<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 37, seara

"Iată ce lipseşte omenirii: mentori iubitori care să predea şi să reveleze şi să repete cele mai importante lecţii, ca oamenii să le poată învăţa iar şi iar." (Isus)

Mesajul din ziua 37, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 37, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

În timp ce vă băgaţi în pat în seara asta, vrem să vă mai uitaţi o dată la lecţiile pe care le-am făcut despre recunoştinţă. Vrem să fiţi recunoscători faţă de voi înşivă pentru că aţi păstrat disciplina de a ni vă alătura în fiecare zi. Ne-am simţit bine să vă conducem până la sfârşitul acestei serii de sesiuni şi vrem ca astăzi să simţiţi o profundă recunoştinţă pentru viaţa voastră, pentru că ea v-a adus în acest loc unde ascultaţi sfatul înţelept al unui mentor plin de iubire. Iată ce lipseşte omenirii: mentori iubitori care să predea şi să reveleze şi să repete cele mai importante lecţii, ca să le puteţi învăţa iar şi iar.

Am vrea ca fiecare dintre voi să vă gândiţi în această seară să deveniţi un mentor pentru cineva. Poate fi o nepoată sau un nepot, un vecin, o rudă care are necazuri. Am dori să vă gândiţi să oferiţi sfatul vostru cuiva pe care îl iubiţi, de care vă pasă şi care ştiţi că va fi deschis la conversaţii spirituale.

Aţi putea începe lecţiile „Cursului de miracole” împreună cu cineva care, de asemenea, doreşte să le înceapă.

De exemplu, dacă te uiţi peste comentariile de la videoclipurile de pe YouTube, e posibil să fie acolo cineva care vrea să înceapă lecţiile ca şi tine, îi poţi trimite un mesaj de genul: „Ce-ar fi să ne prezentăm şi să facem lecţiile împreună?!”. Comunităţile online care se coagulează sunt foarte, foarte importante. Da, trebuie să-ţi foloseşti discernământul, da, trebuie să te bazezi pe faptul că, dacă cunoşti pe cineva online şi ceva nu-i în regulă cu acea persoană sau te loveşte într-un fel sau pare a fi necorespunzătoare, vei bloca acea persoană şi nu vei continua dialogul. Trebuie să-ţi foloseşti inteligenţa şi discernământul în aceste situaţii. Sau poate că ideea asta nu te atrage deloc şi te înţelegem.

Dar s-ar putea să cunoşti pe cineva care duce nişte bătălii cu viaţa sau cu care ai vorbit despre anumite lucruri, întreabă-l dacă ar fi interesat să facă lecţiile „Cursului de miracole” cu tine în persoană, poate la o cafenea, poate la domiciliul unuia dintre voi. Este important ca aceia care sunteţi înţelepţi şi deţineţi informaţii de bună calitate să începeţi să le răspândiţi în comunităţile apropiate de casă. Şi vă garantăm că acel sprijin, acel sprijin reciproc pe care vi-l veţi acorda va deveni foarte valoros în următoarele luni.

Aşadar, când te culci în seara asta, gândeşte-te la cineva pe care l-ai putea aborda, la cineva cu care ai putea discuta, poate vă veţi întâlni o dată pe săptămână într-o duminică după-amiază, sau poate o dată pe săptămână într-o dimineaţă de miercuri, la o ceaşcă de ceai. Gândeşte-te la asta: Există cineva cu care ai vrea să împărtăşeşti aceste învăţături? Există cineva care simţi că ar avea nevoie de sfatul tău înţelept şi de îndrumarea ta?

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
17 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=q6Co9FGJ2F0