<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 35, seara

"În loc să vă imaginaţi că situaţia se înrăutăţeşte, imaginaţi-o că se îmbunătăţeşte. Vizualizaţi-vă că ajutaţi, vizualizaţi-vă că aduceţi o schimbare proiectând dragoste." (Isus)

Mesajul din ziua 35, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 35, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Sunteţi, într-adevăr, supuşi la mari presiuni în lumea de astăzi. Când mergeţi la culcare în această seară, vrem să vă amintiţi că au existat mereu provocări în istorie. Nu trebuie să priviţi prea departe pentru a vedea războaie mondiale sau holocausturi sau epidemii sau sărăcie sau încălcarea liberului arbitru al omului. Vrem să înţelegeţi că acest ciclu de corupţie şi frică şi rău – dacă acceptaţi cuvântul (răul este lipsa dragostei) –, va continua până când oamenii vor alege dragostea. Aceasta este singura modalitate de a opri ceea ce se întâmplă în acest loc al separării: să nu mai alegeţi separarea, adică să alegeţi comuniunea, legăturile umane, iubirea.

Prin urmare, când auziţi ştirile care vă parvin prin computere, TV şi radio, amintiţi-vă: „Ah, aşa arată lipsa de dragoste”. Cum rezolvi lipsa de dragoste? Adaugi dragoste. Aşadar, adăugaţi dragoste în minte în astă seară.

Gândiţi-vă la o situaţie de care vă pasă, poate fi vorba de cruzimea faţă de animale sau de copii pierduţi sau de femei dispărute sau de sărăcia unor oameni, poate fi orice vă preocupă. Orice vă tulbură în această lume 3D, în acest matrix al separării, adăugaţi dragoste acelei situaţii în această seară. Dacă vedeţi oameni înfometaţi, imaginaţi-vă că îi hrăniţi. Dacă vedeţi oameni fără adăpost, imaginaţi-vă că îi întâmpinaţi într-o casă primitoare. Dacă vedeţi că cineva este bătut, îngrijiţi-i rănile în imaginaţie. În imaginaţia voastră, folosiţi-vă dragostea pentru a alina necazurile pe care le percepeţi în lume.

Fiecăruia dintre voi vă va veni în minte un subiect diferit, care v-a tulburat recent sau care vă tulbură acum. Folosiţi-vă imaginaţia într-un mod pozitiv. În loc să vă imaginaţi că situaţia se înrăutăţeşte, imaginaţi-o că se îmbunătăţeşte. Vizualizaţi-vă că ajutaţi, vizualizaţi-vă că aduceţi o schimbare adăugând dragoste. Şi am dori să învăţaţi să faceţi asta în mod regulat. Ar fi un lucru bun ca, în fiecare seară înainte de a vă culca, să vă imaginaţi cum ajutaţi lumea să se vindece.

Pare o sarcină imposibilă, dar cu toţii aţi creat aceste situaţii grave împreună şi le puteţi schimba. Le puteţi schimba dacă utilizaţi corect legile creaţiei.

Aşa că, înainte de a adormi în seara asta, vedeţi cum cei flămânzi sunt hrăniţi, cum cei bătuţi sunt mângâiaţi, cum cei pierduţi sunt găsiţi.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
15 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=YE-LQk5_jLE