<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 7

"Anul acesta se va face alegerea. Veţi decide una din două. Şi tot ceea ce credeţi şi simţiţi va fi supus provocării, adus la suprafaţă de ceea ce vedeţi şi trăiţi, astfel încât să puteţi alege conştient. Alegerea pe care o faceţi în acest an va fi pentru tot restul încarnării voastre [vacs? - n.tr]." (Isus)

Mesajul nr. 7, "Importanţa liberului arbitru", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 18/01/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 7

Salutare tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding, seria despre Ascensiune, video-ul numărul 7. Aş vrea să vă arăt ceva care-mi place foarte mult. Am pornit un mic magazin cu câteva produse. Iată unul care mă bucură foarte mult. Este o cană cu Isus şi Ananda. Va fi disponibilă în magazin, voi pune linkul în caseta de descriere de mai jos. Vom mai adăuga câteva produse. Ele sunt inspirate din “Cursul de miracole” şi prezentele învăţături. Atât am vrut să menţionez înainte să îl canalizez pe Isus în videoclipul cu numărul şapte. Să vedem ce ne are să ne spună în seara asta.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Iată-ne din nou împreună, lucrând pentru a vă ridica frecvenţa. Vrem să înţelegeţi că, pe măsură ce veţi vedea evenimentele din următoarea perioadă, mulţi dintre voi veţi fi confuzi, mulţi dintre voi veţi fi trişti, mulţi dintre voi veţi fi entuziasmaţi. Va exista o întreagă gamă de emoţii.

Dar vrem să ne întoarcem la elementele de bază ale învăţăturilor din “Cursul de miracole”, adică: lumea este neutră, iar voi o acoperiţi cu poveştile care vă plac. Puneţi în ea convingerile şi valorile în care credeţi. Iar pe parcursul acestui proces de ascensiune, vă vor fi înfăţişate valorile voastre şi veţi avea ocazia să le reevaluaţi. Asta se întâmplă tuturor celor care urmează “Cursul de miracole”. Le sunt înfăţişate valorile în adevărata lor lumină şi încep să preţuiască lucrurile care merită. Acesta este un proces ce durează. Adesea, lecţiile “Cursului de miracole” şi înţelegerea textului poate lua mulţi ani până ajungeţi la nivelul la care sunteţi capabili de o reevaluare.

Ceea ce se întâmplă pe planeta voastră în acest moment este o versiune foarte rapidă a procesului prin trec toţi cei care urmează “Cursul de miracole”. Se petrece o reevaluare a tot ceea ce credeţi despre lume, despre voi înşivă, despre ce este bine şi ce este rău, despre ce este de la Dumnezeu şi ce nu este de la Dumnezeu. Veţi trece prin câţiva ani de transformare intensă.

A început deja. Evident, 2020 a însemnat iniţierea într-o lume nouă. Dar există două lumi noi. Pe de-o parte, există Noua Ordine Mondială (NWO), care este un regim opresiv şi de control, care încearcă să vă controleze pe toţi cei care trăiţi pe planeta Pământ. Este o continuare a controlului care a existat dintotdeauna, dar înainte era ascuns, era voalat. Acum guvernele şi-au dat arama pe faţă. Ele fac orice vor şi nu le pasă dacă sunteţi de acord sau nu. Niciodată nu le-a păsat dacă sunteţi de acord sau nu, dar se prefăceau că le pasă dacă le aprobaţi. Dar mulţi aţi trecut prin ultimele câteva alegeri electorale din ţările voastre, oriunde v-aţi afla, şi indiferent cine este la putere, se întâmplă aceleaşi lucruri. Indiferent cine este la putere, nu sunteţi ascultaţi. Indiferent cine este la putere, sunt aceleaşi sistemele adânc înrădăcinate ale acestei lumi 3D, această lume materialistă, acest loc de joacă al ego-ului, iar valorile lor sunt aceleaşi şi continuă să conducă lumea.

Pe de altă parte, există o altă lume nouă. Cealaltă lume nouă este una mai egalitară. Cealaltă lume nouă este una mai corectă. Cealaltă lume nouă este una mai prietenoasă. Cealaltă lume nouă este un loc mai iubitor. Este un loc fără sclavie.

Iar anul acesta se va face alegerea. Veţi decide una din două. Şi tot ceea ce credeţi, tot ceea ce simţiţi va fi supus provocării, adus la suprafaţă de ceea ce vedeţi şi trăiţi, astfel încât să puteţi alege conştient, folosindu-vă liberul arbitru.

Vedeţi voi, când guvernele îşi ţineau ascunse intenţiile, atunci nu v-aţi folosit cu adevărat liberul arbitru, nu v-aţi uitat atent la ceea ce fac şi aţi spus „Îi aleg pe ăştia”. V-aţi uitat iar la ceea ce fac şi aţi spus „Voi alege alt partid. Nu-mi place ăsta. Am de gând să-i aleg pe alţii”. Dar nu aţi înţeles că acest partid şi cel dinainte erau cele două aripi ale aceleiaşi păsări. Nu v-aţi dat seama de asta şi, prin urmare, nu aţi ales cu adevărat în mod liber. A fost o înşelăciune. Vrem să înţelegeţi că în 2021 va fi foarte clar ce veţi alege.

Toţi cei care ascultaţi acest videoclip, vrem să analizaţi ce credeţi despre lume, ce consideraţi a fi adevărat despre umanitate şi ce consideraţi că este cu adevărat valoros. Vă preţuiţi libertatea, această calitate dată de Dumnezeu, care vă aparţine prin naştere? Apreciaţi dragostea? Apreciaţi creativitatea? Uitaţi-vă cu atenţie la opţiunile care vi se oferă. Nu vă uitaţi la aspectele de suprafaţă ale acestor două lumi diferite. Cele două lumi diferite spun poveşti diferite, dar sub poveste se află adevărul acestor manifestări. Săpaţi sub povestea aparentă şi cercetaţi exact ce vă oferă fiecare cale.

Nu vrem să vă influenţăm. Dar vrem să înţelegeţi că alegerea pe care o faceţi în acest an va fi pentru tot restul încarnării voastre. Este un an foarte, foarte important. Şi este foarte, foarte important să nu reacţionaţi automat: „Aşa am fost mereu, aşa voi fi întotdeauna”. Pătrundeţi dedesubtul poveştilor politice şi uitaţi-vă la roadele acelor poveşti. Vrem să înţelegeţi cu adevărat ce fel de viitor vă oferă fiecare dintre aceste poveşti.

Este foarte uşor să fiţi înşelaţi în aceste zile. Întotdeauna a fost uşor să înşeli oamenii. Cei care înţeleg cum funcţionează ego-urile, cei care înţeleg cum funcţionează materialismul, cei care înţeleg cum funcţionează magnetismul au reuşit întotdeauna să vă păcălească. Dar vrem să luaţi măsuri ca anul acesta să nu mai credeţi în cuvinte, ci să căutaţi mesajul real de dincolo de cuvinte. Vrem să înţelegeţi cât de important este acest an.

Aceia dintre voi care aţi urmat “Cursul de miracole” de ceva timp vă descurcaţi mai bine decât cei care au început Cursul mai recent. Pentru că, la început, Cursul este destul de deranjant, apele pot deveni foarte agitate, iar, când începi să faci Cursul pe o mare deja agitată, atunci lucrurile se pot dezechilibra şi mai tare. Cei care faceţi Cursul de mulţi ani, acum sunteţi foarte recunoscători, pentru că vedeţi cât de des vă bazaţi pe aceste învăţături. Iar cei care urmaţi “Cursul de miracole” de ceva timp, vrem să fiţi generoşi în orice mod vă este confortabil, oferindu-vă mentoratul, judecata sănătoasă, bunătatea celor din jur. Anul acesta va fi extrem de provocator pentru cei care nu au urmat “Cursul de miracole”, care nu şi-au pregătit minţile, care nu şi-au dezvoltat discernământul şi nu s-au acordat cu sistemul lor de ghidare.

Nu vă cerem să vă urcaţi pe un scaun şi să faceţi prozelitism. Ci vă spunem: fiţi generoşi şi împărtăşiţi-vă înţelepciunea, oamenii vor avea nevoie de ea.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
28 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=4ksI-7qXmn4