<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 9

Dacă stai să îţi reproşezi ce ai făcut în trecut, frecvența ta va scădea imediat şi te vei simți groaznic. Asta înseamnă că nu te iubeşti pe tine însuți, nu-l iubeşti pe acel tu din trecut care nu ştia că există şi ceva mai bun. (Isus)

Mesajul nr. 9, "Eliminați ceea ce nu vă mai foloseşte", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 05/02/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 9

Salutare tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding, astăzi videoclipul nouă din seria noastră despre Ascensiune. Îmi pare rău pentru că am întrerupt producția. Am fost bolnavă săptămâna trecută şi nu m-am simțit prea bine. Deci scuzați-mă pentru asta. Dar acum mă simt bine. Hai să vedem ce ne spune Isus astăzi.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce treceţi cu toții prin aceste transformări energetice, veți avea parte şi de ceea ce ați putea considera a fi nişte experiențe negative. Asta i s-a întâmplat dragei noastre săptămâna trecută. A primit un mesaj, prin corpul ei, pentru a elimina unele lucruri pe care le consuma şi care nu mai erau în acord cu frecvența 5D. Mesajul a fost tare şi clar, iar ea l-a auzit.

Vrem să înțelegeți că, pe măsură ce treceţi prin aceste schimbări energetice, aceasta nu va fi neapărat o călătorie uşoară. Noi le numim şi mulți alții numesc aceste evenimente “simptome de Ascensiune”.

Ce sunt simptomele de Ascensiune? În prezent, sunteți upgradaţi prin intermediul codurilor de lumină care vin pe această planetă de la soarele central galactic, coduri de lumină pline de informații, care vă stimulează sistemul neurologic cu care interpretați lumea. Interpretaţi lumea prin complexul corp-minte. Adică: văzul, simţul tactil, auzul, gustul, auzul, mirosul – cele cinci simțuri ale voastre. Ei bine, după cum bine ştiţi, noi folosim al şaselea simţ, care este conştiința extinsă.

Când treceţi de la cinci la şase simțuri într-un mod conştient şi rapid, ceea ce vi se întâmplă multora dintre voi, trebuie făcute ajustări fiziologice. Deoarece vă schimbați rapid conştiința, corpul vostru, vibrând la o frecvență mult mai lentă, încearcă să o ajungă din urmă. Şi pot apare reacţii precum sensibilitatea la mâncare sau suprareacții la unele situații. Iar acestea pot fi considerate nepotrivite, nefericite sau nedorite, dar aşa este cu expansiunea. Este la fel ca atunci când, prin antrenament susţinut, capeţi o bună formă fizică, dar cu dureri, deoarece muşchii sunt folosiți acum într-un mod mai intens decât înainte, trebuie să faci efort, trebuie să te forţezi să te trezeşti devreme şi să te plimbi dimineața, pe când înainte te lafăiai pe canapea şi mâncai pâine prăjită. Adesea treceţi prin situaţii incomode când treceți de la o frecvență mai mică la o frecvență mai ridicată, într-un mod comparabil cu antrenamentul de fitness.

Cineva poate deveni obez dacă numai stă pe canapea, mănâncă necorespunzător, nu face mişcare, şi, la un moment dat, va ajunge să nu mai fie mulțumit de rezultatele alegerilor pe care le-a făcut – pentru că asta experimentați când sunteți obezi, greoi şi deprimaţi, vă confruntați cu consecințele alegerilor pe care le faceți, atât fizic, cât şi mental şi emoțional.

Deci, acum, la nivel colectiv există un acord general că nu vă mai satisface starea de fapt. Şi majoritatea dintre voi vor fi de acord: nu sunteți mulțumiţi cum stau lucrurile. Ați trimis multe rugăciuni spre Cer, v-ați concentrat pe îmbunătățirea calității vieții umanității. Nu mai vreţi să vedeţi războaie, nu mai vrei să vedeţi foamete, ştiţi că există suficiente resurse pe planeta voastră pentru a rezolva aceste probleme şi mai ştiţi că sistemele actuale deviază acele bogății şi averi în alte locuri care nu folosesc la sănătatea generală şi bunăstarea omenirii.

Deci ceea ce se întâmplă la nivel colectiv este că vă rugaţi pentru schimbare. Atunci când te rogi pentru schimbare, se întâmplă la fel ca atunci când eşti acea persoană obeză care a decis că lucrurile trebuie să se schimbe, şi atunci cine altcineva intră pe uşă decât un antrenor personal? Şi ce face un antrenor personal? Îți spune oare să zaci în continuare şi să mănânci excesiv? Nu, îţi spune “Haide, ridică-te. Ridică-te şi să mergem să-ţi cumpărăm nişte pantofi pentru alergare şi nişte haine de exerciții fizice şi urmează să te simți inconfortabil.” Nu vrei să intri în magazin, nu vrei să probezi hainele, te simți hidos, te simți prost, simți ruşine. Pentru că ştii că ți-ai făcut-o cu mâna ta.

Şi ceva similar se iveşte în societatea voastră acum. Sunteţi cu toții conştienţi că ați luat parte la sistemele care au adus această societate pe marginea prăpastiei şi autodistrugerii. Cu toții aţi cumpărat articole inutile din plastic de la Walmart. Cu toții aţi condus maşini pe benzină. Cu toții v-aţi hrănit cu alimente procesate industrial. Cu toții aţi consumat alimente modificate genetic sau impregnate cu aditivi toxici. Înțelegeți că susțineți aceste sisteme şi la mulţi dintre voi apare un sentiment de vinovăție şi ruşine.

Dar nu vrem să vă simţiţi prost. Ceea ce vrem noi să faceți, la fel ca persoana care este scoasă acum din casă de către antrenorul de fitness, vrem doar să vă modificați comportamentul. Vrem să vă modificați comportamentul, ştiind că schimbarea este inevitabilă, că schimbarea vine pe planetă, indiferent dacă doriți sau nu. Vrem să vă modificați comportamentul în mai multe moduri.

În primul rând, iertarea. Iertare pentru voi înşivă şi pentru orice sistem la care aţi luat parte. Există câteva mişcări politice în acest moment care încearcă să vă facă să vă simțiţi prost din cauza a ceea ce aţi făcut voi sau strămoşii voştri. Dar asta este o vinovăție dorită de ego. Vrem să fie clar. Orice îi face pe oameni să se simtă vinovați este un sistem de gândire condus de ego, iar noi nu îl susținem. Ceea ce susținem este iertarea. Asta înseamnă că vă iertați pe voi înşivă, vă iertați strămoşii, le iertați pe acele ființe care sunt supărate pe voi pentru ceea ce au făcut strămoşii voştri şi vă daţi mâinile pentru a vă modifica comportamentul pe viitor. Nu-i nevoie să facem pe nimeni de ruşine, ci e suficientă modificarea comportamentului pe viitor.

Tot aşa, antrenorul personal nu te va certa pentru ceea ce ai făcut, ci îţi va spune că suporţi consecințele a ceea ce ai făcut. Eşti destul de pedepsit dacă te simți greoi şi deprimat şi supraponderal şi nu-ți place să trăieşti în corpul tău. Sunt consecințele naturale ale alegerilor pe care le-ai făcut. Nu ai nevoie să fii pedepsit încă şi mai mult. Este neplăcut să ai acele experiențe, dar tocmai ele te motivează să te ridici şi să te mişti şi să-ţi schimbi obiceiurile alimentare. Dacă stai să îţi reproşezi ce ai făcut în trecut, frecvența ta va scădea imediat şi te vei simți groaznic. Şi asta nu aduce niciun beneficiu. Asta înseamnă că nu te iubeşti pe tine însuți, nu-l iubeşti pe acel tu din trecut care nu ştia că există şi ceva mai bun.

Şi de aceea nu vrem să participați la nici o mişcare politică care vă face să vă simțiți vinovaţi în legătură cu trecutul vostru sau cu strămoşii voştri. Nu este vina voastră, face parte din trecut, s-a terminat. Singura modalitate de a schimba consecințele naturale ale acelui comportament este să schimbaţi comportamentul. Singura modalitate de a schimba comportamentul este să schimbaţi ceea ce-l determină. Ce vă determină comportamentul? Credințele voastre despre realitate. Şi aici intervenim noi.

Convingerile voastre despre realitate sunt schimbate rapid într-un asemenea grad, încât deveniţi confuzi şi necăjiţi, iar corpul încearcă să țină pasul cu aceste schimbări. Corpul, într-un fel, rămâne în urma schimbărilor din conştiința voastră. Dacă ați făcut o muncă intensă de iertare, dacă ați făcut, probabil, un program de antrenament al minții, asta vă face să fiți mai pozitivi, să priviți şi să apreciaţi binele din viață, să practicaţi recunoştința, atunci corpul nu se va mai potrivi cu mintea. Mintea se schimbă mult mai repede. De fapt, puteți să vă schimbaţi mintea instantaneu. Pur şi simplu, aveți o revelaţie, acel moment când “vă cade fisa”, o epifanie. În mintea voastră poate avea loc o epifanie şi, în acel moment, mintea s-a schimbat, dar corpul încă nu s-a schimbat ca să se potrivească cu ea. Şi de aici încep să apară unele simptome fizice, când corpul încearcă, să zicem aşa, să elimine din structura sa ceea ce nu mai este în acord cu mintea.

Prin urmare, dacă vă upgradaţi intens mintea, vor apărea o mulțime de schimbări şi în corpul fizic, iar pe unele le-aţi putea percepe ca pe ceva negativ. Dar nu le mai percepeți ca negative, ci înțelegeți că sunteți transformaţi pe multe niveluri.

Deci ce este o vindecare? O vindecare miraculoasă este o schimbare instantanee în corpul fizic. Acest lucru se poate întâmpla în anumite circumstanțe, dar ceea ce se întâmplă cu societatea voastră acum este că vă vindecați treptat. Treceţi de la ignoranță la înțelegere, treceţi de la umbră la lumină, treceţi de la amăgire la adevăr. Şi toate aceste lucruri se vor manifesta şi în structura voastră fizică într-un fel, în corp, ca şi în simptome de tulburare emoţională, când deveniţi mult mai sensibili la lucruri pe care le puteaţi accepta, dar acum nu mai puteţi, devenind sensibili din punct de vedere emoțional. De exemplu, nu mai tolerezi felul prin care te-ai vulnerabilizat anterior, fiind posibil să ajungi la capătul răbdării în anumite relații sau faţă de anumite comportamente, şi atunci spui „Nu mai pot continua aşa”. Nu este nimic în neregulă cu tine, acesta eşti tu în curs de upgradare.

Această mare schimbare pare să vină din exterior, în sensul că vine sub formă de lumină din centrul galactic, dar în realitate provine de la miliardele şi miliardele de rugăciuni pe care le-ați trimis cu toții, spunând „Nu mai vreau să fac asta, trebuie să existe o cale mai bună, trebuie să ne schimbăm societatea, acest lucru nu este corect, există prea mulţi oameni săraci, există prea mulți oameni care nu pot primi asistență medicală pentru că nu au asigurare, există prea mulți oameni bogați care iau totul, nu este just, să schimbăm lumea într-un fel sau altul”. Acestea sunt rugăciunile pe care le auzim de zeci de ani şi sunt puternice, pentru că voi sunteţi puternici.

Acum, un nou comportament înseamnă că trebuie să credeţi în puterea voastră, să credeţi în capacitatea voastră de a manifesta ceea ce vă doriţi, să credeţi în capacitatea voastră de a schimba sistemele pe care le-aţi susținut inconştient cu toți. Nu mai susțineţi sistemele care nu doriți să se mai dezvolte. Dacă sunteți implicaţi într-un sistem despre care se ştie că este imoral sau faceți lucruri ilegale sau lucruri în care nu credeți, atunci orientaţi-vă către altceva, deconectați-vă de la acel sistem şi găsiți altul care să fie în concordanță cu ceea ce doriți să vedeţi pe această planetă. Este foarte simplu.

Pe această planetă sunt opt miliarde de suflete, aparent, individuale şi aveți puterea de a schimba totul. Aveţi puterea de a schimba totul schimbându-vă mai întâi gândirea şi înțelegând că, astfel, contribuiţi la binele colectiv, iar apoi să vă faceţi comportamentul să reflecte acea nouă înțelegere că veţi crea un nou colectiv. Veţi crea un nou colectiv.

Aşadar, începând de astăzi, vrem să renunţaţi la acele comportamente, alimente, droguri, dependențe, inadaptări de care ați devenit foarte conştienți în ultimele câteva săptămâni. Ar putea fi o platformă de social media pe care o urmăriți, ar putea fi o relație care nu mai este în concordanță cu convingerile voastre, în care faceţi tot timpul compromisuri pentru a o face fericită pe cealaltă persoană – nu trebuie să vă “debarasaţi” de ea, îi puteți spune că nu mai rezonaţi cu vechile conversaţii, că nu mai doriți să mergeți la baruri, că nu mai doriți să faceți ce nu se mai potriveşte cu vibraţia voastră în creştere. Iar dacă este de acord cu voi, probabil că a simțit acelaşi lucru şi doar presiunile sociale v-au făcut să vă comportaţi într-un mod învechit.

Acum este momentul trezirii, acum este momentul pentru bunătate, acum este momentul pentru iertare şi acum este momentul pentru transformare, o transformare conştientă şi intenţionată.

Astăzi vă provocăm să vă eliberați de ceva care ştiți că nu vă foloseşte şi vrem să fiți fericiți în legătură cu acţiunea asta, vrem să vă înveseliți, pentru că înseamnă că evoluați şi vă consolidați transformarea minții prin confirmări de comportament. Şi astfel vă veţi schimba linia timpului, vă veţi crea un nou viitor, în care aceste vechi credințe, idei şi comportamente limitative nu vă vor mai stăpâni.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

Wow, a fost grozav. Mi-am primit mesajul săptămâna trecută, care a fost legat de alimentele şi băuturile pe care le consumam. Săptămâna aceasta am consumat după sfaturile specialiştilor şi îmi este mult mai bine. Şi îmi va fi şi mai bine, deoarece îmi amintesc de acele zile dureroase, când burtica mea era foarte supărată şi încă se mai supără, dacă nu îi dau alimente curate şi sănătoase. Vreau să vă reamintesc că avem de vânzare tricourile noastre, iar magazinul funcționează pe etsy, link-ul este mai jos, port unul chiar acum, care spune: „Răbdarea infinită aduce rezultate imediate”. Au o minunată croială slim fit, se numesc tricouri tri-blend. Şi adăugăm în fiecare săptămână un nou aforism din “Cursul de miracole”. Aşa că intraţi pe net să verificați. Vă mulțumesc că v-ați alăturat. Sunt şi alte linkuri în caseta de descriere către alte aspecte ale muncii mele de care ați putea fi interesaţi. Mulţumesc frumos şi ne revedem în curând.  

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
8 februarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=grA-lKoZ9FQ