conlucrează către bine. Vă este greu să o credeţi asta acum, dar peste câţiva ani, veţi vedea că venise timpul pentru sfârşitul acestui ciclu.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
12 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=_vjdMMxtJoM