<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 34, seara

"Respiraţi aerul rece din natură, fiindcă nu vă face rău, dimpotrivă, vă dă viaţă, vă oferă informaţii şi vă scapă de electronicele de care sunteţi înconjuraţi. Luminile din camere, firele pe care nu le puteţi vedea, ascunse în pereţi, radiaţiile care ies din computere şi telefoane, toate aceste emisii vă scad frecvenţa vibraţiei." (Isus)

Mesajul din ziua 34, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 34, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Vremea se închide în emisfera nordică, zilele devin mai scurte, nopţile se prelungesc şi vremea se înrăutăţeşte. Majoritatea celor care ascultaţi aceste învăţături trăiţi în emisfera nordică. Nu vrem ca cei din emisfera sudică să se simtă discriminaţi, dar vine o schimbare a vremii. Se apropie o schimbare a vremii, ceea ce înseamnă că veţi petrece mai mult timp în interior şi mai puţin timp afară. Iar în această perioadă a anului, oamenii tind să petreacă mult prea mult timp înăuntru, privind la televizor şi chestiuni de acestea.

Aşa că o să vă supunem la următoarea provocare în această seară, ca în acest anotimp de toamnă, când vin ploile şi temperaturile scăzute, să vă cumpăraţi nişte cizme bune, să vă cumpăraţi o haină nouă, dacă este necesar, nişte mănuşi cu degete sau fără degete, o pălărie bună şi un fular, o umbrelă, dacă locuiţi pe coasta de vest, şi ieşiţi afară. Ieşiţi afară cât de des puteţi. Respiraţi aerul rece, fiindcă nu vă face rău, dimpotrivă, vă dă viaţă, vă oferă informaţii şi vă scapă de electronicele de care sunteţi înconjuraţi. Luminile din camere, firele pe care nu le puteţi vedea, ascunse în pereţi, radiaţiile care ies din computere şi telefoane, toate aceste emisii vă scad frecvenţa vibraţiei.

Este foarte important, în următoarele câteva luni, să nu renunţaţi la petrecerea timpului în aer liber. Este foarte important să vă uitaţi în sus spre cer şi să simţiţi vântul şi ploaia pe faţă şi să vă răcoriţi puţin şi să obţineţi acel plus de energie din plimbare.

Draga noastră a scos-o astăzi de trei ori pe Delphi în ploaie. Sub nicio formă nu ar fi ieşit dacă nu era acest câine. Câinele o fixează cu privirea insistent şi imploră să iasă afară, deoarece câinele nu este separat de sinele său natural. El nu se uită la filme, nu se joacă pe computer sau alte chestiuni de acestea. Ştie în adâncul inimii că salvarea sa este natura şi acceptă să stea în casă numai fiindcă îşi iubeşte stăpânul, dar ştie că sănătatea înseamnă să alerge prin iarbă şi să se ude şi să se murdărească şi să simtă vântul şi mirosurile şi frumuseţea naturii. Ştie acest lucru intuitiv, iar oricine are un câine înţelege.

Cei care nu veţi câini trebuie să vă prefaceţi că aveţi un câine invizibil care vă cere să mergeţi la plimbare la ora opt dimineaţa, care vă cere să ieşiţi la plimbare într-o după-amiază ploioasă, care vă cere să vă plimbaţi puţin înainte de culcare. Prefaceţi-vă că aveţi un câine invizibil care se dă pe lângă voi, cerându-vă să ieşiţi la plimbare. Ieşiţi afară, puneţi hainele necesare, mănuşile, pălăria, luaţi-vă umbrela şi simţiţi viaţa. Nu petreceţi toamna închişi în casă, urmărind cum haosul cuprinde lumea voastră. Nu vă va face bine. Iar când staţi în casă, faceţi lucrări de artă, tricotaţi un pulover, sortaţi fotografiile vechi, scrieţi în jurnal, faceţi channeling, faceţi orice este creativ şi vă face să vă simţiţi bine, dar nu vă petreceţi timpul prinşi în maşinăria haosului.

Ea vrea să vă înspăimânte, vrea să simţiţi că lumea se apropie de sfârşit. Dar nu se apropie de sfârşit, ci aceasta-i doar o perioadă de reflux înainte de fluxul unei noi creşteri. La fel ca în lunile de iarnă, se pare că totul a murit, dar nu-i adevărat. Vor răsări noi fire de iarbă din pământ şi vor apare în copaci noi frunze verzi minunate. Acelaşi lucru se va întâmpla cu societatea voastră odată ce această purificare se va termina.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

TINA: Are dreptate. Astăzi ploua cu găleata şi, dacă nu aş fi avut-o pe Delphi, în mod normal, aş fi stat înăuntru. Dar de când o am, de doi ani şi jumătate, am ajuns să mă bucur de dimineţile umede cu ceaţă. Azi a cam bătut vântul, dar aveam pălăria, haina şi umbrela, şi a fost bine să iau nişte aer proaspăt în această seară.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
14 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=pWHeW1NZ8ig