<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 33, dimineaţa

"În călătoria evolutivă a Pământului, aceasta de acum este o perioadă puternică de manifestare şi dacă vrei să faci unele schimbări, acum este momentul să le faci." (Isus)

Mesajul din ziua 33, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 33, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Vremurile pe care le trăiţi sunt vremuri intense. Ne repetăm, ştim, dar aşa învăţaţi. Aşa ajung oamenii să se înţeleagă pe ei înşişi: întâi trăiesc nişte lucruri şi apoi decid dacă le plac sau nu. În această dimineaţă, misiunea pe care o primiţi este să acordaţi atenţie pe tot parcursul zilei activităţilor, relaţiilor şi locurilor de muncă pe care vi le-aţi dorit.

Acuma, unii veţi spune „Păi, am această slujbă, dar nu mi-am dorit-o, mi-ar plăcea o altă slujbă”. Totuşi, a existat un moment în care aţi acceptat locul de muncă, a existat un moment în care aţi spus “da” relaţiei sentimentale, a existat un moment în care aţi decis să vă mutaţi în acel apartament sau acea casă.

Deci este foarte, foarte important să nu negaţi că voi vă creaţi viaţa. Este foarte important să recunoaşteţi că fiecare lucru pe care îl faceţi este alegerea voastră şi vă folosiţi liberul arbitru pentru a continua să-l faceţi.

Totuşi, astăzi nu vrem să fiţi critici cu privire la ceea ce faceţi, vrem doar să observaţi ceea ce faceţi: cum aţi ajuns aici? care erau priorităţile în mintea voastră când aţi făcut acea alegere? mai sunteţi mulţumiţi de acea alegere?

Este foarte important să accepţi că ceea ce faci este propria ta creaţie, căci aşa vei privi în direcţia corectă când va trebui să faci o schimbare. În loc să dai vina pe şeful tău, pe partenerul tău sau pe vecinii tăi, îţi asumi propriile tale creaţii şi spui: „Da, am ales chestia asta, şi o aleg în fiecare zi, oferindu-i susţinerea mea, oferindu-i energia mea şi asta-i ceea ce vreau să fac, asta-i ceea ce mă reprezintă cel mai bine în acest moment în călătoria mea pe această planetă.”

Aşa că priveşte-ţi viaţa de azi şi întreabă-te: „Îmi mai doresc asta?”. A fost ceea ce ţi-ai dorit la un moment dat în trecut, dar încă o mai doreşti? Nu lua acum nicio decizie de a scăpa de nişte lucruri sau a le schimba, ci pur şi simplu, pe timpul acestei zile, întreabă-te: „Oare aşa îmi folosesc eu timpul cel mai bine? Mă face asta să mă simt bine, fericit, apreciat şi valoros sau îmi pierd timpul?”. În călătoria evolutivă a Pământului, aceasta de acum este o perioadă puternică de manifestare şi dacă vrei să faci unele schimbări, acum este momentul să le faci.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
13 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=RUXlmBuGg6s