<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 13

  Toată această agresiune şi reţea de control care se înăspreşte este, de fapt, propria voastră credinţă într-o putere exterioară. Asistaţi la propria credinţă în slăbiciunea voastră, în corp şi în moarte. (Isus)

Mesajul nr. 13, "Mesaj de Paşte 2021", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 03/04/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul mesajului video 13

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Desigur, Paştele este marea sărbătoare creştină de pe planeta voastră şi, desigur, rugăciunile şi implorările ne sosesc în valuri-valuri în acest moment, deoarece oamenii de pe planetă care trec prin dificultăţi merg la biserică şi se roagă pentru ajutor. Vrem să ştiţi că aveţi parte de asistenţă. Există o mulţime de învăţători non-fizici, entităţi non-fizice, extratereştri cu vibraţie înaltă, multe inteligenţe care vă iubesc, care iubesc omenirea, care vă iubesc şi vă respectă planeta.

Ce este Paştele? Paştele este vremea răstignirii şi a învierii. Nu vrem să scăpaţi asta din vedere, această idee a învierii după o experienţă aparent îngrozitoare. Asta se întâmplă chiar acum. Aceasta este a doua venire, iar aceasta va fi epoca îngrozitoare, epoca restricţiilor şi separării şi a fricii şi a morţii. Aceasta este epoca crucificării, când totul pare a fi pierdut. Dar amintiţi-vă ce s-a întâmplat la trei zile după răstignire – învierea, care este adevăratul sens al experienţei. Şi asta se întâmplă acum pe planeta voastră. Treceţi prin răstignire. Se pare că pierdeţi totul. Moartea pare a fi rezultatul inevitabil al tuturor acestor lucruri. Dar trebuie să vă amintiţi că sunteţi cu toţii fiinţe spirituale veşnice şi că vă este frică numai când uitaţi acest adevăr. Doar când credeţi minciuni deveniţi disperaţi. Dar când vă conformaţi faptului că sunteţi o fiinţă spirituală eternă găzduită temporar într-un corp, ca să puteţi experimenta ceea ce există în afara alinierii cu iubirea, atunci începeţi să vă simţiţi scutiţi de orice fel de nelinişte şi de ceea ce vi se impune.

Doar se pare că vi se impune din exterior, dar de fapt vi se arată în faţă toată vinovăţia, frica, ruşinea şi neiertarea şi credinţa în agresiune şi judecată pe care le aveţi toţi în interior, ca şi colectiv. La asta asistaţi. Se pare că sunteţi nişte biete victime ale altora. Dar toată această agresiune, această reţea de control care se înăspreşte asupra societăţilor voastre, ceea ce vedeţi, de fapt, este propria voastră credinţă într-o putere exterioară. Asistaţi la propria voastră credinţă în slăbiciunea voastră. Asitaţi la propria voastră credinţă în corp şi în moarte. La asta asistaţi.

Şi tot ce trebuie să faceţi, ca şi colectiv, pentru a transforma această situaţie este să vă treziţi la adevărul a ceea ce sunteţi, adevărul a cine sunteţi, adevărul că sunteţi divini, adevărul că sunteţi făcuţi din dragoste, de la dragoste, pentru dragoste.

În acest weekend, vrem să vă gândiţi la asta. Gândiţi-vă când nu aţi fost iubitori, când nu aţi iertat, când v-a obsedat corpul, când v-aţi temut de moarte. Asta vă cerem să faceţi în acest weekend, să intraţi în propria conştiinţă, să intraţi în sinele vostru şi să analizaţi când aţi luat-o alăturea cu drumul. Nu este posibil ca o societate să fie oprimată şi controlată în halul în care sunteţi voi, decât dacă nu înţelegeţi cine sunteţi cu adevărat, dacă nu înţelegeţi puterea şi capacitatea pe care o aveţi de a vă manifesta conştiinţa în formă fizică. Pentru că asta înseamnă viaţa voastră. Uitaţi-vă la casa voastră, la sufrageria şi la prietenii de familie, la serviciul vostru, toate aspectele pe care le consideraţi viaţa voastră, ele vă reflectă conştiinţa. Sunt reflexia valorilor voastre, reflectă în ce vă investiţi energia şi încrederea, reflectă ceea ce credeţi.

Iar acest eveniment global nu diferă cu nimic. Autorităţile care, aparent, vă uzurpează puterea, nu v-o pot lua decât dacă le-o daţi de bunăvoie. Iar evenimentele globale care se petrec şi continuă să se înrăutăţească urmează un proiect şi sunt în lucru de mult timp. La acest plan se lucrează de mult timp, deoarece procesul de ascensiune şi accelerarea galactică sunt cunoscute de mult timp. Deci cei care nu au vrut să vă treziţi, cei care nu au vrut să fiţi liberi, cei care nu au vrut să manifestaţi cu adevărat energia Sursei, s-au pregătit să oprească acest proces, pentru că ştiau că accelerarea galactică se întâmplă. Ştiau că puterea, profiturile, poziţia lor vor fi ameninţate de trezirea globală a omenirii, care este, o spunem clar, inevitabilă.

Desigur, vor fi victime pe parcurs, ne pare rău s-o spunem. Cei care aleg să fie victime, cei care se afundă adânc în agenda toxică a acestui regim, cei care se aruncă cu capul înainte în această agendă, vor fi potenţial răniţi de ea. Dar se va vedea că vor fi loviţi de propria lor decizie. Vor fi răniţi de propria voinţă de a crede în moarte, de a crede într-o soluţie ce vine din afara lor şi nu din propria lor sfinţenie. Şi va fi tristeţe. Şi va fi scrâşnirea dinţilor şi oameni nefericiţi.

Dar vrem să vă reamintim că acesta este sfârşitul unui anotimp spiritual, iar deciziile pe care le luaţi toţi s-au copt de-a lungul reîncarnărilor, din experienţele multor vieţi omeneşti. Unii dintre voi vă miraţi de deciziile pe care le iau unii dintre prietenii şi familiile voastre. Vrem să înţelegeţi că la baza acestor decizii ale lor stau experienţe din foarte multe vieţi anterioare, care îi determină să sară în prăpastia unde îi aşteaptă nişte stânci ascuţite.

Mulţi dintre voi încercaţi cu disperare să schimbaţi mentalităţile. Vă spunem că este foarte, foarte dificil să schimbaţi mintea umană. Lucrăm la treaba asta de foarte mult timp şi lucrăm şi prin această fiinţă-medium de foarte mult timp pentru a sprijini transformarea cât mai multor minţi, fiindcă am anticipat venirea acestor vremuri. Draga noastră a început channeling-ul acum nouă ani şi am început să transmitem cu frenezie cărţi, ca să aveţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă descurca în aceste vremuri. Şi vă reamintim acum că, dacă nu aţi citit cărţile dragei noastre, vă sugerăm să o faceţi, deoarece ele sunt scrise pentru aceste vremuri.

Noi ne continuăm treaba cu ajutorul dragei noastre, iar ea continuă să fie dispusă să facă această muncă, pentru care îi suntem extrem de recunoscători.

Şi vrem să vă păstraţi speranţele în acest moment al aparentei disperări. Vrem să înţelegeţi că mesajul Paştelui este moartea urmată de înviere. Şi asta veţi vedea pe planetă. Veţi vedea că dragostea câştigă, veţi vedea că spiritul omenirii câştigă, veţi vedea cum se ridică toţi cei care vor să aibă parte de dreptul lor divin la libertate, la exprimarea de sine şi să împărtăşească cu alţii ceea ce ei sunt, pe cât de des şi de liber doresc.

Deci, dacă sunteţi trişti, dacă sunteţi disperaţi, dacă sunteţi singuri, vrem ca acest Paşte să fie un Paşte în care vă transformaţi spiritual, în care vă întoarceţi spre interiorul fiinţei voastre şi în care apelaţi la materialele informative pe care le-am creat pentru aceste vremuri. Aşadar, spunem încă o dată, dacă nu aţi citit cărţile pe care le-a transmis prin channeling această fiinţă-medium, vă rugăm să le citiţi acum. Este timpul să vă înţelegeţi cu adevărat propria măreţie, dar şi amploarea propagandei şi a programării care se desfăşoară pe planeta voastră de ceva timp.

Vă iubim. Vrem să fiţi sănătoşi şi fericiţi şi liberi să iubiţi şi să vă exprimaţi pe voi înşivă şi natura voastră după cum doriţi. Este dreptul vostru natural. Nu este un drept oferit de guverne, nu este un favor care vi se oferă condiţionat. Este dreptul vostru şi vrem să rămâneţi din această transmisiune cu ideea că aveţi dreptul să fiţi voi înşivă, să fiţi liberi şi să vă exprimaţi acea unicitate, acea minunată manifestare a creaţiei care sunteţi. Sunteţi o idee în mintea lui Dumnezeu şi nimic nu poate interzice asta, nimic nu vă poate opri, decât propria voastră credinţă că aveţi limitări şi propria voastră frică, întărită de faptul că credeţi poveştile urâte şi lipsite de iubire ale altora.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 1 mai 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=nCzK1P2qtdg