<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 36, dimineaţa

"Dumnezeu nu este conştient de ceea ce se întâmplă în lumea ego-ului. E ca şi cum ai dormi în patul tău şi Dumnezeu te priveşte visând. Dumnezeu nu crede visele tale. Tu îţi crezi visele. Cu adevărat, eşti bine învelit şi în siguranţă în braţele Divinului." (Isus)

Mesajul din ziua 36, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 36, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Consecinţele ultimelor decenii sunt devastatoare pentru mulţi. În ultimele câteva decenii, aţi fost ademeniţi cu multă propagandă şi manipulare emoţională. Aşa vrem să priviţi situaţia. Nu vrem să îi demonizaţi pe cei care au greşit. Nu vrem să găsiţi vinovaţi. Asta ar întări aderenţa ego-ului la mintea voastră, ar întări priza ego-ului asupra lumii.

Este nevoie de o transformare uriaşă în conştiinţa voastră colectivă şi asta se petrece. Dar când îi găseşti vinovaţi pe alţii, creşti separarea. Făcându-i vinovaţi, spui că ceea ce au făcut nu ar fi trebuit să se întâmple, că ceea ce au făcut ar fi fost împotriva voinţei lui Dumnezeu. Nu a fost. Nu a fost împotriva voinţei lui Dumnezeu, pentru că s-a întâmplat.

Asta trebuie să înţelegeţi: dacă vedeţi răul în lume şi credeţi că este autentic şi mai credeţi şi în Dumnezeu, atunci credeţi într-un Dumnezeu neputincios. Credeţi că există o forţă egală şi opusă celei a lui Dumnezeu, ceea ce înseamnă că Dumnezeu nu este atotputernic, atotiubitor, cu o iubire universală. Iar asta nu este adevărat.

Ideea eronată pe care o aveţi în minte este că lui Dumnezeu îi pasă de ceea ce se întâmplă pe această planetă în detaliu. Dumnezeu nu este conştient de ceea ce se întâmplă în lumea ego-ului. E ca şi cum ai dormi în patul tău şi Dumnezeu te priveşte visând. Dumnezeu nu crede visele tale. Tu îţi crezi visele. Cu adevărat, eşti bine învelit şi în siguranţă în braţele Divinului.

Aşadar, când te rogi lui Dumnezeu şi nu primeşti răspuns la rugăciunile tale, sau când membrii familiei mor şi animalele de companie mor, sau cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte, atunci nu-L învinovăţi pe Dumnezeu. Dumnezeu nu se amestecă în acest joc al ego-ului.

Aceasta este una dintre cele mai dificile învăţături ale „Cursului de miracole”, pentru că aţi fost educaţi să credeţi că Dumnezeu este responsabil pentru lucrurile bune, iar diavolul este responsabil pentru lucrurile rele. Însă lucrurile rele apar ca o manifestare în acest plan fizic a zonelor inferioare ale gândirii umane.

Există fiinţe cărora, să zicem aşa, le lipseşte dragostea în mod esenţial şi le place aici, se joacă aici, se distrează, se joacă cu voi, se bucură să vă manipuleze, dar ele doar profită de lipsa de dragoste din voi.

Deci această idee este foarte importantă pentru majoritatea dintre voi, pentru că aţi fost educaţi într-o lume iudeo-creştină care afirmă că aici se manifestă Dumnezeu, când, de fapt, ego-urile voastre se manifestă aici. Ca să găsiţi pacea, veşnicia, iubirea, bucuria, sănătatea şi abundenţa vieţii, trebuie să alegeţi în permanenţă numai dragostea, trebuie să alegeţi în permanenţă să nu-i judecaţi pe ceilalţi, trebuie să vă străduiţi în mod constant să eliminaţi separarea – care este setarea implicită aici. Să fiţi plini de iubire şi să îndepărtaţi voluntar toate gândurile, vorbele şi faptele lipsite de iubire din viaţa voastră, din inimă, din minte. Aşa se va schimba această lume.

Aşadar, nu-i urâţi pe cei care vă manipulează, dar nici să nu le permiteţi să vă manipuleze şi alegeţi dragostea.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
16 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=Tugj74gxwUc