<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 38, seara

"Puteţi folosi cele 40 de zile şi 40 de nopţi ca terapie, pentru a vă ajuta să vă focalizaţi asupra vindecării unui anumit aspect al vieţii voastre." (Isus)

Mesajul din ziua 38, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 38, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Astăzi, în timp ce vă relaxaţi, este important să vă recunoaşteţi meritele pentru tot ceea ce aţi realizat până acum în cele 40 de zile şi 40 de nopţi împreună. Trăiţi vremuri dificile şi vă provocăm în continuare să vă cercetaţi inimile şi minţile pentru a afla ce anume vă motivează să vă comportaţi într-un fel sau altul.

Dar este o lucrare de durată să vă daţi seama ce anume vă motivează. Majoritatea dintre voi aţi căpătat zeci de mii de credinţe, idei şi principii. Aţi trecut cu toţii printr-un enorm program de formare, de fapt, mai multe programe de instruire: programul de formare culturală, în orice ţară aţi locui, programul de formare din familie, programul de formare religioasă, programul de formare şcolară, valorile promovate de emisiunile TV pe care le urmăriţi, care pot diferi de cultura voastră, de exemplu, programul de formare financiară, atât de multe. Şi în fiecare din aceste programe există o multitudine de credinţe, idei şi principii care vi s-au inoculat de-a lungul timpului.

Aşadar, când studiaţi „Cursul de miracole” sau orice practică spirituală, nu fiţi dezamăgiţi de voi înşivă pentru că vă mai întoarceţi la vechile obiceiuri. Înţelegeţi că acele vechi obiceiuri le-aţi achiziţionat treptat şi mereu, în repetate rânduri. Dacă doriţi să scăpaţi de anumite obiceiuri, puteţi folosi cele 40 de zile şi 40 de nopţi pentru a vă concentra în mod specific asupra unui obicei, credinţe sau sistem de valori care vedeţi că nu mai funcţionează pentru voi, dar încă vă bântuie, încă se manifestă de nenumărate ori. Puteţi începe cele 40 de zile şi nopţi cu o rugăciune pentru a vă focaliza asupra intenţiei de a vă schimba un anumit obicei.

Acuma, unii dintre voi vor spune „Dar de ce nu ne-ai spus asta de la început?”. Ei bine, am vrut să parcurgeţi cele 40 de zile şi 40 de nopţi în mod deschis, fără niciun fel de agendă. Cele 40 de zile şi nopţi vă oferă un fel de acordaj general al frecvenţei de vibraţie, o reglare generală a conştiinţei, să zicem aşa. Dar dacă aveţi o problemă specifică pe care doriţi să o abordaţi, puteţi parcurge din nou cele 40 de zile şi nopţi. Şi subliniem: urmaţi programul normal de 40 de zile, nu înghesuiţi practica în 20 de zile, realizaţi practica corectă de 40 de zile, cu intenţia de a renunţa la acel prost obicei la fiecare lecţie şi la fiecare exerciţiu practic.

De exemplu, atunci când vă stabilim o temă, aduceţi în atenţie obiceiul de care vreţi să scăpaţi sau vreţi să-l întrerupeţi şi concentraţi lecţia în jurul acelui obicei. Să presupunem că ai unele tulburări digestive sau probleme cu alimentaţia. Când vorbim despre ce anume preţuieşti, te poţi gândi la alimentele care îţi plac, sau la toate evenimentele unde se mănâncă bine, Crăciunul, de exemplu, sau Ziua Recunoştinţei. Poţi nota: „Oh, preţuiesc timpul în care mâncăm în familie. Mă simt foarte rău dacă nu pot petrece Ziua Recunoştinţei împreună cu familia”. Această credinţă a ta nu este o credinţă universală. Alţi oameni din alte culturi nu au această credinţă. Şi, de îndată ce menţionezi acest lucru, îţi dai seama că „Oh, oamenii din America de Nord au această credinţă pentru că au fost programaţi să o aibă. Poate că oamenii din Brazilia nu au această credinţă, ceea ce înseamnă că este opţională”. Asta înseamnă că nu este obligatoriu să o ai nici tu.

Deci asta vrem să vă aducem în minte în această seară, ideea că puteţi folosi cele 40 de zile şi 40 de nopţi ca terapie, pentru a vă ajuta să vă focalizaţi asupra vindecării unui anumit aspect al vieţii voastre.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
18 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=MDpz80i5eRY