<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 33, seara

Spune-ţi: „Sunt o fiinţă spirituală eternă. Viaţa nu se va termina niciodată. Când voi absolvi această clasă, voi merge în clasa următoare, unde voi avea noi misiuni şi noi parteneri şi noi profesori şi totul va fi foarte distractiv”. (Isus)

Mesajul din ziua 33, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 33, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Astăzi v-aţi analizat viaţa şi vrem să înţelegeţi că viaţa este un lucru cu adevărat preţios. Viaţa este un cadou, viaţa este o binecuvântare, dar această viaţă nu este singura. Există viaţă după viaţă. Nu spunem „viaţă după moarte”, ci există viaţă după viaţă.

Este important să vă gândiţi la asta, pentru că aveţi în minte ideea că vine moartea şi totul se sfârşeşte. Aceasta este o idee de-a ego-ului. Nu muriţi şi lucrurile nu se termină. Aveţi această viaţă şi apoi vine o altă viaţă şi apoi vine o altă viaţă, dintre care unele sunt în formă corporală, având un corp fizic, dar altele sunt absolut non-fizice.

Aşadar, vrem să deveniţi interesaţi de eternitate. În mintea ego-ului apare o disperare pe măsură ce îmbătrâniţi. Societatea voastră, bineînţeles, nu preţuieşte şi nu are grijă de bătrâni şi astfel apare frica de a nu fi părăsiţi, există teama de a nu rămâne singuri, teama de a nu fi daţi la o parte. Şi apoi, mai există toate acele programe mentale despre frumuseţe, piele netedă şi tinereţe, toate acele chestiuni. Prin urmare, sunteţi lipsiţi de entuziasm că intraţi în anii maturităţii.

Dar, de fapt, anii maturităţii ar trebui să fie anii voştri de măiestrie. Aceasta e perioada în care exprimaţi lucrurile pe care le-aţi învăţat de-a lungul vieţii, pe care aţi ajuns să le stăpâniţi – pictura sau scrierile sau muzica voastră, abilităţile de genul ăsta –, dar din cauza modului în care funcţionează sistemul vostru, mulţi dintre voi nu planificaţi nimic pentru anii bătrâneţii. Vă gândiţi să vă pensionaţi la 60 sau 65 de ani, vârstă la care noi vă considerăm tineri. Vă considerăm tineri, nu bătrâni. De la 65 la 100, să zicem – dacă trăiţi din plin o viaţă fericită, veţi trăi până la 100 de ani –, asta înseamnă mult timp: 35 de ani. 35 de ani în care veţi da viaţă capodoperelor voastre din orice domeniu.

Deci, cei care aveţi, să zicem, 30 sau 40 de ani, vrem să respingeţi ideea de pensionare şi îmbătrânire. Vrem să înţelegeţi că veţi avea viaţă după viaţă după viaţă, conştiinţa voastră continuă, iar înţelepciunea voastră se extinde prin aceste experienţe.

Prin urmare, dacă aveţi, să zicem, 45 de ani şi apare frica de îmbătrânire, spuneţi: „Nu, nu mă tem de îmbătrânire. Am de gând să planific lucrurile pe care le voi face când voi fi mai bătrân. Voi face asta şi voi face aia şi voi învăţa asta şi voi merge acolo şi dincolo”. Vrem să vă entuziasmaţi că vine bătrâneţea, pentru că tocmai entuziasmul vă menţine în viaţă.

Oamenii mor când au 73 sau 74 sau 78 de ani, pentru că nu sunt entuziasmaţi de viaţa lor. Poate că au lucrat în slujbe care nu le-au plăcut, s-au pensionat şi au intrat în această stare de inerţie. Spiritului nu-i place inerţia, spiritului îi plac orizonturile noi, îi plac oamenii noi, îi plac locurile noi, experienţele, îi place să fie stimulat, îi place să crească şi să înveţe. Deci, dacă decideţi că nu veţi mai creşte şi nu veţi mai învăţa după 65 de ani, spiritul vostru va spune: „Ei bine, nu vom mai sta pe aici dacă nu vei face ceva interesant, ar fi o pierdere de vreme. Am putea să începem o altă încarnare şi să avem o experienţă nou-nouţă.”

Aşadar, în timp ce adormi în astă-seară, vrem să te vezi ca pe o fiinţă spirituală eternă. Cere pentru noaptea asta vise care să te ajute să-ţi înţelegi scopul aici, care să te ajute să te orientezi în următoarele decizii pe care trebuie să le iei cu privire la ce vei învăţa, ce vei exprima, cum te vei distra, cum te vei juca, cum vei iubi.

În timp ce adormi în seara asta, spune-ţi „Sunt o fiinţă spirituală eternă. Viaţa nu se va termina niciodată. Când voi absolvi această clasă, voi merge în clasa următoare, unde voi avea noi misiuni şi noi parteneri şi noi profesori şi totul va fi foarte distractiv”. Adormi în seara asta cu zâmbetul pe buze, ştiind că viaţa continuă şi continuă şi continuă.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
13 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=_Q7ijDQFwfY