<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 5

Pierderea libertăţii pe care o experimentaţi acum este o reflexie a renunţării voastre voluntare la libertate şi are rolul să vă atragă atenţia. (Isus)

Mesajul nr. 5, "Antrenaţi-vă mintea pentru aceste vremuri dificile", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 10/01/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul mesajului video 5

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

În timp ce experimentaţi aceste energii tot mai intense, vrem să vă amintim că noi v-am spus de multă vreme că lucrurile se vor intensifica şi nu vor slăbi deloc. Nu am spus-o pentru a vă speria, nu pentru a vă provoca nelinişte, ci pentru a vă pregăti pentru experienţele dificile, observaţiile şi întâmplările la care veţi fi martori în următoarea perioadă de timp.

Sunteţi presaţi din toate părţile. Aveţi parte de carantine de pandemie, dificultăţi financiare, manevre politice, se petrec o mulţime de lucruri. Este o perioadă plină de provocări, v-am spus-o, v-am pregătit pentru asta.

Dar vrem să înţelegeţi că provocările sunt legate de creştere şi evoluţie. Când mergeţi la sală, vă tonifiaţi muşchii, dar dacă staţi în pat toată ziua, nu vă dezvoltaţi muşchii şi se atrofiază. Puteţi observa că lipsa de stimulare provoacă atrofie. Iar aceasta a început să devină o adevărată problemă în societatea voastră tehnologică urbanizată. A aparut acest gen de atrofie, din lipsă de provocare spirituală, lipsă de provocare fiziologică. Unii mergeţi la sală pentru a vă menţine sănătoşi, dar cei mai mulţi nu. Există o criză a obezităţii, o mulţime de oameni sunt foarte nesănătoşi, consumă alimente nesănătoase, stau tot timpul numai pe computer şi televizor, neavând o viaţă activă. Iar această atitudine s-a exacerbat în prezent, din cauza acestor reguli şi implementări venite, aparent, de la sistemele exterioare. Dar ele sunt o reflexie în oglindă. Pierderea libertăţii pe care o experimentaţi este o reflexie a renunţării voastre voluntare la libertate. Asta trăiţi acum.

De-a lungul timpului, pe măsură ce aţi devenit tot mai domestici, aţi renunţat la activităţi stimulatoare – să urcaţi pe munte, să navigaţi pe torenţi, să cosiţi iarba şi să căraţi baloturi cu fân şi să le încărcaţi în remorcă. Desigur, veţi spune că „acestea sunt treburi vechi, acum trăim în oraşe, suntem o societate tehnologică urbană”. Sunteţi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să creşteţi, nu înseamnă că nu sunteţi fiinţe fizice, nu înseamnă că nu sunteţi, în esenţă, fiinţe spirituale care vin pe Pământ pentru a-şi extinde conştiinţa, să-şi folosească corpul fizic pentru a avea experienţe.

Deci această reflexie în oglindă, adică restricţia de acum, este concepută pentru a vă atrage atenţia. Are rostul să vă atragă atenţia, ca să ajungeţi să vă spuneţi: „Hei, vreau libertate! Hei, vreau să pot face lucruri! Hei, vreau să pot merge aici şi acolo ori de câte ori vreau, chiar dacă nu o făceam înainte!”. Da, vă atrage atenţia: „Hei, nu vreau să mi se bage substanţe chimice în corp”, dar încă mănânci chipsuri sau ingerezi glutamat de sodiu din mâncarea chinezească pe care ai cumpărat-o de la delicatese.

Începeţi să observaţi ce vă aduc, ce dorinţe accentuează restricţiile în voi: Sănătate, libertate, mişcare. Sănătate, libertate, mişcare. Acestea sunt elementele fundamentale pe care le vedeţi la copii: sunt sănătoşi, aleargă, sunt veseli, dansează pe muzica preferată, se joacă între ei, sunt foarte activi. Este energia naturală din voi. Aşa este energia care vi s-a dat de la început, astfel încât să puteţi trăi o viaţă împlinită în care să vă exprimaţi personalitatea.

Vrem să vă observaţi cum trăiţi, ce faceţi. Vă entuziasmează viaţa pe care o duceţi? Faceţi ceva distractiv? Sau vă lăsaţi păgubaşi, fiindcă „Păi, e mai uşor, nu am nevoie de atâta deranj”. Aceasta este reflexia.

În lunile şi anii următori, vor veni provocări pe care nu le veţi mai putea ignora. Vor fi dificile, nu veţi putea să le ignoraţi şi va trebui, în primul rând, să vă stăpâniţi mintea, căci veţi fi sub un mare stres.

Aşadar, urmaţi lecţiile „Cursului de miracole”. Vrem să vă antrenaţi mintea, astfel încât să aveţi voinţa de a alege: „Nu, nu am de gând să mă uit la asta, e o ştire de vibraţie joasă care mă face să mă simt prost. Nu o voi face.” Ca să puteţi manifesta acest tip de voinţă fermă, trebuie să vă antrenaţi mintea în prealabil. Asta, pentru că mintea v-a fost deja obişnuită să urmărească pasiv divertismentul. Dacă nu vă educaţi mintea, veţi face numai ceea ce aţi fost instruiţi. Adică: faceţi ceea ce vi se spune, staţi în faţa a ceea ce draga noastră numeşte „tubul cu ţâţe”! Aceste cutii există în casele voastre pentru un motiv. Ele au rolul să vă influenţeze, deşi voi le consideraţi doar ca un divertisment, dar ele sunt dispozitive de instruire. Aceste dispozitive vă instruiesc cum să fiţi pasivi şi ascultători. Sunteţi instruiţi să vă fie frică prin aceste dispozitive. Trebuie să aveţi o minte suficient de antrenată pentru a putea spune: „E de ajuns! Chestia aia iese din casă. Chestia aia se închide. Nu ne uităm la aia”.

Desigur, unii dintre voi care mă vor auzi vor spune: „Oh, dar e televizorul meu, mă uit la filme la televizorul meu şi, da, ocazional dau şi pe programul de ştiri”. Dar vrem să gândiţi cu propria minte, că tot treceţi prin aceste vremuri tulburi: Ceea ce consumaţi vă face să vă simţiţi fericiţi sau speriaţi? Ceea ce consumaţi vă face să fiţi entuziaşti sau îngroziţi de viaţă? Ceea ce consumaţi conţine violenţă, ură, atacuri, răzbunare, este dăunător sau dimpotrivă, este ceva drăguţ, generos, creativ, iubitor? Vă garantăm că, dacă e dat la televizor, nu-i din a doua categorie. Nu aceasta este vibraţia pe care o radiază televizoarele.

Cu toate acestea, se întâmplă o mulţime de lucruri foarte interesante în această perioadă. Vă înţelegem curiozitatea şi nevoia de informare. Dar vă spunem că nu veţi afla adevărul de la televizor. Nu asta-i treaba lor. Televiziunile sunt maşini de propagandă. Căutaţi canale mass-media alternative şi urmăriţi-le în mod rezonabil, adică nu toată ziua, asta însemnând jumătate de oră aici, jumătate de oră acolo. Iar restul timpului investiţi-l în voi. Investiţi-l în sănătatea voastră, investiţi-l în fitness, investiţi-l în educaţie, investiţi-l în învăţarea unei noi abilităţi, investiţi-l în cunoaşterea vecinilor, investiţi-l în studierea acelui lucru pe care aţi vrea să îl experimentaţi în viitor, dar nu ştiţi cum va fi posibil.

De pildă, dacă acum locuiţi într-un mediu urban şi aţi dori să locuiţi la o fermă, urmăriţi nişte videoclipuri făcute de fermieri, învăţaţi de la ei, acordaţi-vă mintea pe acea frecvenţă, înţelegeţi că asta înseamnă să pregătiţi mental apariţia unui miracol. Înseamnă să ştii sigur că vrei să faci ceva şi să ai încredere că se va întâmpla, dincolo de limitele gândirii tale. Totuşi, această gândire limitată, această minte condiţionată, acest program de instruire prin care aţi trecut, totul trebuie refăcut. Trebuie să o faceţi sau, altfel, nu veţi putea gestiona în mod creativ ceea ce vă aşteaptă.

Deci, celor care încă simt o rezistenţă interioară la ideea de a începe lecţiile “Cursului de miracole”, vă spunem: acesta este momentul, dragilor. Acesta este momentul propice să încercaţi să vă stăpâniţi mintea, astfel încât mintea voastră să nu fie stăpânită de alţii. Se întâmplă chiar acum. Văzând vibraţia, frustrarea şi confuzia care sunt emise cu frenezie de către sistemele ştirilor de televiziune, aţi înţelege din punct de vedere energetic – dacă aţi vedea şi voi ce vedem noi – că oamenii sunt manipulaţi către ură, frică, confuzie. Nu trebuie să te simţi aşa. Chiar şi în cele mai dificile momente, te poţi simţi calm, iubitor, generos, liniştit şi creativ. Dar pentru a reuşi asta, trebuie să-ţi stăpâneşti mintea.

Aşadar, vă provocăm pe aceia dintre voi care au spus „nu” la „Cursul de miracole”, vă provocăm să vă spuneţi: „Şi dacă aş încerca?! Ce-ar fi să încerc lecţiile respective, ca să văd dacă încep să am o experienţă diferită”. Vă garantăm că, dacă veţi dedica între 30 şi 60 de zile acelor lecţii, veţi începe să conştientizaţi o aşa de mare diferenţă, încât veţi finaliza toate cele 365 de lecţii.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
25 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=g86JfEDAFGo