<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 40, seara

"Treceţi prin vremuri agitate şi va fi o adevărată provocare să vă menţineţi echilibrul şi seninătatea fără un bun învăţător alături. Eu sunt acel învăţător. Când luaţi în mână „Cursul de miracole”, sunt cu voi. Intru cu voi în minte, în inimă şi vă arăt care sunt problemele, arătându-vă unde şi cum să vă vindecaţi." (Isus)

Mesajul din ziua 40, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 40, seara

Bună seara tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding, pentru ultima noastră sesiune din cele 40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus. Aceasta este sesiunea noastră de seară. Înainte de a intra într-o stare de conştiinţă modificată, vreau să vă mulţumesc tuturor că v-aţi alăturat nouă pentru aceste 40 de zile şi 40 de nopţi. A fost o călătorie extraordinară pentru mine. Mi-a dezvăluit o grămadă de lucruri pe care trebuia să le văd despre viaţa mea şi despre cum mă descurc şi ştiu că v-a luminat pe toţi măcar în privinţa unui aspect al vieţii voastre, ceea ce este un lucru bun. Este întotdeauna bine să conştientizăm mai bine de ce şi cum acţionăm.

În caseta de descriere am pus un link pentru cei care doriţi să faceţi o donaţie, dacă v-a plăcut această serie de 80 de videoclipuri gratuite. Vreau, de asemenea, să vă reamintesc că avem o comunitate uimitoare, ChannelingJesus pe MightyNetworks.com, care este un fel de Facebook. Este o comunitate în care vă puteţi posta pozele, videoclipurile şi comentariile la fel ca pe Facebook, dar fără toată negativitatea aceea. O păstrăm pozitivă, o ţinem aproape de principiile „Cursului de miracole”, dar permitem creativitatea şi expresiile minunate ale individualităţi voastre personale să se manifeste acolo, este o comunitate minunată şi în creştere. Vă rog să vă alăturaţi, chiar şi numai pentru o lună şi vedeţi dacă vă place. Avem 800 sau 900 de videoclipuri acolo şi, desigur, două fluxuri live pe lună, unde îi canalizez pe Isus şi pe Ananda, la care aveţi acces, precum şi sesiuni de lectură ale „Cursului de miracole”, unde îl canalizez pe Isus. Aşadar, dacă începeţi „Cursul de miracole”, acolo este un depozit imens de informaţii pe care le puteţi folosi în practica voastră.

Şi, ca de obicei, aş dori să vă mulţumesc pentru că v-aţi alăturat şi aţi distribuit. Aţi făcut o treabă uimitoare distribuind aceste videoclipuri şi vreau să vă mulţumesc pentru că aţi făcut-o, pentru că ştiu că este dificil să promovaţi ceva despre care alţii ar putea crede că este o nebunie. Deci, în această notă, îl voi aduce pe Isus pentru comentariile sale finale.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Când umblam pe Pământ cu atâţia ani în urmă, predicam aceste lucruri. Nu există secrete ţinute ascunse de voi, dragilor. „Cursul de miracole” conţine adevărul învăţăturilor mele. Nu căutaţi nu ştiu ce secrete în societăţile secrete. Totul este deschis şi totul este adevărat.

Ai puterea lui Dumnezeu în tine. Eşti o fiinţă de lumină. Eşti făcut cu dragoste, din dragoste, pentru dragoste. Când nu iubeşti, te simţi rău. Când urăşti, te simţi rău.

Este important să înţelegeţi că, atunci când umblam pe Pământ, predicam într-o societate care era oprimată şi controlată. Iar ţinta învăţăturii mele erau fiinţele neputincioase din acea societate, sau care credeau că sunt neputincioase. Le învăţam că sunt făcute după chipul lui Dumnezeu şi că îşi pot schimba viaţa urmând practica iubirii, că se pot împuternici urmând practici iubitoare şi că stăpânii care îi hărţuiau şi le puneau biruri grele, sărăcindu-i şi făcându-le rău nu erau adevărata sursă de putere, că adevărata lor sursă de putere venea din interiorul lor şi din legătura lor cu Divinul. Şi că binele învinge întotdeauna întunericul, lumina predomină întotdeauna asupra întunericului. Când o lumină este aprinsă într-o cameră, tot întunericul pleacă. Şi este important să vă amintiţi cu toţii acest lucru, căci întunericul începe să vă acopere lumea.

El există aici de mult timp şi mecanismele pe care vi le explicăm acum nu diferă de mecanismele pe care le-am predicat în acea slujire pământească cu atâţia ani în urmă. Vă confruntaţi cu aceiaşi stăpâni, vă confruntaţi cu aceleaşi sisteme de supraimpozitare, care vă limitează, făcându-vă să faceţi lucruri pe care nu le doriţi, sunteţi cenzuraţi, toate aceste lucruri se întâmplau şi atunci şi de aceea am predicat în acea parte a lumii.

Aş fi vrut să trăiesc în continuare în Tibet, unde era linişte şi pace şi nu se ducea o astfel de bătălie, dar m-am dus acolo unde era nevoie de Lucrare. Iar de aceeaşi Lucrare este nevoie şi astăzi aici.

Trebuie să înţelegeţi că voi sunteţi creatorii realităţii voastre, nu guvernele voastre, nu vedetele, nu părinţii, nu cultura voastră, ci voi sunteţi. Şi aveţi capacitatea de a crea o societate foarte iubitoare. Dar mai întâi, trebuie să vă dezrădăcinaţi din minte tot ceea ce este lipsit de iubire, lucru care necesită timp şi dăruire. Dar răsplata este magnifică şi oricine a făcut „Cursul de miracole” aşa cum trebuie şi continuă să-l practice, vede cum viaţa sa devine din ce în ce mai bună, cum relaţiile sale devin din ce în ce mai bune, cum i se deschid canalele creative şi capătă noi abilităţi.

Vă mai cerem o dată să luaţi în considerare să urmaţi „Cursul de miracole” ca semn al consacrării voastre pentru Noul Pământ pe care aţi dori să-l vedeţi manifestat în planul terestru. Treceţi prin vremuri agitate şi va fi o adevărată provocare să vă menţineţi echilibrul şi seninătatea fără un bun învăţător alături. Eu sunt acel învăţător. Când luaţi în mână „Cursul de miracole”, sunt cu voi. Intru cu voi în minte, în inimă şi vă arăt care sunt problemele, arătându-vă unde şi cum să vă vindecaţi.

La finalul acestor 40 de zile şi 40 de nopţi împreună, vă trimitem dragoste, vă trimitem lumină, vă oferim certitudinea că există nenumărate fiinţe non-fizice de înaltă frecvenţă şi învăţători pregătiţi să vă ajute când cereţi. Dar nu vă putem ajuta dacă nu cereţi. Dacă credeţi că aveţi toate răspunsurile şi că ştiţi totul, noi stăm deoparte până când ne chemaţi. Nu aşteptaţi să cădeţi în genunchi ca să ne chemaţi cu disperare. În acele momente ne cheamă majoritatea oamenilor. Ci chemaţi-ne astăzi şi în fiecare zi, cerându-ne să vă arătăm şi să vă ajutăm să vă clarificaţi mintea, astfel încât să puteţi deveni învăţători ai lui Dumnezeu.

Eu sunt un învăţător al lui Dumnezeu, această fiinţă dragă este un învăţător al lui Dumnezeu şi poţi deveni şi tu un învăţător al lui Dumnezeu. Eu sunt cel pe care îl cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou cu altă ocazie.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
20 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=uCUlIgvH6pk