<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 40, dimineaţa

"Iertarea înseamnă să înţelegi că lumea este o reflexie a inconştientului din fiecare. Când eşti inconştient de ceva, nu eşti în stare să-l vezi. Şi atunci, este făcut vizibil sub forma unor experienţe fizice – oameni, locuri, lucruri şi experienţe – astfel încât să îl poţi vedea. Aşadar, atunci când condamni lumea, condamni chiar darul care îţi arată pe faţă lucrul de care eşti inconştient." (Isus)

Mesajul din ziua 40, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 40, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Apropiindu-ne de sfârşitul acestor întâlniri, vă dăruim dragostea noastră tuturor. V-aţi descurcat cu toţii extrem de bine urmând recomandările, ideile şi gândurile pe care vi le-am prezentat. Este foarte important de reţinut că toate sfaturile pe care vi le-am dat în aceste 40 de zile şi nopţi sunt aplicabile mereu. Întotdeauna este bine să vă gândiţi de ce faceţi ceea ce faceţi. Întotdeauna este bine să-i iertaţi pe cei care par că au încălcat regulile societăţii voastre. Privind în ansamblu, vrem să înţelegeţi că iertarea este calea spre pace.

Iertarea înseamnă să înţelegeţi că lumea este o reflexie a inconştientului din fiecare dintre voi. Când eşti inconştient de ceva, nu eşti în stare să-l vezi. Şi atunci, este făcut vizibil sub forma unor experienţe fizice – oameni, locuri, lucruri şi experienţe – astfel încât să îl poţi vedea. Aşadar, atunci când condamnaţi lumea, condamnaţi chiar ceea ce vi s-a dat în dar pentru a putea vedea ce zace în inconştientul vostru, al tuturor.

O spunem din nou. Când condamni lumea, condamni chiar darul care îţi arată pe faţă lucrul de care eşti inconştient.

Deci, astăzi în timpul zilei, când priviţi lumea şi vă priviţi familia şi prietenii şi toate aspectele vieţii pe care o trăiţi, de fapt, vă experimentaţi propria conştiinţă şi conştiinţa colectivă co-creatoare, cea împărtăşită cu fraţii şi surorile voastre. Şi când vedeţi lucruri şocante, când vedeţi că se dezvăluie unele lucruri, când vedeţi comportamente fără sens, vă spunem că acele lucruri se află în minţile tuturor.

Chiar acum are loc o mare mascare a lumii. Marea mascare a lumii vă cere să vă ascundeţi faţa, astfel încât nimeni să nu vă poată vedea zâmbetul. Marea mascare a lumii vă cere să nu mai respiraţi liber, ci să respiraţi gazele otrăvitoare care ies din propriul corp.

Oare de ce corpul elimină dioxid de carbon şi toate celelalte elemente care sunt expirate din corp? Pentru că nu sunt bune de păstrat. Trebuie să iasă din corp. De aceea inspiraţi elemente bune şi expiraţi elemente uzate şi inutile.

Vi se cere să vă ascundeţi cea mai frumoasă trăsătură, zâmbetul. Vi se cere să inspiraţi otrăvurile pe care, în mod natural, corpul este conceput să le elimine, pentru a putea fi sănătoşi. Vi se cere să faceţi lucruri ilogice şi nesănătoase. Şi vă cerem să înţelegeţi că, dacă respectaţi aceste lucruri de bună voie, fără discuţie, atunci vă folosiţi liberul arbitru pentru a spune: „Da, sunt fericit să ascund cel mai frumos lucru al meu şi sunt fericit să respir otrăvuri”. Şi veţi culege roadele acelei atitudini. Acele seminţe vor creşte şi vor deveni un fruct amar şi va trebui să-l mâncaţi.

Vrem să înţelegeţi că zicala „Culegi ceea ce semeni” se aplică în toate modurile în fiecare zi. Şi este important să înţelegeţi că lumea este o reflexie a inconştientului din voi toţi, iar ţie, ca individ, ţi se arată ca într-o oglindă ceea ce este inconştient în tine.

Dacă nu eraţi conştienţi de nevoia voastră de a face pe plac autorităţilor, o vedeţi astăzi. Şi trebuie să o vedeţi, trebuie să înţelegeţi că în mintea voastră există acea credinţă. Dacă vă enervaţi pe oamenii care nu fac ceea ce doriţi, o să vedeţi furia din voi şi convingerea că furia ar fi modalitatea de a rezolva problemele. Şi o să vedeţi că aveţi impresia că sunteţi separaţi de ceilalţi, aşa credeţi când, atacându-i pe alţii verbal sau mental, vi se pare că nu suferiţi pentru asta. Ei bine, suferiţi.

Sunteţi cu toţii conectaţi, sunteţi cu toţii aspecte ale minţii unice a lui Dumnezeu. Şi sunteţi cu toţii la fel de preţuiţi în mintea lui Dumnezeu. Dar aveţi voie să vă faceţi jocurile aici, aveţi voie să vă lăsaţi ego-urile să urmeze orice idoli şi credinţe pe care şi le doresc aici. Vi se dă voinţă liberă. Dar amintiţi-vă întotdeauna: frecvenţa voastră de vibraţie este stabilită de credinţele şi gândurile după care acţionaţi ca şi cum ele ar fi adevărate, reale şi valoroase.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul anului 2020, un an pe care niciunul dintre voi nu îl veţi uita vreodată, este important să vă amintiţi cum vă setaţi frecvenţa. Nu zâmbetul pe care-l afişezi pentru a-ţi masca dezgustul faţă de cineva, ci însuşi dezgustul faţă de acea persoană va da tonul experienţei tale.

Anul acesta v-a dezvăluit comportamentul vostru inconştient, v-a dezvăluit ceea ce nu ştiaţi. Mulţi aţi fost şocaţi de conformismul de pe întreaga planetă: oamenilor li se spune să rămână în case şi o fac fără discuţii, afacerile lor falimentează, familiile lor sărăcesc, economia ţării lor se prăbuşeşte. Mulţi dintre voi sunt şocaţi văzând că oamenii pot fi constrânşi atât de uşor. Asta v-a fost dezvăluit tuturor în acest an.

Deci fiţi recunoscători pentru ceea ce vi s-a dezvăluit anul acesta şi anume că este inconştientul din fiecare cel care vă aduce acele experienţe neplăcute de negativitate, trădare, boală, tulburări mintale, boli mintale. Trăieşte în interiorul vostru, duşmanul nu este în afară, duşmanul este înăuntru şi el reprezintă urmarea inconştientă a credinţelor şi ideilor care sunt dăunătoare şi fără iubire.

Aşa cum am spus de multe ori, „Cursul de miracole” este conceput pentru a vă antrena, astfel încât să fiţi stăpânul minţii voastre şi, prin urmare, comandantul navei şi cel care dă direcţia şi tonul vieţii voastre. Dacă nu vă reeducaţi mintea – pentru că a fost instruită de numeroasele forţe despre care vorbim ades – dacă nu vă reeducaţi mintea, dacă încheiaţi aceste 40 de zile spunând: „Oh, a fost distractiv. Dar nu o să urmez “Cursul de miracole”, mi se pare prea multă muncă”, atunci vă spunem că veţi avea mult mai mult de muncă cu mintea voastră aşa cum este ea instruită să funcţioneze în prezent, deoarece foarte multe lucruri care v-au fost inoculate în mod constant prin propagandă şi directive repetate sunt lipsite de iubire, nu sunt bune.

E de ajuns să vă uitaţi la starea lumii voastre de acum pentru a înţelege ce a rodit sistemul care se manifestă acum. Dacă nu vă place ceea ce se întâmplă, nu vă plac fructele acestui sistem, atunci trebuie să vă schimbaţi mintea, folosindu-vă zilnic liberul arbitru pentru a practica lecţiile „Cursului de miracole”, şi astfel a vă revendica conştiinţa plină de iubire, care este moştenirea voastră naturală.

Aşa că astăzi vrem să decideţi: „Mă voi alia cu dragostea, îmi voi reeduca mintea, voi alunga din mine ceea ce mă sabotează sau voi continua să fac aceleaşi lucruri bine-cunoscute, cu aceleaşi rezultate bine-cunoscute?”. Alegerea depinde de voi. Aveţi liber arbitru, nu putem s-o facem pentru voi. Tot ce putem face este să vă spunem că viaţa este mult mai bună atunci când renunţaţi la ranchiună, ură şi separare şi când îmbrăţişaţi iertarea, dragostea, bucuria, creativitatea şi plinătatea vieţii.

Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă în aceste 40 de zile şi 40 de nopţi, la fel ca şi această fiinţă. Ne-a mai rămas încă o şedinţă, aşa că vom păstra câteva mici sfaturi pentru atunci, dar vă mulţumim pentru participarea voastră la această călătorie comună şi vă vom vorbi din nou mai târziu.»

TINA: Am o viaţă bună, am nişte prieteni frumoşi şi relaţii foarte preţioase datorită „Cursului de miracole”. M-a învăţat cum să fiu o persoană mai bună şi continuă să o facă în fiecare zi. Aşa că vă încurajez să faceţi paşii pentru a urma „Cursul de miracole” şi a vă reeduca mintea, astfel încât să vă aparţină doar vouă.  

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
20 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=FhLVzcaRm_U