<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 37, dimineaţa

"Dacă vă închinaţi la oricine şi la orice mai presus de Dumnezeu, fie că e vorba de bani, sex, corp, partener de viaţă, orice ar fi, acei idoli vor cădea. Nu priviţi sistemele electronice ca pe salvarea voastră. Sunt unul din acei idoli care vor cădea." (Isus)

Mesajul din ziua 37, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 37, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Societatea în care trăiţi se transformă. Am menţionat acest lucru de mai multe ori. Şi vă transformaţi şi voi. Ceea ce se petrece înlăuntrul vostru se va translata în lume. Ceea ce s-a petrecut în voi s-a translatat deja în lume. Relaţiile voastre pot deveni mai instabile în următoarele câteva luni, situaţiile de la locul de muncă pot fi afectate de carantina şi manevrele pe care le născocesc guvernele voastre. Dar voi sunteţi mereu fiinţe creatoare puternice, făcute după chipul lui Dumnezeu şi aveţi întotdeauna acces la puterea voastră. În ciuda a ceea ce credeţi, nimeni nu vă poate lua puterea. Tot ce pot face este să se folosească de energia pe care le-o oferiţi în mod liber.

Deci este foarte, foarte important ca în următoarele câteva luni să vă folosiţi energia fără erori, fără neglijenţă, fără inconştienţă. Sistemele care eşuează şi sistemele care vă sunt dezvăluite vă pot şoca (există sisteme corupte care sunt dezvăluite acum şi vor continua să fie dezvăluite în următoarele câteva luni). Unii dintre voi s-ar putea întrista, unii s-ar putea să vă simţiţi abandonaţi, iar unii s-ar putea să vă înfuriaţi. Dar vrem să înţelegeţi că acesta este ego-ul vostru. Ego-ul este nestatornic, este imprevizibil şi vrea să răspundă la atac, vrea să judece, vrea să despartă.

Vă rugăm pe toţi să aveţi o abordare superioară. Vă rugăm pe toţi să practicaţi principiile „Cursului de miracole”, care este practica iertării – iertarea însemnând să înţelegeţi că lumea este aşa cum este din cauza credinţelor şi ideilor din trecut care au fost lipsite de iubire şi dezechilibrate.

Când o să observaţi comportamentul oamenilor în următoarele câteva luni, faceţi tot posibilul ca să aveţi compasiune. Dacă vedeţi membri ai familiei sau prieteni comportându-se urât sau fiind supăraţi sau sporindu-şi consumul de droguri sau alcool sau devenind instabili, amintiţi-vă că sunt supuşi unei presiuni uriaşe, deoarece ei nu au făcut munca spirituală pe care voi o faceţi şi încă se află în procesul de upgradare, simţindu-se ca într-o oală sub presiune.

Deci este foarte important să nu judecaţi niciun lucru pe care-l vedeţi că se întâmplă pe planetă. Fiecare face ce poate, iar voi sunteţi foarte norocoşi – aţi găsit acest material sau altele similare care vă ajută în ascensiune.

Ce este ascensiunea: este procesul prin care realizaţi că lumea nu este ceea ce pare a fi. Ea este o scenă şi voi sunteţi nişte actori pe acea scenă. Dar aveţi capacitatea de a scrie scenariul rolului vostru, pentru experienţa voastră individuală. Este important să vă amintiţi acest lucru în următoarele câteva luni. Veţi vedea şi auzi lucruri şi veţi descoperi lucruri destul de supărătoare şi, am spune, dezamăgitoare. Dar amintiţi-vă că deziluzia înseamnă că aţi crezut în nişte iluzii care eşuează. Iar iluziile eşuează întotdeauna. În acest loc al separării, idolii sunt sortiţi să cadă.

Astăzi am dori să vă amintiţi asta. Că dacă vă închinaţi la oricine şi la orice mai presus de Dumnezeu, fie că e vorba de bani, sex, corp, partener de viaţă, orice ar fi, acei idoli vor cădea. Şi dacă poţi atinge o stare în care te aştepţi la aşa ceva şi nu eşti surprins, atunci nu te vei simţi deziluzionat. Vei spune: „Ah, iată! Isus mi-a spus că se va întâmpla asta. Mi-a spus că aceste lucruri se vor petrece”.

Aşa că, pregătiţi-vă minţile şi amintirile pentru dezamăgiri neaşteptate. Dar dacă le aşteptaţi, nu veţi mai fi atât de dezamăgiţi.

Figurile politice, liderii şi organizaţiile cu care v-aţi obişnuit atât de mult vor începe să se destrame şi, în cele din urmă, se vor risipi în vânt ca praful şi se va părea că aţi rămas fără cârmă. Dar nu sunteţi fără cârmă, aveţi cu toţii propriul sistem de ghidare, aveţi cu toţii comunităţi şi prieteni şi familii pe care le iubiţi şi pe care le îngrijiţi. Şi aveţi cu toţii minţi ingenioase şi inteligenţă, intelect şi educaţie. Folosiţi-le cu înţelepciune şi gândiţi-vă înainte de a acţiona. Simţiţi ce trebuie să faceţi în diverse situaţii, aveţi încredere în ghidarea personală, aveţi încredere că intuiţi când ceva nu-i în regulă.

Dacă guvernele voastre vă cer să faceţi ceva care nu pare în regulă, faceţi tot posibilul să nu-l faceţi. Desigur, înţelegem că, de-a lungul timpului, guvernele au devenit din ce în ce mai invazive şi au tot mai multe puteri cu care vă intimidează. Dar vrem să înţelegeţi că, în următorii câţiva ani, veţi fi martori la pierderea încrederii în guvernele voastre şi veţi vedea o profundă schimbare ideologică. Nu va conduce la comunism, nu va conduce la socialismul radical, va conduce către un mod de guvernare mai liber şi independent, mai autonom. Dar înainte ca acest lucru să se întâmple, veţi trece printr-o perioadă dificilă.

Mulţi veţi fi trişti că vă pierdeţi idolii, mulţi veţi simţi frică. Dar vrem să înţelegeţi că antrenamentul prin „Cursul de miracole” este conceput pentru a vă ajuta în aceste vremuri. Este conceput pentru a vă ajuta să vă stăpâniţi mintea şi pentru a aduce iubirea în acele locuri întunecate şi umbrite unde vă e teamă să mergeţi.

Deci încă o dată, apropiindu-ne de sfârşitul acestor 40 de zile şi nopţi împreună, ne-am dori ca aceia care încă nu aţi făcut „Cursul de miracole” să cumparaţi cartea şi să începeţi astăzi lecţia unu. Este uşor, este gratuit online, deşi subliniem că va fi necesară cartea tipărită, deoarece sistemele electrice şi sistemele wi-fi şi aceste tipuri de aparate devin mai puţin sigure, deci veţi dori să ţineţi cartea în mâini, astfel încât să puteţi să vă aşezaţi sub un măr primăvara şi să citiţi. Nu priviţi aceste sisteme electrice ca pe salvarea voastră. Sunt unul din acei idoli care vor cădea.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
17 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=DdWxnXDBKpQ