<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 39, seara

"Când faceţi ceva timp de 40 de zile şi 40 de nopţi consecutive, acest lucru vă va transforma." (Isus)

Mesajul din ziua 39, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 39, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Este o mare realizare pentru această fiinţă că a dus la capăt aceste 40 de zile şi 40 de nopţi. 80 de videoclipuri în 40 de zile este o mare realizare şi vrem să îi mulţumim că a făcut-o, aşa cum ar trebui s-o faceţi şi voi. Şi vrem să o folosiţi ca o demonstraţie a ceea ce este posibil: Când o persoană decide să facă ceva de două ori pe zi timp de 40 de zile şi 40 de nopţi, ea generează o realizare excepţională, chiar dacă este limitată în anumite privinţe.

Şi tu poţi alege să te dedici unui proiect aşa cum ţi-a demonstrat draga noastră. Ea ţi-a arătat că, deşi este o persoană obişnuită, este capabilă să realizeze 80 de videoclipuri în 40 de zile.

Cu siguranţă, şi tu eşti capabil să faci ceva care ţi se potriveşte. Poate vei petrece 40 de zile ca să revii la forma fizică, poate vei petrece 40 de zile ca să-ţi modifici dieta, poate vei petrece 40 de zile scriind poezie, poate vei petrece 40 de zile ca să-ţi dresezi câinele, orice îţi lipseşte din viaţă în acest moment. Gândeşte-te să îţi dedici 40 de zile şi 40 de nopţi cu ajutorul Meu, folosind aceste lecţii ca ghid pentru a-ţi transforma viaţa. Nu doar ca să scapi de un obicei negativ, aşa cum am menţionat zilele trecute, ci ar putea şi ar trebui să fie folosite şi pentru a promova un comportament pozitiv, creativ, pentru progresul personal.

Imaginaţi-vă dacă aţi scrie două poezii în fiecare zi timp de 40 de zile, ce lucruri minunate aţi descoperi. Imaginaţi-vă dacă aţi picta un mic tablou în fiecare zi timp de 40 de zile, aţi avea o colecţie frumoasă. Imaginaţi-vă dacă aţi scrie un cântecel sau aţi planta nişte bulbi în grădină, orice ar fi. Când faceţi ceva timp de 40 de zile şi 40 de nopţi, acest lucru vă va transforma.

Aşadar, când mergeţi la culcare în seara asta, gândiţi-vă la o misiune pozitivă pe care v-aţi putea-o stabili pentru 40 de zile şi 40 de nopţi. Gândiţi-vă la asta timp de aproximativ o săptămână şi apoi alegeţi o dată pentru a începe. Utilizaţi aceste lecţii de 40 de zile şi 40 de nopţi ca sprijin pentru concentrare şi pentru a vă ajuta să înţelegeţi de ce preţuiţi lucrul pe care l-aţi stabilit sau de ce vă luptaţi cu lucrul pe care vi l-aţi stabilit.

Vă provocăm pe toţi să realizaţi propria versiune a celor 40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

TINA: Nu daţi vina pe mine, el mi-a spus să le fac. În regulă, dragii mei, mâine este ultima noastră zi, ce zi mare! Trebuie să spun că sunt cam obosită, după cum vă daţi seama, în ultimele două zile am observat că îmi era greu chiar şi să spun titlul videoclipului. Aşa că, aştept cu nerăbdare să mă odihnesc după ce termin videoclipurile de mâine. Aştept cu nerăbdare să aud ce proiect personal aţi decis să realizaţi.

Nota traducătorului: Proiectul meu a fost să traduc această serie de lecţii cu Isus.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
19 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=HCPYXsduPbg