<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 3

V-aţi mulţumit cu resturile, aţi muncit prea mult pentru prea puţin, fiindcă nu folosiţi şi nu înţelegeţi cum conlucrează subconştientul, inconştientul şi conştientul. (Isus)

Mesajul nr. 3, "Mintea condiţionată - continuare", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 06/01/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 3

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Mai insistăm puţin asupra minţii condiţionate, pentru că este foarte important să înţelegeţi cum luaţi deciziile. Majoritatea dintre voi credeţi că luaţi deciziile în mod liber, că sunteţi liberi să alegeţi orice doriţi, fie că este marca de cafea pe care o beţi sau hainele pe care le purtaţi sau felul în care vă tundeţi sau cartierul în care locuiţi. Dar în această societate sunteţi programaţi, mereu şi mereu, ca să preţuiţi anumite lucruri, ceea ce, în sine, pare ceva inofensiv. Dar adevărul este că aceste programe vă vor provoca durere şi suferinţă în următorii ani, deoarece nu sunteţi conştienţi de programele pe care le aveţi active în voi şi nu sunteţi conştienţi de sistemul de valori pe care îl respectaţi.

Deci, să zicem, dacă sunteţi foarte mândri de casa în care locuiţi sau de cartierul în care locuiţi, acest lucru va părea destul de inofensiv. Aţi ales să locuiţi acolo şi veţi profita de avantajele investiţiei pe care aţi făcut-o. Dar ce se va întâmpla dacă trebuie să vindeţi acea casă? Ce se întâmplă dacă nu mai puteţi locui acolo dintr-un motiv sau altul? Vă veţi pierde stima de sine, veţi deveni deprimaţi şi nu veţi mai funcţiona la capacitatea normală. Şi asta, pentru că aţi crezut că sunteţi o persoană mai grozavă numai pentru că locuiaţi într-o anumită casă dintr-un anumit cartier.

Multe persoane care studiază “Cursul de miracole”, de-a lungul anilor, au renunţat la aceste tipuri de credinţe. Şi-au reajustat sistemul de valori, au ajuns să vadă ce este cu adevărat valoros şi au renunţat la ceea ce nu este valoros, sau sunt capabili să renunţe oricând la ceea ce nu este valoros. Dar ei fac mereu o evaluare profundă a ceea ce funcţionează şi ceea ce nu funcţionează în viaţa lor.

Pe măsură ce veţi trece prin aceste transformări planetare în următorii ani, multe dintre credinţele inconştiente şi ideile pe care le aveaţi despre valoarea voastră ca oameni, despre cum merită să trăieşti viaţa, unde ar trebui să vă investiţi banii, ce fel muncă ar trebui să depuneţi pentru subzistenţă, multe dintre aceste lucruri se vor schimba – fără aprobarea voastră, fără să iniţiaţi voi procesul. Dacă aţi declanşa voi procesul, ar fi altceva, dar atunci când impulsul vine din exterior, atunci poate provoca mari dificultăţi, poate provoca frică, anxietate şi un sentiment profund de pierdere.

Acesta este unul dintre motivele pentru care vă încurajăm pe toţi să urmaţi acum “Cursul de miracole”, deoarece este mult mai bine să vă ocupaţi preventiv de aceste lucruri, decât în mod retroactiv sau pe nepregătite şi imprevizibil. De exemplu, draga noastră a trecut prin mari transformări personale, căci, fără să ştie, ea se pregătea să devină channel (medium). În anii dinaintea acelui eveniment, i s-a oferit ocazia să înveţe şi să trăiască multe lucruri. Ea nu ştia că ele o pregăteau pentru viaţa pe care urma să o trăiască începând cu 21 iunie 2012, când a început channeling-ul. În anii anteriori acestei experienţe spirituale, a trebuit să treacă prin nişte lucruri foarte dificile, experienţe, locuri de muncă, programe de formare, ca să fie suficient de pregătită pentru a face această lucrare. Aşa cum am spus, ea nu ştia că se pregăteşte pentru asta, la fel cum mulţi dintre voi nu ştiu pentru ce vă pregătiţi. Habar n-aveţi ce vă aşteaptă.

Vin schimbări majore şi v-ar prinde bine să vă pregătiţi pentru ele. Ele vor veni, fie că vreţi sau nu. Vor veni, fie că vă plac sau nu. Vor veni.

Dorim să vă încurajăm să evaluaţi acele aspectele programării voastre sociale şi culturale care vă fac să suferiţi. Sunt banii mereu o problemă? Este găsirea casei potrivite o problemă? Aveţi nişte relaţii dificile? Indiferent care domeniu al vieţii voastre are nevoie de ajutor, indiferent care aspect al vieţii este în mod clar nealiniat cu dorinţele voastre superioare, în orice zonă a vieţii voastre, “Cursul de miracole” vă va ajuta să vă vindecaţi mintea, căci toate aceste probleme vin din minte.

Aşadar, în loc să vă concentraţi doar pe avere sau pe câştigarea banilor, în loc să vă concentraţi doar pe cumpărarea unei case sau pe repararea casei pe care o aveţi, lucraţi asupra minţii voastre. Mintea este locul unde începe totul: gândurile, ideile, credinţele, aici începe totul. Emoţiile, reacţiile voastre, sentimentele, toate apar din gândurile generate de aceste credinţe.

Când schimbaţi modul în care reacţionaţi la gânduri, începeţi să vă stăpâniţi mintea, dar acest lucru nu-l puteţi învăţa de la sine. Trebuie să fiţi învăţaţi, pentru că nu aţi primit niciodată acest tip de explicaţii în societate.

Da, mai apar iniţieri, schimbări incipiente pe ici-colo, de genul “Îţi creezi propria realitate, oamenii pozitivi atrag experienţe pozitive”, dar există nivele din ce în ce mai adânci ale minţii pe care nu le puteţi accesa fără ajutorul unor ghizi şi învăţători iubitori şi, bineînţeles, tocmai asta vă oferim prin aceste videoclipuri de faţă şi celelalte numeroase videoclipuri de pe acest canal.

Aşa că, în lecţiile următoare, vom continua să abordăm mintea condiţionată, pentru că vrem să foraţi cu adevărat în interiorul propriei conştiinţe, începând să să vă întrebaţi: “De ce apreciez atât de mult acest lucru? De ce este atât de important pentru mine? De ce mi-e frică să-l pierd?” Astfel de chestiuni vor fi cele mai dificile pentru voi, pe măsură ce trecem prin aceste transformări societale.

Totuşi, vrem să înţelegeţi că, în timp, societatea va beneficia de aceste schimbări. Acum nu pare aşa, pentru că acum pierdeţi lucruri pe care le preţuiaţi, pe care le doreaţi, pe care le iubeaţi. Dar voi v-aţi subevaluat, v-aţi subestimat, v-aţi subestimat abilităţile şi aţi subestimat potenţialul pe care îl aveţi ca societate pentru a trăi o experienţă minunată. V-aţi mulţumit cu resturile, aţi muncit prea mult pentru prea puţin, fiindcă nu utilizaţi aspectele corecte ale minţii voastre, nu folosiţi şi nu înţelegeţi cum conlucrează subconştientul, inconştientul şi conştientul pentru ca voi să puteţi funcţiona zi de zi.

Vrem să vă adâncim în propria experienţă, în minţile voastre, vă încurajăm să începeţi lecţiile “Cursului de miracole”, deoarece prin această practică veţi afla mecanismul intern al minţii, al programării individuale, al propriului vostru design. Fiecare dintre voi este unic. Aţi fost condiţionaţi într-un mod unic. Da, chiar dacă aţi urmărit cu toţii aceleaşi reclame cu coca-cola şi aţi mers la aceleaşi şcoli de stat, aveţi aspecte comune, dar fiecare dintre voi aţi avut familii diferite, părinţi diferiţi cu valori diferite, medii culturale diferite.

“Cursul de miracole” este proiectat să vă transforme mintea la modul general, care poate fi apoi tradus şi transferat în orice aspect al vieţii voastre, indiferent de vârstă, sex, cultură, rasă şi aşa mai departe. Este un program universal, conceput să vă vindece mintea cea separată şi să vă ridice vibraţia deasupra câmpului de bătălie al dualităţii, către non-dualitate. Acolo dăinuie pacea, acolo se află pacea voastră.

Aşadar, aceia care vă simţiţi confuzi, deprimaţi sau dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă pe planeta voastră în acest moment, vă rugăm să luaţi aminte: “Cursul de miracole” a fost conceput special pentru voi şi această epocă.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

Fac doar o menţiune înainte de încheiere: i-am cerut lui Isus să nu facă videoclipuri zilnice, deoarece mi-ar provoca unele probleme în viaţa mea curentă. Ieri, de exemplu, a intervenit ceva şi nu am reuşit să fac videoclipul. Astăzi pot să fac transmisia video, deşi se pare că bateria e pe sfârşite, aşa că voi încerca să uploadez cât mai repede posibil. Voi posta des, dar nu în fiecare zi. Nu vă simţiţi abandonaţi dacă nu mă arăt într-o zi. Înseamnă că altceva a avut întâietate, să zicem că a apărut o furtună – asta se cam întâmplă aici, pe coasta de vest a Canadei.

Vă mulţumesc că v-aţi alăturat azi şi vreau să vă reamintesc să vă uitaţi peste ultima mea carte „Un an de iertare”, voi pune linkurile în caseta de descriere de mai jos, precum şi descrierea comunităţii noastre ChannelingJesus. Transmit două fluxuri live lunar şi un videoclip săptămânal, lecturez textul “Cursului de miracole” şi fac channeling cu Isus. Aveţi acolo o bibliotecă imensă cu informaţii, sute de videoclipuri care nu au fost publicate pe YouTube.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
23 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=blpIMHWCmBw