<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 4

În acest moment, ies la iveală nişte războinici spirituali a căror misiune este de a spune adevărul. Nu este genul de informaţii care vă vor aduce pacea, ci vă vor distruge iluziile. (Isus)

Mesajul nr. 4, "Deasupra mării învolburate", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 07/01/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul mesajului video 4

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Acum, când trăiţi începutul unor evenimente globale pe planeta voastră, vrem să vă amintiţi cine sunteţi cu adevărat. Sunteţi fiinţe divine veşnice, adăpostite temporar în ceea ce pare a fi un corp foarte real. Dar trebuie să vă amintiţi originile voastre, trebuie să vă amintiţi ceea ce sunteţi cu adevărat pentru a putea rezista la vicisitudinile şi valurile agitate care vor veni în următoarele luni.

Când te uiţi la o furtună pe suprafaţa oceanului, vezi valuri care se prăbuşesc de la 15 metri, bărci răsturnate, spumă, pescăruşii ţipând, urletul vântului – aşa este lumea. Dar când te scufunzi la 15 metri sub suprafaţă, când cobori în tine, te conectezi cu liniştea adâncimii oceanului şi furtunile nu te vor atinge.

De asemenea, poţi să te ridici deasupra furtunilor. În “Cursul de miracole” ne referim adesea la ridicarea deasupra câmpului de luptă. Urcă deasupra norilor de furtună şi unde vei fi? În cerul albastru limpede, cu soarele strălucind deasupra.

Acestea sunt manifestări fizice simbolice ale conştiinţei. Vrem să nu uitaţi că lumea este o reflexie a conştiinţei. Aşadar, dedesubt, în interiorul conştiinţei agitate de lupta ego-ului, este o linişte profundă. Deasupra câmpului de luptă este cerul albastru însorit. Ah, un cer albastru însorit! Deocamdată, vă aflaţi pe apele furtunoase şi singurul mod în care veţi putea supravieţui este fie să vă scufundaţi în adânc, fie să zburaţi deasupra lor. Acestea sunt cele două alegeri posibile.

Dacă rămâneţi pe câmpul de luptă al ego-ului – care este acest schimb de energie şi informaţii pe orizontală, luând mereu informaţii ba de ici, ba de colo, privind imagini ba ici, ba colo, opinii, opinii, argumente, argumente – veţi fi înghiţiţi de apele acestea tulburate. Asta se va întâmpla cu voi dacă rămâneţi în acest tărâm.

Ego-ul este acea parte din voi care crede în separare, care crede în moarte, care crede în pedeapsă, care crede în vinovăţie. Toţi aveţi această parte, nu aţi fi aici, în 3D, dacă nu aţi fi avut această credinţă în război, în crimă, în moarte. Pur şi simplu, nu v-aţi fi manifestat pe acest plan al Pământului în acest moment, dacă nu ar fi existat vreun aspect din voi care să nu se identifice cu acesta. Dacă nu aţi fi fost deloc identificaţi cu el, nici nu aţi mai fi participat la această discuţie, aţi fi fost în altă parte.

Vorbim acum cu aceia dintre voi care aveţi dificultăţi, care credeţi în sistem, acest sistem 3D care, de fapt, se dezmembrează. Dacă avem o structură, să zicem, o navă care pluteşte pe marea furtunoasă, ea se va fărâmiţa, mai ales dacă loveşte stâncile. Ce sunt stâncile? Sunt stâncile adevărului.

În societatea voastră vin foarte multe informaţii din culise, pe care nu le-aţi mai auzit niciodată, de la oameni pe care-i numiţi denunţători. Pe Pământ, în acest moment, există nişte războinici spirituali a căror misiune, mandat, datorie karmică este de a spune adevărul. Ei au lucrat în industria farmaceutică, au lucrat în programul spaţial secret, au lucrat în guverne, iar acum sunt împinşi de Spirit să vină în faţă, să spună adevărul, să-şi împărtăşească experienţele. În acest an, veţi afla tot mai multe informaţii de acest gen.

Totuşi, vrem să înţelegeţi că acea parte din voi care se identifică cu corpul, care este materialistă, care a înghiţit momeala programelor de marketing ale acestei societăţi, acea parte din voi va deveni tot mai tulburată, tot mai confuză şi va avea nevoie de tot mai mult ajutor. Iar acest ajutor va veni din îndrumarea pe care o puteţi obţine numai atunci când vă aflaţi ori sub valuri, ori deasupra câmpului de bătălie. Nu îl veţi obţine neapărat de pe câmpul de bătălie, deşi acolo îşi vor răspândi denunţătorii informaţiile lor secrete. Nu este genul de informaţii care vă vor aduce pacea. Este genul de informaţii care vă vor distruge iluziile.

Când iluziile ego-ului sunt distruse, este un proces foarte dureros. Este la fel ca atunci când cineva te trădează. Iubitul sau iubita te înşeală, partenerul este neloial, cineva te păcăleşte la bani. Asemenea sentimente trezesc prăbuşirea idolilor. Asta vi se va întâmpla într-un anumit grad acelora care vă aflaţi pe acest câmp de luptă orizontal care se manifestă acum.

Prin aceste videoclipuri, noi încercăm să vă convingem preventiv să vă cufundaţi în profunzime sau să vă ridicaţi deasupra câmpului de luptă, astfel încât, atunci când acele informaţii vor apare, să nu fiţi devastaţi de ele. Deja sunteţi familiarizaţi cu non-fizicul, deja v-aţi dezvăţat să mai credeţi tot ceea ce vedeţi şi auziţi pe acest plan orizontal al Pământului. Acest plan orizontal al Pământului este scuturat acum din temelii. Iar dacă credeţi prea mult în orizontală, veţi fi şi voi scuturaţi serios.

În schimb, dacă mergeţi pe verticală – fie coborând pe verticală în profunzime, fie urcând pe verticală la Sursă de energie, prin rugăciune, meditaţie – veţi ieşi din aliniamentul cu orizontala, vă conectaţi la verticală, iar Sursa este stabilă, este permanentă, este iubitoare, împământată în Gaia, elevată, inspiraţională, creativă, spirituală. Orizontala este fizică, iar verticala este spirituală.

Veţi suferi în consecinţă. Aceasta nu este o pedeapsă de la vreun Dumnezeu răzbunător. Doar vă spunem că, cu cât vă identificaţi mai mult cu lumea în aceste zile, cu atât vă va fi mai dificil. Aşadar concentraţi-vă asupra naturii voastre spirituale eterne. Eraţi aici cu mult timp înainte de apariţia acestui corp şi veţi mai fi mult timp după ce veţi termina de folosit acest corp. Priviţi viaţa în perspectivă şi înţelegeţi că înţelepciunea nu vine de pe câmpul de bătălie. Informaţiile vin de pe câmpul de bătălie, dar acum sunteţi inundaţi de informaţii. Sunt prea multe informaţii, iar pe majoritatea nu le puteţi discerne dacă sunt adevărate sau nu.

Atunci când sunteţi aliniaţi la verticală – fie cufundaţi adânc în voi înşivă, fie plutind deasupra câmpului de bătălie – veţi obţine toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă ghida în luarea deciziilor. Numai aşa veţi ajunge la ce este cel mai benefic pentru voi: obţinând îndrumări pe care să le puteţi auzi. Puteţi auzi îndrumările doar când sunteţi liniştiţi. Nu le puteţi auzi atunci când vă ghemuiţi într-un colţ de frica morţii. Atunci sunteţi prinşi de ego şi vă aflaţi în câmpul de luptă orizontal şi nu veţi câştiga acea bătălie. Nu poate fi câştigată. Este bătălia morţii, a bolii, a corupţiei, a vinovăţiei, a ruşinii, a fricii. Se manifestă veşnic în acea frecvenţă 3D, sunt acele ape furtunoase de pe suprafaţa oceanului.

Dacă navigaţi superficial pe suprafaţa oceanului – prin superficial înţelegem materialist, ceea ce înseamnă că vă identificaţi cu trupul, cu banii, cu bunurile materiale, cu maşina lucioasă – atunci veţi avea probleme. Deci, de acum înainte, dacă apar probleme, întrebaţi-vă: „De unde primesc informaţiile? Ce fac cu timpul meu? La ce mă uit? Pe cine ascult?”. Mergeţi adânc în interior, ori ridicaţi-vă mult deasupra şi veţi găsi pacea. Acolo veţi găsi cunoaşterea şi acolo veţi găsi îndrumările.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
24 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=ltGcFGz7KJg