<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 36, seara

"Atunci când concepem o serie de sesiuni precum aceasta, există o raţiune a fiecărei zile, o raţiune pentru fiecare exerciţiu, o raţiune pentru meditaţiile de dimineaţă şi seara. Când faceţi două sau trei zile într-o singură zi, de fapt, nu practicaţi, ci doar le folosiţi ca divertisment." (Isus)

Mesajul din ziua 36, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 36, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul celor 40 de zile şi 40 de nopţi împreună, vrem să vă reamintim că aceasta a fost cea mai reuşită serie de şedinţe. Când realizaţi cele 40 de zile şi 40 de nopţi cu mine, vă îmbunătăţiţi în fiecare zi. Dar ceea ce vrem să înţelegeţi ca ucenici este că, atunci când grăbiţi lucrurile, ele nu mai funcţionează la fel de bine.

Unii dintre voi v-aţi obişnuit să vă uitaţi la calupuri de emisiuni TV – înainte le urmăreaţi o dată pe săptămână, iar acum vizionaţi o serie întreagă într-un weekend. Treaba asta nu funcţionează la cele 40 de zile şi 40 de nopţi cu mine. Vrem să înţelegeţi că ar trebui să le urmaţi exact în răstimpul a 40 de zile şi 40 de nopţi.

Dacă nu aţi putut începe în prima zi odată cu noi, atunci urmaţi cele 40 de zile şi 40 de nopţi consecutiv, fără grabă, fără a forţa nimic. Ştim că unii faceţi mult mai mult într-o zi decât ar trebui şi nu faceţi corect, nu meditaţi la ceea ce vă cerem să meditaţi, nu scrieţi ceea ce vă cerem să scrieţi, nu vă gândiţi la ce vă cerem să vă gândiţi. Aceasta este calea ego-ului. Asemenea serie de sesiuni, cum le facem noi aici, dacă le urmaţi în acest fel, vă pierdeţi timpul, nu veţi câştiga prea mult de la ele.

Atunci când concepem o serie de sesiuni precum aceasta, există o raţiune a fiecărei zile, există o raţiune pentru fiecare exerciţiu, există o raţiune pentru meditaţiile de dimineaţă şi seara. Când faceţi două sau trei zile într-o singură zi, de fapt, nu practicaţi, ci doar le folosiţi ca divertisment.

Aşadar, cei dintre voi care au făcut aşa, vă rugăm să vă schimbaţi obiceiul şi să practicaţi aşa cum este descris, una dimineaţa, una seara, aşteptând până a doua zi pentru următoarele două.

Asta se întâmplă în mod obişnuit şi când oamenii urmează „Cursul de miracole”: fac fie mai mult, fie mai puţin decât fragmentul desemnat pe zi şi practicile recomandate pentru parcursul acelei zile. Toate au fost concepute cu un scop şi sunt concepute pentru a funcţiona perfect în cadrul structurii date.

Aşa că am dori ca să vă reglaţi activităţile în mod corespunzător începând de acum. Să zicem că aţi făcut patru sau cinci zile într-o zi şi ne-aţi ajuns din urmă, întoarceţi-vă la ziua în care aţi început să faceţi aşa şi, dacă s-a întâmplat chiar din prima zi, atunci reveniţi la prima zi. Vrem să înţelegeţi că, în mod potenţial, aceste 40 de zile şi 40 de nopţi vă pot scăpa de obiceiurile proaste, vă pot vindeca rănile, vă pot transforma conştiinţa suficient de mult pentru a reuşi să vedeţi că se întâmplă ceva semnificativ diferit – cu condiţia să le urmaţi aşa cum este prescris.

Prin urmare, îmbrăcaţi straie umile, admiteţi-vă greşelile, nu sunt nişte păcate, nu-i cazul să vă simţiţi îngrozitor, doar că entuziasmul vă împinge uneori să faceţi mai mult decât am indicat. Dar nu vă serveşte, pentru că implementăm nişte mecanisme subtile specifice în fiecare sesiune.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
16 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=-SCnWGGjz_8